Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

 

Ενα συγγενης μου εφερε το 10ετιας pc του για να του αλλαξω ψυκτρα.Το συστημα πριν την τοποθετηση της καινουργιας ψυκτρας δουλευε κανονικα ασχετα που ψηνοταν και το τροφοδοτικο εκανε σαν τρενο.

 

Αφου εβαλα την ψυκτρα και το ανοιξα,ακουγεται ενα beep με βαζει στην αρχικη εικονα του bios,δεν κανει τπτ αλλο περα απο εκει.

 

Τα πληκτρολογιο-ποντικι δεν δουλευουν παντα,μετα απο καποια cold restart με το power button καμια φορα περνουν ρευμα και αμα πατησω πχ το del που σε βαζει στα bios settings,θα γραψει ''entering bios setup'' και θα κολλησει η ιδια οθονη με αυτο το μηνυμα.

 

 

Εχω δοκιμασει να βγαλω την ραμ και να βαλω ενα ντιμακι σε καθε σλοτ,χωρις επιτυχια.Επισης εβγαλα την μπαταρια χωρις αποτελεσμα επισης.

 

 

Το συστημα αποτελειται απο :

q6600

asus p5n3 sli

μια κινεζια τροφοδοτικο power on 400watt

και μια gt 640

Δημοσ.

βγαλε και ξαναβαλε τον σκληρό, ίσως να σε πάει στο bios να βάλεις ρυθμίσεις αν έχει καεί η μπαταρία

Παραλειψη μου,ξεχασα να αναφερω οτι δοκιμασα και με αλλο λειτουργικο δισκο που εχει εγκατασταση windows,και εκανε ακριβως το ιδιο.

Δημοσ.

Βγάλε και ξανάβαλε την ψυκτρα. Μπορεί να την εσφιξες πολύ. Υπολογιστής είναι όχι κινητήρας αυτοκινήτου.

 

Kαι γω κάτι τέτοιο πιστεύω ότι παίχτηκε...

Δημοσ.

Οι προλαλήσαντες με έχουν καλύψει με τις σωστές τοποθετήσεις τους,

το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι τα συγχαρητήρια μου στον ts.

Πραγματικά συγχαρητήρια που δεν αναγκάστηκα να ξαναδιαβάσω τη λέξη ψύχτρα.

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...