Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . 

Μετέφερα ένα scooter από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα . 

Κατά την παράδοση όταν έλαβα το scooter δεν ήμουν παρόν εγώ αλλά ένας φίλος . 

Την επόμενη μέρα με το φως του ήλιου εντόπισα αρκετές γρατζουνιές στο μπροστινό μέρος πάνω από τα φώτα . 

Φυσικά κάλεσα και οδηγός καθώς και υπεύθυνος μεταφορικής ισχυρίστηκαν ότι δεν είχε τίποτα μπροστά από το scooter ώστε να δημιουργήσει χτύπημα και ότι τα σκοινιά δεν περνούσαν καν από εκεί για να το κρατήσουν . 

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ; 

post-230718-0-08170800-1506607067_thumb.jpg

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο σκηνικο περασα με ενα φιλο προσφατα.

Εστειλε ενα ινοβα απο Αθηνα Καλαματα,το οποιο ηρθε με σπασμενη καρινα και ξεκουμπωτα πλαστικα.
Το παρελαβε ο αδερφος του,ο οποιος υπεγραψε,και καπου εκει χαθηκαν ολα.

Πηγαμε δυο φορες για φασαρια και απλα εφοσον υπεγραψε καποιος στην παραλαβη δε γινοταν να αποδειχθει οτι η ζημια εγινε στη μεταφορα.

Δε βγηκε ποτε ακρη.

Δημοσ.

Eφοσον παρελαβες και μαλιστα δινοντας το "καλως", οσο δικηο και να εχεις, απο την στιγμη που μεσολαβησε ενα τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα, η αλλη πλευρα θα ισχυριζεται οτι ειτε η ζημια προυπηρχε της μεταφορας ειτε οτι εγινε μετα απο αυτην. Και το βαρος της αποδειξης το εχεις εσυ φυσικα.

Δημοσ.

Δεν έχει λάβει καμία απόδειξη ούτε παραστατικό ότι παρέλαβε <<καλώς>>

Και παλι δύσκολα, παρτους τηλέφωνο πες τι έγινε να δούμε τι θα πούμε, για πες μεταφορική όνομα;

Δημοσ.

Νέα Εθνική λέγεται η μεταφορική . 

Φυσικά και στο τηλέφωνο δεν παραδέχονται τίποτα , δεν υπήρχε λεει κάτι μπροστά από το scooter . 

Φυσικά για να βρω τον αρμόδιο περνάω τα πάνδεινα τώρα μετά το συμβάν !

Δημοσ.

Νέα Εθνική λέγεται η μεταφορική .

Φυσικά και στο τηλέφωνο δεν παραδέχονται τίποτα , δεν υπήρχε λεει κάτι μπροστά από το scooter .

Φυσικά για να βρω τον αρμόδιο περνάω τα πάνδεινα τώρα μετά το συμβάν !

Τους ξέρω... Τραχαναδες όπως όλοι, φέρνουν και Θεσσαλονίκη πράγματα, δύσκολα θα βγάλεις άκρη φίλε.

Ποιον αρμόδιο ; τον Αλβανό που Δεν κατάλαβε τι φόρτωσε ; αυτοί είτε χρυσό βάζουν μέσα είτε σκ@τ@ το ίδιο τους κάνει.

Δημοσ.

υπερβαλεις υπερβολικα.αν βαλεις χρυσο,θα στο κανουν σκατα.αν ομως βαλεις σκατα,δεν θα στο κανουν χρυσο!!!!!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

υπερβαλεις υπερβολικα.αν βαλεις χρυσο,θα στο κανουν σκατα.αν ομως βαλεις σκατα,δεν θα στο κανουν χρυσο!!!!!!!!!

Kλαίω από τα γέλια ρε μλκ να σαι καλα !!!! :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Ρε βαζε αυτα καλα και στα "ανεκδοτα"... ποιο πολυ χιουμορ/πλακα/γελιο εχουν απο ολα σχεδον απο αυτα που γραφουν μερικοι στο νημα αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα . 

Μετέφερα ένα scooter από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα . 

Κατά την παράδοση όταν έλαβα το scooter δεν ήμουν παρόν εγώ αλλά ένας φίλος . 

Την επόμενη μέρα με το φως του ήλιου εντόπισα αρκετές γρατζουνιές στο μπροστινό μέρος πάνω από τα φώτα . 

Φυσικά κάλεσα και οδηγός καθώς και υπεύθυνος μεταφορικής ισχυρίστηκαν ότι δεν είχε τίποτα μπροστά από το scooter ώστε να δημιουργήσει χτύπημα και ότι τα σκοινιά δεν περνούσαν καν από εκεί για να το κρατήσουν . 

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ; 

Πολύ φιδίσιο κορμί έχεις για Κυριάκος... :P

Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις πλέον είναι να ψάξεις κρέμες που είναι ακριβώς για αυτό το πράμα (να σβήνουν επιφανειακές γρατσουνιές)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...