Shadows Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα Ενα συγγενης μου εφερε το 10ετιας pc του για να του αλλαξω ψυκτρα.Το συστημα πριν την τοποθετηση της καινουργιας ψυκτρας δουλευε κανονικα ασχετα που ψηνοταν και το τροφοδοτικο εκανε σαν τρενο. Αφου εβαλα την ψυκτρα και το ανοιξα,ακουγεται ενα beep με βαζει στην αρχικη εικονα του bios,δεν κανει τπτ αλλο περα απο εκει. Τα πληκτρολογιο-ποντικι δεν δουλευουν παντα,μετα απο καποια cold restart με το power button καμια φορα περνουν ρευμα και αμα πατησω πχ το del που σε βαζει στα bios settings,θα γραψει ''entering bios setup'' και θα κολλησει η ιδια οθονη με αυτο το μηνυμα. Εχω δοκιμασει να βγαλω την ραμ και να βαλω ενα ντιμακι σε καθε σλοτ,χωρις επιτυχια.Επισης εβγαλα την μπαταρια χωρις αποτελεσμα επισης. Το συστημα αποτελειται απο : q6600 asus p5n3 sli μια κινεζια τροφοδοτικο power on 400watt και μια gt 640
spyros007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Έβγαλες και τον επεξεργαστή απο το σοκετ η έβαλες μονο ψήκτρα
Shadows Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι δεν τον εβγαλα,απλα καθαρισα την παστα και εβαλα την ψυκτρα.
Sakiz105 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 βγαλε και ξαναβαλε τον σκληρό, ίσως να σε πάει στο bios να βάλεις ρυθμίσεις αν έχει καεί η μπαταρία
Shadows Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 βγαλε και ξαναβαλε τον σκληρό, ίσως να σε πάει στο bios να βάλεις ρυθμίσεις αν έχει καεί η μπαταρία Παραλειψη μου,ξεχασα να αναφερω οτι δοκιμασα και με αλλο λειτουργικο δισκο που εχει εγκατασταση windows,και εκανε ακριβως το ιδιο.
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Βγάλε και ξανάβαλε την ψυκτρα. Μπορεί να την εσφιξες πολύ. Υπολογιστής είναι όχι κινητήρας αυτοκινήτου. 2
panick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Παίξε με το sli selector (βγάλ' το και δοκίμασε πάλι). Σε μένα έτσι έστρωσε.
Undertaker25 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Βγάλε και ξανάβαλε την ψυκτρα. Μπορεί να την εσφιξες πολύ. Υπολογιστής είναι όχι κινητήρας αυτοκινήτου. Kαι γω κάτι τέτοιο πιστεύω ότι παίχτηκε...
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Βγαλε και βαλε παλι και τις μνημες γιατι μπορει να κουνηθηκε τιποτα.. 2
Whitefanged Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Οι προλαλήσαντες με έχουν καλύψει με τις σωστές τοποθετήσεις τους, το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι τα συγχαρητήρια μου στον ts. Πραγματικά συγχαρητήρια που δεν αναγκάστηκα να ξαναδιαβάσω τη λέξη ψύχτρα. 3
Shadows Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα ουτε με καινουργιο τροφοδοτικο δουλεψε και χαλαρωσα και τις βιδες της στην ψυκτρα.
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Βγάλε τον επεξεργαστή εντελώς μπας και στράβωσε κανα πιν. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν ειναι κανα πινακι στραβο, τοτε μαλλον μητρικη off...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα