botman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωριζει καποιος πως θα δω ip camera σε τοπικο δικτυο? Την βλεπω στο κινητο μεσω του app αλλα θελω να την βλεπω και στο pc. Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αναλόγως ποια κάμερα είναι.. , με την εσωτερική διεύθυνση και με κάποιο browser δεν τη βλέπεις?
botman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι αυτη https://www.amazon.fr/Avidsen-123288-Webcam-Wifi-Sans/dp/B01MDTVT83 Δινω την ip που μου εμφανιζεται στο app μεσω google chrome,μετα μου ζηταει usarname και password.Moλις τα καταχωρησω δεν κανει τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε για αρχή με iternet explorer ή firefox και μετά θα δεις με ποιο θα τη βλέπεις δες Site: ενδεικτικά με firefox
botman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Kαι εκει το ιδιο...username και password ποια βαζω? Της καμερας? Σορρυ αλλα ειμαι ασχετος
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Kαι εκει το ιδιο...username και password ποια βαζω? Της καμερας? Σορρυ αλλα ειμαι ασχετος Λογικά αυτα που εχει απο το εργοστασιο δεν θα τα εχεις αλλαξει δεν εχει manual να δεις ποια είναι??
botman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ηταν τα γνωστα admin admin.Αλλαξα μονο το password επειδη με υποχρεωνε.Σε ευχαριστω για την βοηθεια παντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα έχει λογικά καποιο κουμπάκι να την επαναφέρεις-> reset και Site: εδώ έχει και την εφαρμογή της να τη βρεις μετά
botman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εχει reset οντως αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω μετα την επαναφορα...σορρυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εχει reset οντως αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω μετα την επαναφορα...σορρυ. Εφόσον επανέλθει θα πρέπει να τη βρεις με το firefox να βάλεις τα στοιχεία που γνωρίζεις ότι είναι και θα δεις το γραφικό περιβάλλον και τι βλέπει η κάμερα αυτά νομίζω δε θέλεις??, δε βρίσκω Site: manual στα αγγλικά μόνο σε άλλες γλώσσες. ..στη 19 σελίδα έχει αυτά που χρειάζεσαι νομίζω. Μπορεί να τη βρεις και από το κινητό σου εάν κατάλαβα σωστά και να μη τη χρειάζεσαι την εφαρμογή που έβαλα.
botman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στο κινητο την βλεπω ηδη...Σε περιβαλλον windows δεν τα καταφερνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στο κινητο την βλεπω ηδη...Σε περιβαλλον windows δεν τα καταφερνω. Site: Εδω είναι ότι χρειάζεσαι για το θέμα σου από τη σελίδα του κατασκευαστή παράλληλα παρακολουθησε το video που έβαλα παραπάνω βήμα βήμα δε χρειάζεται να ξέρεις τη γλώσσα και θα τη δεις και στον υπολογιστή σου.
botman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα το προσπαθησω...1000 ευχαριστω. Μου κατεβαζει ενα αρχειο που οταν το αποσυμπιεζω ανοιγει ενα προγραμμα Η264 converter...μετα το χαος χαχαχα Παντως δεν εχει σχεση με αυτα που εχει το αρχειο για την αλλη καμερα που δειχνει το βιντεο Θα το προσπαθησω...1000 ευχαριστω. Μου κατεβαζει ενα αρχειο που οταν το αποσυμπιεζω ανοιγει ενα προγραμμα Η264 converter...μετα το χαος χαχαχα Παντως δεν εχει σχεση με αυτα που εχει το αρχειο για την αλλη καμερα που δειχνει το βιντεο το μοντελο μου δεν βλεπω να υποστιριζεται..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 και δε νομίζω να το χρειάζεσαι αυτό προς το παρόν επίσης, την εσωτερική διεύθυνση την έχεις για να τη βάλεις και να τη δεις τη κάμερα καταρχήν? σε Site: αυτήν έχει όλα αυτά που δείχνει το βίντεο
botman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αλλα αυτη αναφερει compatible with pc ενω η δικη μου δεν αναφερει κατι τετοιο.Τι εννοεις εσωτερικη διευθυνση, την ip?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα