vkof Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους , έχω πρόβλημα με την μητρική μου δεν αναγνωρίζει το ένα σλοτ της ραμ ξαφνικά ..ξέρεις κανείς τι παίζει ; επίσης έχω και ένα πρόβλημα με το σλοτ τις κάρτας γραφικών πρέπει να την κουνάω πάνω κάτω μέχρι να δω σε ποιο σημείο πιάνει και να το βιδώσω !
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια μητρική έχεις? Πόσες ραμ και ποιες έχεις? Στο σλοτ που δουλεύει μία μνήμη την δοκίμασες στο σλοτ που λες ότι έχει πρόβλημα? 2
vkof Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αρχικά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον .. λοιπόν η μητρική είναι η : Gigabyte Technology Co. Ltd. B75M-D3V Εχω μία ραμ των 4GB 1333mhz ... Ξαφνικά προσπαθούσε να ξεκινήσει το pc και έκανε συνέχεια restart έβαλα την ραμ στο άλλο σλοτ και όλα κομπλέ ..
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πιθανόν να τα έπαιξε το σλοτ. Καθάρισε τα σλοτ από σκόνη με μια βατονετα σε λίγο οινόπνευμα. Ξανά κούμπωσε μήπως παίξει ξανά. Αν κάνει τα ίδια να αναβαθμίσεις το BIOS αν δεν είναι ήδη αναβαθμισμένο. Μπορείς να δεις την έκδοση του BIOS με ένα προγραμματάκι όπως το speccy στην ενότητα Motherboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα