Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, marsele είπε καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα: ο δεύτερος σκληρός δίσκος ενώ εμφανίζεται στην διαχείριση εργασιών, δεν μου τον εμφανίζει στο my computer για να τον χρησιμοποιήσω. Τι μπορεί να συμβαίνει::: τον έκανες διαμόρφωση; https://www.windowscentral.com/how-format-new-hard-drive-windows-10
marsele Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 ευχαριστώ πολύ αναλυτικότατος ο οδηγός!! Έκανα την διαδικασία που περιγράφεται και εμφανίστηκε κανονικά.
marsele Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Σε τι ταχύτητα τρέχουν οι μνήμες;; Έχω ενεργοποιησει το xmp profile 2.0 από το bios.
marsele Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Πως θα μπορούσα να τις κανω να τρέχουν στα 2800 ή 2933mhz;; Στο xmp profile έχω επιλέξει 2800.Οι μνήμες που έχω είναι αυτές.
marsele Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Τελικά τρέχουν στα 2800 MHz. Εάν θέλω να τις ανεβάσω στα 2933 θα πρέπει να πειράξω και ρεύματα;;
marsele Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 ευχαριστώ. χρειάζεται να τρέξω κάποιο test για να τσεκάρω σταθερότητα συστήματος ή απλά εάν δεν bootάρει σημαίνει ότι είναι ασταθές το σύστημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 κάνεις memtest άν θες, αλλα θα δείς άν κάνει νερά μπαίνοντας σε game. Το πιθανότερο να μη σου κάνει στα 2933-3066.
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Στις 5/9/2018 στις 4:01 ΜΜ, nikolas.stamb είπε Στο bios και εμένα είναι περίπου +10 βαθμούς οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή. Σε aida και hwinfo είναι -10 απότι λέει το Bios. Απότι ξέρω έχει να κάνει με το ποιό sensor διαβάζει η μητρική, και στην ουσία οι σωστές θερμοκρασίες είναι αυτές που βλέπεις στις τελευταίες εκδόσεις των software (aida πχ). Οπότε μην ανησυχείς για αυτό. Όσον αφορά το update του Bios, και εγώ το 3.00 (ή 3.30, δεν είμαι στο πσ τώρα να σου πω σίγουρα), πάντως δεν το έκανα update μετά από αυτό, γιατί όλα τρέχουν σωστά, η ραμ με xmp στα 2933 κλπ. Καμια φορά, όταν όλα σου λειτουργούν σωστά στο Bios, ίσως είναι καλύτερα να μην το κάνεις update. Τώρα, αν θέλεις να κάνεις overclock, και να τα φέρεις όλα στα όρια, καλά είναι να βάλεις το τελευταίο bios. Όσο για τη ραμ, διάλεξε xmp profile, ώστε να πάει στην μέγιστη συχνότητα της. Κάνε κανένα τεστ να δεις αν είναι οκ και είσαι έτοιμος. Αν θες να την πας όμως, σε ακόμα πιο ψηλές συχνότητες και σφηχτά timings, ρώτα τα παιδία στο thread που κάνουν overcklocking τους ryzen. Ίδια μητρική και επεξεργαστή έχουμε, οπότε αν θέλεις τη γνώμη μου για κάτι, ρώτα με. Το έχω στημένο από Γενάρη, και όλα λειτουργούν σταθερά και σωστα. Δεν έχω κάνει overclock πάντως το cpu. Στο BIOS είναι ανεβασμένες οι θερμοκρασίες για ο επεξεργαστής δεν idlαρει. 1
marsele Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 παραθέτω ένα τεστ από crystal disk mark. Ο ssd που έχω είναι ο patriot burst Τα αποτελέσματα είναι καλά για την απόδοση του ssd;;;
tanasen01 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 5/20/2018 στις 1:12 ΠΜ, marsele είπε παραθέτω ένα τεστ από crystal disk mark. Ο ssd που έχω είναι ο patriot burst Τα αποτελέσματα είναι καλά για την απόδοση του ssd;;; φυσιολογικά είναι ναι. 1
marsele Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Την λειτουργία Cool'n'Quiet που είναι ενεργοποιημένη στο bios θα πρέπει να την απενεργοποιήσω;; Τι ρόλο παίζει σχετικά με τις επιδόσεις του επεξεργαστή;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα