Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει γινει ηδη αυτο και δεν εχω μεινει ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα που ειδα γιατι βασικα θα περασω καινουργιες γραμμες σε ολο το σπιτι συν καποιες πριζες για δικτυο και θα γινει ολη η δουλεια με καναλια, καναδυο δουλειες που ειδα ηταν πολυ τσαπατσουλικες .

Όταν λες καινούργιες γραμμές εννοείς σε διαφορετικά σημεία ?

Γιατί αν μιλάμε απλώς για αλλαγή καλώδίων, αν υπάρχουν κανονικά κανάλια μέσα στο τοίχο μπορεί να τα περάσει από τα ίδια.

Δημοσ.

Δυστηχως δεν υπαρχουν καναλια μεσα στον τοιχο το σπιτι ειναι δεκαετιας 60, φαντασου χτες πεταξα μια μεγαλη κατασκευη στο μπαλκονι που ηταν φτιαγμενη απο αμιαντο παλι καλα που την ψιλιαστηκα την δουλεια και φορεσα γαντια μασκες κλπ .

Δημοσ.

Κανάλια ούτε σε σπίτι που φτιάχτηκε χτες δεν υπάρχουν στους τοίχους

Ηλεκτρολογική σωλήνα δεν έχει μέσα ; 

Τα καλώδια χύμα σοβαντισμένα είναι ;;;

Δημοσ.

Δυστηχως δεν υπαρχουν καναλια μεσα στον τοιχο το σπιτι ειναι δεκαετιας 60, φαντασου χτες πεταξα μια μεγαλη κατασκευη στο μπαλκονι που ηταν φτιαγμενη απο αμιαντο παλι καλα που την ψιλιαστηκα την δουλεια και φορεσα γαντια μασκες κλπ .

και που τη πέταξες ...

Δημοσ.

και που τη πέταξες ...

Σε μαυρες σακουλες και σε καδο για μπαζα που εχω νοικιασει μην ανυσηχεις δεν τα αφησα εξω απο το σπιτι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού το σπίτι είναι παλιό και δεν υπάρχει μεγάλη πρεμούρα για σικ καταστάσεις....το καλύτερο για μένα είναι να βγείς εξωτερικα...τρυπάς τοίχο...τα περπατάς γύρω - γυρω στα μπαλκόνια είτε με κανάλι είτε με σωλήνα βαρεός τύπο....τα σφηνώνει στην πάνω γωνία του τοίχου να μην χτυπάνε στο μάτι...κάνεις τις κατεβασιές σου απέξω .....τρυπάς και μπαίνεις μέσα....σκάβεις βάζεις κανονικά κυτία και είσαι εσωτερικά όμορφα και ωραία.....απέξω βρες καμμιά πατεντούλα αν θες να τα κρύψεις παραπάνω...

• Like 1
Δημοσ.

Κανάλια ούτε σε σπίτι που φτιάχτηκε χτες δεν υπάρχουν στους τοίχους

Ηλεκτρολογική σωλήνα δεν έχει μέσα ; 

ΟΚ, σωλήνα εννοούσα προφανώς.

Δημοσ.

Το μπαλκονι ειναι γωνιακο και πιανει τα 4 απο τα 7 δωματια του σπιτιου δεν ειναι και κακη ιδεα, εφτιαξα μια λιστα με ηλεκτρολογους που βρηκα η που μου προτειναν καποιοι μεσω pm και σημερα θα ερθει ο πρωτος να δει την δουλεια.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

Δημοσ.

Αν καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος τότε δεν σε χαλάει να χτυπήσει και κανα 2 τρύπες απο δωμάτιο σε δωμάτιο....αν θες για κυριλέ σκάβεις τον σοβά ώστε να φωλιάσει τον ηλεκτρολογικό σωλήνα και κατα τας γραφάς....σκάψιμο -κυτίο πρίζα....με τα κανάλια και τρύπες θα κάνεις και θα κρεμάσει και δεν είναι για σπίτι....αφού θα κάνεις την ζημιά τι 1 κιλό χώμα  τι 5 ....απλώς θα πρέπει να ξαναβάψεις...

Δημοσ.

Βαψιμο θα γινει σε ολο το σπιτι ετσι και αλλιως γιατι το τελευταιο βαψιμο που ειχε γινει απο "επαγγελματιες" ηταν καταστροφη εχουν φουσκωσει τα χρωματα στους τοιχους συν οτι εχω πορτες με λαδομπογια κλπ εχω ξεκινησει ηδη τριψιματα οποτε δεν με απασχολει αυτο.

Δημοσ.

Αν βάψεις μη σκεφτείς καν την λύση εξωτερικών καναλιών

Προσεκτικό σκάψιμο και νέες γραμμές / σωληνώσεις εξαρχής !!!

Δημοσ.

Δικιο εχεις αλλα απο οτι ξερω αμα βαλεις ηλεκτρολογο να σκαψει θα αυξηθει πολυ το κοστος ισως να παει και τα διπλα χρηματα.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα .. οι χωνευτοί σωλήνες ( λόγω ηλικίας σπιτιού υποθέτω χαλύβδινοι μπέργκαν με πισσόχαρτο κτλπ) ειναι σαπισμένοι? δεν σε καλύπτουν? θες να κάνεις προσθήκη διαφορετική?

Συγχωρέστε με αν δεν κατάλαβα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...