ctasos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Χαμένο χειριστήριο και αγορά νέου universal με 1000 κωδικούς 4digit, για 9άρι Κλιματιστικό Ferroli 10ετίας που δουλεύει καλά στο Χειροκίνητο αλλά απογοήτευση γιατί δεν το βρίσκει κανένας κωδικός και με όλες τις μεθόδους που προτείνουν οι οδηγίες παρόλο που υπάρχει στη λίστα η φίρμα με τον συγκεκριμένο κωδικό. Αγορά και δεύτερου χειριστηρίου (για ποιο παλαιά μηχανήματα με κωδικούς 3digit), αλλά και αυτό απέτυχε. Μου φαίνεται αδιανόητο να έπεσα στο 1/100 αποτυχίας (δίνουν 99/100 επιτυχία). Υπάρχει κανείς να βοηθήσει ??
DrLo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι βεβαιο οτι δεν εχει χαλασει ο δεκτης? 1
supernino Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο πιθανό ένα ότι φταίει ο δέκτης στο κλιματιστικό. Με ένα κολλητηρι αν μπορείς το βγάζεις κόστος ούτε πέντε ευρώ
thanasisxask Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το μόνο που με έσωσε ήταν η εφαρμογή από το Android η sure... 1
dollyyy19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 το αφησες να ψαξει μονο του ολους τους κωδικους;
Mau/Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το μόνο που με έσωσε ήταν η εφαρμογή από το Android η sure... Αυτο ! το εχω περάσει σχεδον σε ολες τις συσκευές μου , δοκίμασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities&hl=el
Heybro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το μόνο που με έσωσε ήταν η εφαρμογή από το Android η sure... Το χρησιμοποιώ κάτι χρόνια μαζί με το galaxy Universal remote. Έχω να πιάσω τηλεκοντρόλ πάρα πολύ καιρό και η ζωή μου έχει γίνει αρκετά ευκολότερη στην καθημερινότητα μου. Πιάνει στα παντα.
DrLo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το χρησιμοποιώ κάτι χρόνια μαζί με το galaxy Universal remote. Έχω να πιάσω τηλεκοντρόλ πάρα πολύ καιρό και η ζωή μου έχει γίνει αρκετά ευκολότερη στην καθημερινότητα μου. Πιάνει στα παντα. Την έχω την εφαρμογή ... Στο Xbox (το 1ο) δεν έχει όλες τις λειτουργίες και σε μια LG ΤV πιάνει δύσκολα ... Ίσως φταίει το κινητό βέβαια.
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Την έχω την εφαρμογή ... Στο Xbox (το 1ο) δεν έχει όλες τις λειτουργίες και σε μια LG ΤV πιάνει δύσκολα ... Ίσως φταίει το κινητό βέβαια. Το κινητό φταίει η θέλει να δοκιμάσεις άλλο κωδικό για τη συσκευή. Εμένα πιάνει αμέσως σε όλες τις συσκευές και από αρκετά μεγάλη απόσταση.
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το κινητό φταίει η θέλει να δοκιμάσεις άλλο κωδικό για τη συσκευή. Εμένα πιάνει αμέσως σε όλες τις συσκευές και από αρκετά μεγάλη απόσταση. Πιάνει το σήμα ο κωδικός είναι δηλαδή σωστός (βασικά δεν έχει κωδικό απλά οι ρυθμίσεις της βιβλιοθήκης είναι σωστές) αλλά πρέπει να το πατήσεις κάπως παρατεταμένα, να σημαδευει εντελώς ευθεία το κινητό το δέκτη και κάτι τέτοια. Εντάξει δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Άλλωστε την τηλεόραση την έχω μόνο σαν μονιτορ και κονσόλα και ένα mini pc, δεν έχω καν κεραία. Η εφαρμογή της Xiaomi δεν άνηγε πάντως το κλιματιστικό μου (General) το sure δε το έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα