AristidisZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κομουνιστικες αποψεις,καπιταλιστικες,μινιμαλιστικες, και η άποψη του Αποστόλη fixed
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει και το λεγομενο ικανοποιηση του κοινου περι δικαιου αισθημα.Δηλαδη καποιος που εχει και σπιτι στο χωριο,εξοχικο και αλλο ενα σπιτι στο αλλο χωριο πρεπει να μαθει να πληρωνει βαρυτατο φορο γιατι δεν χρειαζονται τοσα πολλα σπιτια και γιατι υπαρχει κοσμος που μενει στο ενοικιο.Το ιδιο πρεπει να ισχυει με τα εισοδηματα,με τα αυτοκινητα και γενικοτερα παντου Ικανοποίηση στο "κοινό περί δικαίου αίσθημα" θα ήταν αν δεν ξανά έγραφες τίποτα στο insomnia. 3
Mariglenqose Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μενω Θεσσαλονίκη με συμβολαιο φυσικα και θελω να μετακομίσω αθηνα... Ερωτηση... Πρέπει να δηλώσω Θεσσαλονίκη οτι ειμαι σε αλλη πολη η απλα κανω συμβολαιο καινούργιο αθηνα και τελος ????
Insomnemonic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Προφανως η κοπελα που ξεκινησε το νημα, πλεον θα εχει πραξει οτι αποφασισε. Μπηκα στον πειρασμο να απαντησω γιατι διαβασα γκαι για λαμογια. Μας τα παιρνουν απο παντου κι ειναι λαμογιο ο πολιτης. Εχετε ακουσει για κατασχεσεις λογαριασμων ακομη και για μικρα χρεη; Αποκλειεται ο ιδιοκτητης να ανηκει σ αυτη την περιπτωση και το ενοικιο να ειναι η βασικη του πηγη εσοδων και να προσπαθει απλα να επιβιωσει, παρανομωντας ναι, αλλα να προσπαθει να επιβιωσει; Εχετε ακουσει οτι γινονται κατασχεσεις "εις χειρας τριτου"; Δηλαδη με παραδειγμα την κοπελα του νηματος, ενα ωραιο πρωινο η εφορια θα της στειλει ενα χαρτι, αν ολα δηλωθουν νομιμα, που θα λεει το νοικι θα το βαζετε σε δικο μας λογαριασμο και οχι στον ιδιοκτητη, γιατι αυτος χρωσταει; Να κοψει το λαιμο του θα πειτε. Οκ, μονο που σκεφτειτε πρωτα ποσοι γυρω σας δεν εχουν χρεη, ας κοψουμε ολοι μαζι το λαιμο μας το λοιπον. Διαβασαμε και οτι ο ενφια ειναι ο πιο δικαιος φορος. Αναξιο σχολιου. Φτυνεις αιμα για να εχεις ενα κεραμιδι και πλεον πληρωνεις νοικι για το δικο σου κεραμιδι συν οτι πολλοι εχουν χασει τον υπνο τους με απειλες πλειστηριασμου. Πολλοι απο οσους μετεχουν της συζητησης ζουν σε αλλη χωρα νομιζω. Για να προλαβω, οχι δεν εχω καταφερει ν εχω δικο μου σπιτι, το παλευω. Καλημερα σας. 6
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Mariglenqose είπε Μενω Θεσσαλονίκη με συμβολαιο φυσικα και θελω να μετακομίσω αθηνα... Ερωτηση... Πρέπει να δηλώσω Θεσσαλονίκη οτι ειμαι σε αλλη πολη η απλα κανω συμβολαιο καινούργιο αθηνα και τελος ???? Ανεβαινεις στο λευκό Πύργο και φωνάζεις «Αθήνα γαμ——- ο ΠΑΟΚ δε πεθαίνει» τρεις φορές, μετά μπορείς να μετακομίσεις... Τι να δηλώσεις και που ;;; Στις τράπεζες; δήλωσε το. Στην εφορία; Αν θες δήλωσε το. Σε καμια εταιρεία κινητησ; Άντε οκ. Κανενας άλλος δε νοιάζεται...μη σκας! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από paylidis
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Insomnemonic είπε Οκ, μονο που σκεφτειτε πρωτα ποσοι γυρω σας δεν εχουν χρεη Πολλοι. Οσοι παιρναν διακοποδανεια, εορτοδανεια, να κοψουν το λαιμο τους. 5
pontez2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Insomnemonic είπε Διαβασαμε και οτι ο ενφια ειναι ο πιο δικαιος φορος. "Υπενθυμίζεται ότι, με βάση πρόσφατα στοιχεία της Eurostat, προκύπτει πως η Ελλάδα είναι – μακράν της δεύτερης– η χώρα με τη μεγαλύτερη επιβάρυνση σε ό,τι αφορά τις δαπάνες στέγασης, καθώς ο αριθμός των Ελλήνων που είναι υπερβολικά επιβαρυμένος με δαπάνες στέγασης είναι τετραπλάσιος του ευρωπαϊκού μέσου όρου. " https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/216974/speydoun-na-ekxorisoun-klironomies-akiniton-sto-dimosio-dorean . 1
Insomnemonic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Ntinaras αν νομιζεις οτι το προβλημα προέκυψε απο τα εορτοδάνεια, συγγνωμην θα διαφωνήσω. Ακόμη κι ετσι ομως, είσαι εργαζόμενος, παίρνεις δάνειο που σύμφωνα με τις αποδοχές σου μπορεις να αποληρώσεις. Εκεί που εισαι κύριος, ο μισθός σου πέφτει στο μισό, η δόση παραμένει η ίδια. Ακόμη χειρότερα, μένεις άνεργος, η δόση παραμένει η ίδια. Και ξέρεις κάτι, δεν φταις εσύ που σου κόψαν τον μισθό ή που σε απολύσανε. Τι μαγικο πρέπει να κάνεις για να συνεχίσεις να είσαι κύριος στην εξόφληση του δανείου; Θα βγούμε εκτός θέματος δεν θα επανέλθω. 1
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, Insomnemonic είπε Ntinaras αν νομιζεις οτι το προβλημα προέκυψε απο τα εορτοδάνεια, συγγνωμην θα διαφωνήσω. Ακόμη κι ετσι ομως, είσαι εργαζόμενος, παίρνεις δάνειο που σύμφωνα με τις αποδοχές σου μπορεις να αποληρώσεις. Εκεί που εισαι κύριος, ο μισθός σου πέφτει στο μισό, η δόση παραμένει η ίδια. Ακόμη χειρότερα, μένεις άνεργος, η δόση παραμένει η ίδια. Και ξέρεις κάτι, δεν φταις εσύ που σου κόψαν τον μισθό ή που σε απολύσανε. Τι μαγικο πρέπει να κάνεις για να συνεχίσεις να είσαι κύριος στην εξόφληση του δανείου; Θα βγούμε εκτός θέματος δεν θα επανέλθω. Σωστα, παντα οι αλλοι φταινε οταν σε απολυουνε, η οταν σου κοβουν τον μισθο. Ας παρουμε 5-6 δανεια και καρτες ακομα να παμε μυκονο το καλοκαιρι. 1
pontez2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 @Ntinaras βασικά υπάρχει ένα μικρό λάθος στην λογικη του "πολλοί δε χρωστάνε". ΟΛΟΙ χρωστάμε. Οταν ένα κράτος έχει χρεοκοπήσει, χρωστάς ειτε το θέλεις, είτε όχι. Άλλωστε κάθε χρόνο, έχεις δεν έχεις σπίτι, έχοντας ή δεν έχοντας πάρει διακοποδάνειο, ο γκραν πάπας να εισαι, πρέπει να πληρωσεις φόρους, υψηλότερους απο κάθε άλλη ευρωπαική χώρα βάσει του εισοδήματός σου. Χρωστάς λοιπόν, ακομα και αν ησουν ο τέλειος πολίτης Στο θέμα μας, η ενοικίαση σπιτιου πλέον έχει γινει κάτι πολυ δυσκολο. Το rbnb έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, αρκετοί την έχουν δει ξενοδόχοι και ζητάνε λαγους και πετραχείλια για να νοικιάσουν το σπίτι τους. Αλλάζει εντελώς ο τρόπος ζωής που ξέραμε και συντομα η ζητηση θα επαναφέρει τα παλιά σπίτια με τους αδιάφορους ιδιοκτήτες στο προσκηνιο, ακριβως επειδη τα προσεγμένα σπιτια θα διδονται μονο για rbnb και χοντρή κονόμα. Ηδη γινεται. 1
eli6 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Γειά σας , θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση . Μόλις κληρονόμησα ένα σπίτι όπου μαζί με αυτό κληρονόμησα και τους ενοικιαστές . Εγώ θέλω το σπίτι για ιδιοκατοικηση μιας και φιλοξενούμαι αλλά μιλήσαμε και δεν είναι διατεθειμένοι να φύγουν . Ξέρετε τι κινήσεις πρέπει να κάνω? Και αν το πάω το θέμα νομικά είναι σίγουρο ότι θα είναι το αποτέλεσμα υπέρ μου? Ευχαριστώ
Joshua21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, eli6 είπε Γειά σας , θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση . Μόλις κληρονόμησα ένα σπίτι όπου μαζί με αυτό κληρονόμησα και τους ενοικιαστές . Εγώ θέλω το σπίτι για ιδιοκατοικηση μιας και φιλοξενούμαι αλλά μιλήσαμε και δεν είναι διατεθειμένοι να φύγουν . Ξέρετε τι κινήσεις πρέπει να κάνω? Και αν το πάω το θέμα νομικά είναι σίγουρο ότι θα είναι το αποτέλεσμα υπέρ μου? Ευχαριστώ Η ιδιοκατοίκηση δεν αποτελεί νόμιμο τρόπο έξωσης, συνεπώς αν το πας το θέμα νομικά είναι σίγουρο πως ΔΕΝ θα καταφέρεις απολύτως τίποτα.
eli6 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η ιδιοκατοίκηση δεν αποτελεί νόμιμο τρόπο έξωσης, συνεπώς αν το πας το θέμα νομικά είναι σίγουρο πως ΔΕΝ θα καταφέρεις απολύτως τίποτα. και τι αποτελεί νόμιμο τρόπο έξωσης ? Επίσης το γεγονός ότι φιλοξενούμαι δεν είναι ένας λόγος έξωσης από την στιγμή που έχω κυριότητα ενός ακινήτου ?
kleo1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 για αρχή, τι συμβόλαιο υπάρχει; δες πρώτα αυτό. μπορεί να λήγει σύντομα
eli6 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kleo1 είπε για αρχή, τι συμβόλαιο υπάρχει; δες πρώτα αυτό. μπορεί να λήγει σύντομα Το συμβόλαιο έχει λήξει και έχει γίνει μόνο του αορίστου χρόνου γιατί είναι πολλά χρόνια μέσα . Ρώτησα σε δικηγόρο μου είπε οτι αν το σπίτι είναι για ιδιοκατοικηση και έχω μόνο αυτό στο ονομα μου τότε δεν γίνεται να μένει , αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει μιας και το είπε ενας δικηγόρος προφανώς για να με πείσει να γίνω πελάτης του .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα