Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια φετος εδωσα παννεληνιες και δεν πηγα καθολου καλα περασα στο τει πειραια κλωστουφαντουργια ενω ο στοχος μου ηταν παπει ναυτιλιακα η τουλαχιστον στην χιο.Ποια ειναι η γνωμη σας για τα ιδιωτικα ιεκ? Εχω προσφορα απο ιεκ 2 χρονια και μετα 1.5 χρονο να τελειωσω σε κολλεγιο. Το πτυχιο του κολλεγιου ειναι αναγνωρισμενο απο το κρατος? Να ξαναδωσω καλυτερα η να παω σε καποιο ιεκ?Υπαρχει καποιος που να εχει τελειωσει κολλεγιο να τον ρωτησω κατι? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από Stelios712
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 γαμησετα χαχα.. τει πειραια ψαξε το
Mousikos123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το τμήμα κλωστουφαντουργίας θα αλλάξει σε μηχανικών βιομηχανικής παραγωγής και σχεδίασης.. Λογικά με δικαιώματα μηχανολόγου Μηχανικού ( τώρα τ.ε ή πολυτεχνείου δεν ξέρω.. ) στο πανεπιστημιο δυτικής αττικής Μην την υποτιμάς έχει πολύ πράμα να δώσει και με το νεο προγραμμα σπουδων που είναι σχεδόν έτοιμο θα αλλάζει άρδην καλη τύχη 1
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το τμήμα κλωστουφαντουργίας θα αλλάξει σε μηχανικών βιομηχανικής παραγωγής και σχεδίασης.. Λογικά με δικαιώματα μηχανολόγου Μηχανικού ( τώρα τ.ε ή πολυτεχνείου δεν ξέρω.. ) στο πανεπιστημιο δυτικής αττικής Μην την υποτιμάς έχει πολύ πράμα να δώσει και με το νεο προγραμμα σπουδων που είναι σχεδόν έτοιμο θα αλλάζει άρδην καλη τύχη δηλάδη με τι θα μπορουσα να ασχοληθω μετα? αυτο δεν ξερω
Mousikos123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Με πολλά .. Ηλεκτρομηχανολογικα... Οπως σου πα οτι μπορεί να κανει ο μηχανολόγος..Αλλα θα δείς εκει απο συστηματα αυτοματισμού μέχρι ηλεκτρικές μηχανές.. Μην το αφήσεις πήγαινε το.. και θα βγείς και αποφοιτος πανεπιστημίου
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Με πολλά .. Ηλεκτρομηχανολογικα... Οπως σου πα οτι μπορεί να κανει ο μηχανολόγος..Αλλα θα δείς εκει απο συστηματα αυτοματισμού μέχρι ηλεκτρικές μηχανές.. Μην το αφήσεις πήγαινε το.. και θα βγείς και αποφοιτος πανεπιστημίου οκ ευχαριστω για την ενημερωση
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το ΙΕΚ σαν ΙΕΚ δεν σου προσφέρει τίποτα. Τώρα αν πας κολλέγιο αλλάζει το πράγμα. Εκεί θα πάρεις κανονικά ένα Bachelor πτυχίο ακριβώς ίσο με όλα τα άλλα. Στην Ελλάδα, επειδή όλα υπολειτουργούν υπάρχει ακόμα θέμα με τον ΔΟΑΤΑΠ, που νομίζω δεν σου το αναγνωρίζει ώστε να κάνεις μεταπτυχιακό εδώ. Από εκεί και πέρα μπορείς να εργαστείς κανονικά, μέχρι να μπεις και στο δημόσιο. 3
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το ΙΕΚ σαν ΙΕΚ δεν σου προσφέρει τίποτα. Τώρα αν πας κολλέγιο αλλάζει το πράγμα. Εκεί θα πάρεις κανονικά ένα Bachelor πτυχίο ακριβώς ίσο με όλα τα άλλα. Στην Ελλάδα, επειδή όλα υπολειτουργούν υπάρχει ακόμα θέμα με τον ΔΟΑΤΑΠ, που νομίζω δεν σου το αναγνωρίζει ώστε να κάνεις μεταπτυχιακό εδώ. Από εκεί και πέρα μπορείς να εργαστείς κανονικά, μέχρι να μπεις και στο δημόσιο. μου ειπαν οτι θα παω 2 χρονια στο ιεκ τους θα παρω πτυχιο απο εκει και μετα 1.5 χρονο στο αντιστοιχο κολλεγιο τους που θα παρω και απο εκει πτυχιο. Επισης λενε οτι σου προσφερουν καποια ενσημα με την πρακτικη χωρις μισθο βεβαια. Τα ναυτιλιακα ειναι περισσοτερο ιδιωτικες επιχειρησεις και πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα με το πτυχιο του κολλεγιου που ειναι απο αγγλικο πανεπιστημιο
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το πτυχίο του ΙΕΚ είναι στην ουσία πιστοποίηση εξειδίκευσης η οποία εκτός Ελλάδας δεν αναγνωρίζεται πουθενά και στην Ελλάδα κανένας εργοδότης δεν θα δώσει σημασία που έχεις χαρτί ΙΕΚ (εκτός από συγκεκριμένους κλάδους) Με το πτυχίο του Κολεγίου ναι δουλεύεις κανονικά παντού.
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το πτυχίο του ΙΕΚ είναι στην ουσία πιστοποίηση εξειδίκευσης η οποία εκτός Ελλάδας δεν αναγνωρίζεται πουθενά και στην Ελλάδα κανένας εργοδότης δεν θα δώσει σημασία που έχεις χαρτί ΙΕΚ (εκτός από συγκεκριμένους κλάδους) Με το πτυχίο του Κολεγίου ναι δουλεύεις κανονικά παντού. οκ ευχαριστω για την ενημερωση εχει τελειωσει καποιος απο εδω κολλεγιο να τον ρωτησω κατι που θελω?
Vapir Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το πτυχίο του ΙΕΚ είναι στην ουσία πιστοποίηση εξειδίκευσης η οποία εκτός Ελλάδας δεν αναγνωρίζεται πουθενά και στην Ελλάδα κανένας εργοδότης δεν θα δώσει σημασία που έχεις χαρτί ΙΕΚ (εκτός από συγκεκριμένους κλάδους) Με το πτυχίο του Κολεγίου ναι δουλεύεις κανονικά παντού. περίεργο , απόφοιτη δημόσιου ΙΕΚ ειδικότητας multimedia του συγγενικού μου κύκλου δουλεύει εδώ και 10 χρόνια στο δημόσιο μόνιμη με προκήρυξη κανονικά και χωρίς βύσμα. Άλλαξε κάτι και δεν αναγνωρίζονται πλέον ?
Thulogur Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 εχω τελειωσει δημοσιο ιεκ και ειχα παει σε μια φαση σε ενα κολεγιο για λιγο αλλα δεν μου εκανε(χ.ψ λογοι).Τι θες να ρωτησεις ?
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 περίεργο , απόφοιτη δημόσιου ΙΕΚ ειδικότητας multimedia του συγγενικού μου κύκλου δουλεύει εδώ και 10 χρόνια στο δημόσιο μόνιμη με προκήρυξη κανονικά και χωρίς βύσμα. Άλλαξε κάτι και δεν αναγνωρίζονται πλέον ? Έγραψα Εκτός Ελλάδας δεν αναγνωρίζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα