Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χω πετυχει παλια ρε φιλε και δεν θυμαμαι τι ηταν...

Βαλε μια linux διανομη live και κανε εκκινηση και παιξε τοση ωρα μεσω αυτης ωστε να σιγουρεψεις αν ειναι software η΄ hardware το θεμα... Αν δεν ειναι καποιο χαζοπρογραμμα, τοτε παιζει μνημη αλλα και δισκος.. Κανε το πρωτο που σου ειπα και βλεπουμε...

Αμα το εχεις συχνα το κολλημα, τοτε σε μιση-μια ωρα θα ξερεις με το linux τι γινεται και κατα που να ψαχτεις..(soft or hard)

Δημοσ.

Εγώ είχα επί 7 μήνες κολλούσε ο chrome. Πριν κανένα μήνα το έγραψα στο φορουμ της microsoft και της google και με το (η χθεσινο η προχθεσινο) update των windows 10 έφτιαξε. Ένιωσα used

Δημοσ.

Εγώ είχα επί 7 μήνες κολλούσε ο chrome. Πριν κανένα μήνα το έγραψα στο φορουμ της microsoft και της google και με το (η χθεσινο η προχθεσινο) update των windows 10 έφτιαξε. Ένιωσα used

Μα ολοι πλεον ειμαστε used  στα παντα, απλα σφυραμε ανεμελα προς τα επανω και ζουμε σαν να ειναι ολοι οι αλλοι used και χαϊβανια εκτος απο μας τους ιδιους... :ph34r:

Δημοσ.

Παιδια ακομα το ψαχνω..Εβγαλα τους drivers με clean uninstall απο safe mode και κατα την διαρκεια του download εκανα παλι κινησεις με το ποντικι και παλι κολλημα για 2sec και 100% cpu load...Αρχιζω και απελπιζομαι..Η πλακα ειναι οταν πχ παιζω καποιο παιχνιδι οπως το fifa 17 δεν μου κανει κανενα κολλημα κατα τη διαρκεια του ασχετα αν κι εκει ο επεξεργαστης ανεβαζει load και ας μου βγαζει το cam οτι βαρεσε 81 βαθμους κελσιου.....

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλο ποντικι η πληκτρολογιο, αφου εχεισ βγαλει οτι razer εχεισ

οι συνδεσεις να γινονται οταν ο Η/Υ ειναι κλειστος.

Δημοσ.

Λοιπον αφου εκανα και τη δοκιμη με αλλο ποντικι χωρις αποτελεσμα αποφασισα να κατεβασω οτι νεος driver υπαρχει απο το site της asus για την μητρικη μου την z270e

Εκανα απο bios update μεχρι και drivers για wifi και μαλλον παει καλα!

Δυστυχως νομιζα οτι εστρωσε το πραγμα αλλα μολις τωρα παλι πανω στην πληκτρολογηση κολλησε για 2-3 δευτερα.......

Να πω επισης οτι εκανα memory test και το περασε χωρις προβλημα...

Ετσι μου ρχεται να κανω φορματ...

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι με τα πολλα εκανα φορματ 3 φορες γιατι δεν μου περναγε τα update(1703) και μου εβγαλε την πιστη..

Ειμαι σε φαση που περασα τελευταιους drivers και περναω σιγα σιγα τα προγραμματα που ειχα και τσεκαρω αν μετα απο καθε εγκατασταση δημιουργειται θεμα...Μεχρι στιγμης το προβλημα εχει σταματησει να παρουσιαζεται...

Θα ενημερωσω παλι μολις ολοκληρωσω ολες τις εγκαταστασεις

Ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες και την βοηθεια σας

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι με τα πολλα εκανα φορματ 3 φορες γιατι δεν μου περναγε τα update(1703) και μου εβγαλε την πιστη..

Ειμαι σε φαση που περασα τελευταιους drivers και περναω σιγα σιγα τα προγραμματα που ειχα και τσεκαρω αν μετα απο καθε εγκατασταση δημιουργειται θεμα...Μεχρι στιγμης το προβλημα εχει σταματησει να παρουσιαζεται...

Θα ενημερωσω παλι μολις ολοκληρωσω ολες τις εγκαταστασεις

Ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες και την βοηθεια σας

Σωστοs!

Δημοσ.

Εαν σου το ξαναεμφανίσει τρέξε το adware cleaner , εγώ είχα κολλήσει ένα bitcoin miner ιο που έκανε παρόμοια συμπτώματα, όταν το pc ήταν idle άκουγα την φυσουνα απο την κάρτα γραφικών που είχα τότε να χτυπάει 100%,και το cpu load ανεβαινε επίσης,μόνο όμως όταν το pc ήταν idle.

Δημοσ.

Μήπως κατά τύχη βλέπεις ice poseidon? Σε ρωτάω γιατί στο cx stocks πρόγραμμα που έκανε release ο developer που συνεργάζεται είχε βάλει miner και όσοι το κατεβάσανε χτύπαγε το cpu load 100% σε ακυρες στιγμες

Δημοσ.

Παιδια εφτιαξε το πραγμα αν και το μονο που δεν εχω περασει ειναι το Bitdefender...

Σχετικα με τα Miners που λετε ειχα δεχτει αρκετες επιθεσεις αποτι ειχα δει στο bitdefender που υποτιθεται τα ειχε μπλοκαρει..Τωρα αν ειχε περασει κανενα δεν το γνωριζω παροτι στα scan που εκανα το pc εβγαινε καθαρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...