*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Α τοσο καλα καλα εμενα δε με νοιάζει κιολας, ας διαλεγε η ιδιοκτήτρια καποια καλυτερη μηχανικο.
AristidisZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί σάμπως ελέγχεται κανείς ; Εφόσον υπάρχει απουσία ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές και τρελή πείνα στους Μηχανικούς, ζητάνε 40 φράγκα, πάνε μια βόλτα από το ακίνητο, βγάζουν και μια φωτό και έτοιμο το χαρτί Τώρα αν γράφει μπούρδες μέσα και τι έγινε ;
Mousikos123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει δουλειά , έλεγχος σκιάσεων απο τεντες -διπλανά κτίρια , κουφώματα, θερμογέφυρες κτλπ.. Αν γίνει κανονικά ειναι διαδικασία. Γιαυτό και το κάνουν , χωρίς να δικαιολογώ έτσι, γιατι για 50 ευρω δεν αξίζει 2 μέρες δουλεια
nvel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν λες 'έχει πολύ δουλειά'; Γιατί πέρυσι που ήρθε η μηχανικός στο σπίτι που μένω, κράτησε μαξ 20 λεπτά η όλη διαδικασία ελέγχου/καταγραφής. Και η ιδιοκτήτρια πλήρωσε ή 40 ή 50 ευρώ [για σπίτι 50τμ]. δεν πληρώνεις μόνο το χρόνο της επίσκεψης (που φυσικά και δεν είναι μόνο 20 λεπτά) γιατί το ενεργειακό πιστοποιητικό εκτός του χρόνου στην εγκατάσταση χρειάζεται χρόνος στο γραφείο 1
AristidisZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέχρι να γίνει καμιά αγοροπωλησία επαγγελματικού χώρου με μούφα ΠΕΑ και να πέσει καμιά ξεγυρισμένη μήνυση... Εκεί να σε έχω μετά... 2
gregdel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 - Υπάρχουν τα μουφα ΠΕΑ, δλδ τα εντελώς μαϊμού που πιάνονται κατά τη διάρκεια δήλωσης στο taxis... επομένως πλέον πιστεύω ότι μούφα δεν βγάζουν. - Υπάρχουν τα φασον ΠΕΑ, δλδ τα ότι να'ναι χωρίς κανονική καταγραφή και μελέτη. - Υπάρχουν τα "γρήγορα" ΠΕΑ που γίνεται προχειροδουλειά. - Υπάρχουν τα κανονικά ΠΕΑ με κανονική καταγραφή και μελέτη. Ένα ΠΕΑ θέλει ανάλογα με τον χώρο 45-60λ. αν υπάρχει σχέδιο και παραπάνω αν δεν υπάρχει σχέδιο. Στο σπίτι θέλει 30λ γραφειοκρατική δουλειά με ΥΠΕΚΑ και ΤΕΕ και περίπου ένα 4ωρο-5ωρο για να κάνεις σωστή δουλειά. Υπάρχει συνάδελφος που παίρνει 55€ με απόδειξη κανονικά. Από αυτά θα του μείνουν περίπου 15€ στην τσέπη.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ σε πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για γκαρσονιέρα 26 τ.μ. μόλις πλήρωσα 100 ευρώ. Δεν ήξερα ότι στην Αθήνα είναι φτηνότερα.(πχ ένας μου πέρασε κουρτινόξυλο στην Αθήνα με 25 ευρώ ενώ σε επαρχιώτικη πόλη έδωσα 10)
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ σε πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για γκαρσονιέρα 26 τ.μ. μόλις πλήρωσα 100 ευρώ. 50 που βρήκες και πλήρωσες; Μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα βρήκα αυτό: https://www.myconstructor.gr/homes/search_constructors/all/all/all/43/22/2?gclid=CjwKCAjw3rfOBRBJEiwAam-GsCpXoYiSQYnHTzd9mxFpTlLgFCopE2jkoHcEpWdT77DqHdWsYT6GgBoCUDIQAvD_BwE Εσύ προφανώς όσα σου ζήτησε ο πρώτος που ρώτησες τα έδωσες... 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ο μεσίτης το ανέλαβε επειδή εγώ μένω σε άλλη πόλη.Κάποιος από τους δυο με εξαπάτησε. Βέβαια αυτά που παρέθεσες είναι για Θεσσαλονίκη.Στις μικρές πόλεις υπάρχει μονοπώλιο,υπάρχουν 2 ενεργειακοί επιθεωρητές και βάζουν ότι τιμή γουστάρουν.Άρα και η έρευνα αγοράς σε μια τόσο μικρή πόλη με μόλις δυο ενεργειακούς επιθεωρητές είναι άκυρη.
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ο μεσίτης το ανέλαβε επειδή εγώ μένω σε άλλη πόλη.Κάποιος από τους δυο με εξαπάτησε. Βέβαια αυτά που παρέθεσες είναι για Θεσσαλονίκη.Στις μικρές πόλεις υπάρχει μονοπώλιο,υπάρχουν 2 ενεργειακοί επιθεωρητές και βάζουν ότι τιμή γουστάρουν.Άρα και η έρευνα αγοράς σε μια τόσο μικρή πόλη με μόλις δυο ενεργειακούς επιθεωρητές είναι άκυρη. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Εφόσον είναι άκυρη η έρευνα αγοράς σε τόσο μικρή πόλη με μόλις 2 ενεργειακούς επιθεωρητές που βάζουν ότι τιμή γουστάρουν(δικά σου λόγια), πως ακριβώς σε εξαπάτησαν με το να σε χρεώσουν 100€? Κάτι δεν μας λες σωστά.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εφόσον εσύ παρέθεσες το σάιτ με τις τιμές των 45 ευρώ εγώ που πλήρωσα τα διπλάσια θεωρώ ότι εξαπατήθηκα.Διαφορετικά γιατί το παρέθεσες;
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εφόσον εσύ παρέθεσες το σάιτ με τις τιμές των 45 ευρώ εγώ που πλήρωσα τα διπλάσια θεωρώ ότι εξαπατήθηκα.Διαφορετικά γιατί το παρέθεσες; Δεν είναι εξαπάτηση αυτό, ελεύθερη αγορά έχουμε, 100 συμφώνησες, 100 πλήρωσες. Επίσης το παρέθεσα επειδή εσύ ρώτησες: Εγώ σε πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για γκαρσονιέρα 26 τ.μ. μόλις πλήρωσα 100 ευρώ. 50 που βρήκες και πλήρωσες; 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το ανέλαβε ο μεσίτης οπότε έμαθα εκ των υστέρων την τιμή. Τι να έκανα. Τελωσπάντων, ξεφύγαμε από το θέμα.
teddy71 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το ανέλαβε ο μεσίτης οπότε έμαθα εκ των υστέρων την τιμή. Τι να έκανα. Τελωσπάντων, ξεφύγαμε από το θέμα. Εεε οσο να να 'νε θα πηρε και την προμηθεια του ο μεσιτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα