tanasen01 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Με την LG θα έχεις λίγο καλύτερη ποιότητα χρωμάτων λόγω IPS panel. Το PLS της Samsung είναι αρκετά καλύτερο από τα απλά ΤΝ panels και λίγο υποδεέστερο από IPS. Αν χρησιμοποιείς περισσότερο τον υπολογιστή για την οθόνη πάρε την LG. Αν βλέπεις περισσότερο τηλεόραση πάρε τη Samsung.
marsele Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Απ'ότι είδα στο πλαίσιο τελείωσε η προσφορά για το tv monitor επομένως η lg είναι μονόδρομος σαν επιλογή!!! Τηλεόραση Lg έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα χρώματα και την απόδοση της.Ούτως ή άλλως η χρήση του μόνιτορ σαν τηλεόραση θα είναι κατά μέσο όρο 60' περίπου την ημέρα.
marsele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, έχω αγοράσει τα παρακάτω κομμάτια για το Build που θέλω να κάνω: 1)Μητρική κάρτα:Asrock AB350M Pro4 (τιμή:76,50€) 2)Μνήμη RAM: ADATA XPG Z1 8 GB DDR4 2800 MHz CL17 Memory Modules - Red (τιμή:67,50€) 3)Κάρτα γραφικών: Palit PCI-E GTX1050TI StormX 4 GB (τιμή:139,00€) 4)Οθόνη: LG 23MP68VQ-P 23 (τιμή:135,00€) 5)Σκληρός Δίσκος:Western Digital Caviar Blue 500gb Sata (είναι αγορασμένος παλαιότερα και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει) Τώρα λοιπόν σκέφτομαι τα παρακάτω υπόλοιπα κομμάτια για να ολοκληρώσω το build: 1)Επεξεργαστής: Ryzen 5 1400 ή Ryzen 5 1600 (εάν καταφέρω και ξεπεράσω το budget θα αγοράσω τον Ryzen 5 1600 σαν πιο futureproof) 2)Τροφοδοτικό : Seasonic M12II-520 EVO, Thermaltake Smart SE 530W, Corsair CX Series 450M (σαν πρώτη επιλογή έχω το seasonic τα άλλα δύο είναι σαν εναλλακτικές για να μειώσω το κόστος) 3)Σκληρός Δίσκος SSD: Samsung 850 Evo 250GB 4)Κουτί: CoolerMaster MasterBox Lite MB600L, Fractal Design Focus G Mini, Sharkoon S25-W (σαν πρώτη επιλογή είχα το fractal. αλλά μου αρέσει αρκετά και το coolermaster) Πριν προχωρήσω στην αγορά των παραπάνω κομματιών θα ήθελα να μου υποδείξετε εάν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα στα κομμάτια που θέλω να αγοράσω και φυσικά οποιεσδήποτε προτάσεις - διορθώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ το insomnia γιατί την κάρτα γραφικών και τις μνήμες ram αγοράστηκαν από το amazon σε πάρα πολύ καλές τιμές.
life is music Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, marsele είπε Καλημέρα, έχω αγοράσει τα παρακάτω κομμάτια για το Build που θέλω να κάνω: 1)Μητρική κάρτα:Asrock AB350M Pro4 (τιμή:76,50€) 2)Μνήμη RAM: ADATA XPG Z1 8 GB DDR4 2800 MHz CL17 Memory Modules - Red (τιμή:67,50€) 3)Κάρτα γραφικών: Palit PCI-E GTX1050TI StormX 4 GB (τιμή:139,00€) 4)Οθόνη: LG 23MP68VQ-P 23 (τιμή:135,00€) 5)Σκληρός Δίσκος:Western Digital Caviar Blue 500gb Sata (είναι αγορασμένος παλαιότερα και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει) Τώρα λοιπόν σκέφτομαι τα παρακάτω υπόλοιπα κομμάτια για να ολοκληρώσω το build: 1)Επεξεργαστής: Ryzen 5 1400 ή Ryzen 5 1600 (εάν καταφέρω και ξεπεράσω το budget θα αγοράσω τον Ryzen 5 1600 σαν πιο futureproof) 2)Τροφοδοτικό : Seasonic M12II-520 EVO, Thermaltake Smart SE 530W, Corsair CX Series 450M (σαν πρώτη επιλογή έχω το seasonic τα άλλα δύο είναι σαν εναλλακτικές για να μειώσω το κόστος) 3)Σκληρός Δίσκος SSD: Samsung 850 Evo 250GB 4)Κουτί: CoolerMaster MasterBox Lite MB600L, Fractal Design Focus G Mini, Sharkoon S25-W (σαν πρώτη επιλογή είχα το fractal. αλλά μου αρέσει αρκετά και το coolermaster) Πριν προχωρήσω στην αγορά των παραπάνω κομματιών θα ήθελα να μου υποδείξετε εάν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα στα κομμάτια που θέλω να αγοράσω και φυσικά οποιεσδήποτε προτάσεις - διορθώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ το insomnia γιατί την κάρτα γραφικών και τις μνήμες ram αγοράστηκαν από το amazon σε πάρα πολύ καλές τιμές. kουτι πας se αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/8445248/Aerocool-QS-240.html?from=catspan&keyphrase=qs-240 επεξεργαστη πας στον 1600 που ειναι φοβερος kai τροφοδοτικο πας σε αυτο π ειναι αρκετα καλο και ήσυχο https://www.skroutz.gr/s/8391146/Be-Quiet-System-Power-B8-550W-80plus.html Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από life is music
marsele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 ευχαριστώ για την συμβουλή life is music απλά όσον αφορά το κουτί μου αρέσει σαν design απλά δεν το έχω δει κοντά για να εκτιμήσω το μέγεθός του.Είναι μεγάλο πολύ ή βολεύεται εύκολα και πάνω στο γραφείο;;
life is music Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, marsele είπε ευχαριστώ για την συμβουλή life is music απλά όσον αφορά το κουτί μου αρέσει σαν design απλά δεν το έχω δει κοντά για να εκτιμήσω το μέγεθός του.Είναι μεγάλο πολύ ή βολεύεται εύκολα και πάνω στο γραφείο;; einai τρομερο ανετα μπαινει και σε γραφειο ...αυτο το κουτι το εχω παρει και σε εναν φιλο μ και το εχει ευχαριστηθεί πολυ όσο δεν φαντάζεσαι !
marsele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, life is music said: einai τρομερο ανετα μπαινει και σε γραφειο ...αυτο το κουτι το εχω παρει και σε εναν φιλο μ και το εχει ευχαριστηθεί πολυ όσο δεν φαντάζεσαι ! Τελικά όμως ποιο κουτί προτεινεις το Thermaltake core v21 ή το Aerocool QS240;; Όταν άνοιξα το link το πρωί με πήγε στο thermaltake.(Είδα ότι έχεις κάνει edit στο post γι'αυτό σε ρωτάω)
life is music Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, marsele είπε Τελικά όμως ποιο κουτί προτεινεις το Thermaltake core v21 ή το Aerocool QS240;; Όταν άνοιξα το link το πρωί με πήγε στο thermaltake.(Είδα ότι έχεις κάνει edit στο post γι'αυτό σε ρωτάω) και τα δυο κουτιά είναι άψογα αλλα αυτο π μ αρεσε πολυ ηταν το qs-240 ...γτ μπορεσα να κανω καλο cable manage ment στο κουτι του filoy kai mporesa μεσα και του εβαλα αεροψηξη, 5 φανακια, και δυο δισκους, το pc μετα έδειχνε πολύ ομορφο . Τελος γ την τιμη τον 30 κατι ευρω το aerocool qs-240 ειναι ο ορισμος του value for money ! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από life is music
rakeesh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, marsele είπε 2)Μνήμη RAM: ADATA XPG Z1 8 GB DDR4 2800 MHz CL17 Memory Modules - Red (τιμή:67,50€) που το βρήκες αυτό το σετάκι στα 67.5? Το έχεις παραγγείλει παλιότερα?
marsele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 hours ago, rakeesh said: που το βρήκες αυτό το σετάκι στα 67.5? Το έχεις παραγγείλει παλιότερα? Τις είχα παραγγείλει τον Δεκέμβριο από το amazon uk και φυσικά την προσφορά την βρήκα μέσα από το forum από το σχετικό θέμα που είχε ανοιχτεί στην ενότητα με τις "προσφορές". Πραγματικά τιμή χώμα αν συγκρίνεις με τις τιμές που υπάρχουν σήμερα στην αγορά!!Το μετάνιωσα που δεν παρήγγειλα και 2ο σετάκι σε αυτά τα χρήματα.Μπράβο σε όλα τα παιδιά του insomnia που κάνουν άψογη δουλειά!!!!!
marsele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 hours ago, life is music said: και τα δυο κουτιά είναι άψογα αλλα αυτο π μ αρεσε πολυ ηταν το qs-240 Πολλή καλή η τιμή του qs240 και σαν μέγεθος πιστεύω θα με βολευε γιατί δεν θέλω να έχει πολύ όγκο το κουτί.Μια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο: περιλαμβάνει κάποιο εργοστασιακό ανεμιστηράκι; Μπορείς να μου προτείνεις κάποια ανεμιστηρακια αθόρυβα κι αποδοτικα μιας κι έχεις δουλέψει το συγκεκριμένο κουτί; Πόσα περίπου θα χρειαστώ;;
life is music Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, marsele είπε Πολλή καλή η τιμή του qs240 και σαν μέγεθος πιστεύω θα με βολευε γιατί δεν θέλω να έχει πολύ όγκο το κουτί.Μια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο: περιλαμβάνει κάποιο εργοστασιακό ανεμιστηράκι; Μπορείς να μου προτείνεις κάποια ανεμιστηρακια αθόρυβα κι αποδοτικα μιας κι έχεις δουλέψει το συγκεκριμένο κουτί; Πόσα περίπου θα χρειαστώ;; Περιλαμβάνει ένα μπροστά και ενα πίσω αν θες αν θες παίρνει δύο πάνω και εναν ακόμη μπροστά ! Και γ ανεμιστήρακι δες το artic f12pwm Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από life is music 1
ilos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρε το qs240, και με τη διαφορά που θα γλιτώσεις από το κουτί είτε πας στον 1600 αν σε νοιάζει το productivity ή στην 1060 3 GB αν σε νοιάζει το gaming. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από ilos 2
marsele Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 6 hours ago, ilos said: Πάρε το qs240, και με τη διαφορά που θα γλιτώσεις από το κουτί είτε πας στον 1600 αν σε νοιάζει το productivity ή στην 1060 3 GB αν σε νοιάζει το gaming. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες γιατί με την διαφορά που θα γλιτώσω θα διαθέσω τα χρήματα για να αγοράσω τον 1600. Κάρτα γραφικών πήρα μια gtx1050ti την έχω ήδη παραγγείλει από amazon uk από την προσφορά βρήκα μέσα από το insomnia στα 139€ τελική τιμή.
life is music Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, marsele είπε Έχεις δίκιο σε αυτό που λες γιατί με την διαφορά που θα γλιτώσω θα διαθέσω τα χρήματα για να αγοράσω τον 1600. Κάρτα γραφικών πήρα μια gtx1050ti την έχω ήδη παραγγείλει από amazon uk από την προσφορά βρήκα μέσα από το insomnia στα 139€ τελική τιμή. απο τροφοδοτικο τωρα αν δεν εχεις καταλήξει σε καποιο παρε αυτο εδω 5 χρονια εγγυηση 80 plus bronze https://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html?from=catspan&keyphrase=g550m#reviews
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα