Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 εχω τελειωσει δημοσιο ιεκ και ειχα παει σε μια φαση σε ενα κολλεγιο για λιγο αλλα δεν μου εκανε(χ.ψ λογοι). Τι θες να ρωτησεις ? Το πτυχίο που σου δίνουν είναι ισάξιο με ενός αεί?
Thulogur Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το πτυχίο που σου δίνουν είναι ισάξιο με ενός αεί? αν μιλας για το πτυχειο του κολεγιου ειναι αναγνωρισμενο απο ολες τις ιδιωτικες επιχειρησεις στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. στο δημοσιο προς το παρον δεν αναγνωριζεται. Ισαξιο με αει προσωπικα δεν θα το λεγα. Ειναι στο χερι του εργοδοτη για το ποιον θα προσλαβει, αν θα προτιμησει καποιον απο κολεγιο, ιεκ ή τει/αει και αναλογως την θεση παντα
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 αν μιλας για το πτυχειο του κολεγιου ειναι αναγνωρισμενο απο ολες τις ιδιωτικες επιχειρησεις στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. στο δημοσιο προς το παρον δεν αναγνωριζεται Α οκ ευχαριστω
Thulogur Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 τιποτα. Για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε...
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 εγω λεω να βγαλω το τει που περασα μιας που θα γινει και πανεπιστημιο και ταυτοχρονα τα ναυτιλιακα στο κολεγιο.. υπαρχει καποιος που να εχει τελειωσει ναυτιλιακα σε κολεγιο?
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα μετά την εγγραφή του χρήστη με 0 posts και της κλασσικής ερώτησης περί αποτυχίας πανελληνίων και ΙΕΚ. Περιμένω και την απάντηση από το κλασσικό account κάποιου ιδιοκτήτη ΙΕΚ οτι στο ΙΕΚ τάδε μπορείς να φοιτήσεις μια χαρά να βρεις άμεσα δουλειά με αποδοχές και να είσαι ισάξιος με τους άλλους.
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα μετά την εγγραφή του χρήστη με 0 posts και της κλασσικής ερώτησης περί αποτυχίας πανελληνίων και ΙΕΚ. Περιμένω και την απάντηση από το κλασσικό account κάποιου ιδιοκτήτη ΙΕΚ οτι στο ΙΕΚ τάδε μπορείς να φοιτήσεις μια χαρά να βρεις άμεσα δουλειά με αποδοχές και να είσαι ισάξιος με τους άλλους. ???????????????
Vapir Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Έγραψα Εκτός Ελλάδας δεν αναγνωρίζεται άκυρο τότε , με μπέρδεψε το "και στην Ελλάδα κανένας εργοδότης δεν θα δώσει σημασία που έχεις χαρτί ΙΕΚ (εκτός από συγκεκριμένους κλάδους)"
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω προσφορα απο ιεκ 2 χρονια και μετα 1.5 χρονο να τελειωσω σε κολλεγιο. !?! Με πολλά .. Ηλεκτρομηχανολογικα... Οπως σου πα οτι μπορεί να κανει ο μηχανολόγος..Αλλα θα δείς εκει απο συστηματα αυτοματισμού μέχρι ηλεκτρικές μηχανές.. Μην το αφήσεις πήγαινε το.. και θα βγείς και αποφοιτος πανεπιστημίου και μετά θα πας στο MIT. Γράψου στο ΤΕΙ και ξαναδώσε Αυτό. 2
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 !?! κανεις 2 χρονια σε ιεκ σου δινουν πτυχιο και μετα συνεχιζες στο κολεγιο που συνεργαζονται για 1.5 χρονο και παιρνεις πτυχιο και απο εκει. και μετά θα πας στο MIT. το μιτ τι ειναι? Αυτό.
Mousikos123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 DRLO συμμορφώσου.. αναφέρω το χάρτη όπως θα είναι πλέον σύμφωνα με τα προσχέδια.. αν τα θεωρείς τρελα αυτα δικαίωμα σου
panos0100 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ αυτά τα ιεκ είναι καλά; έχω τελειώσει πληροφορική σε επαγγελματικό λύκειο και μου είπανε οτι αν γραφτώ ιεκ στα ηλεκτρονικά θα κάνω ένα χρόνο σαν τεχνικός υπολογιστών άλλα αξίζει να δώσω 2000; ποια είναι η διαφορά με το δημόσιο ιεκ;
Anorymous Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 μπορει καποιος να μου πει την διαφορα του κεκ με τα ιεκ ?
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 DRLO συμμορφώσου.. αναφέρω το χάρτη όπως θα είναι πλέον σύμφωνα με τα προσχέδια.. αν τα θεωρείς τρελα αυτα δικαίωμα σου Θα σε συμβούλευα να συμμορφωθείς εσύ ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις να μη πάρεις άλλους στο λαιμό σου λόγω επιπόλαιων συμβουλών σου. Το τμήμα κλωστοϋφαντουργίας δεν έχει καμία σχέση με τα τμήματα μηχανολογίας/ηλεκτρολογίας/ηλεκτρονικής των ΤΕΙ στα οποία και προφανώς αναφέρεσαι. Επίσης ... ξεκολλήστε λίγο από το "χαρτί". !?! κανεις 2 χρονια σε ιεκ σου δινουν πτυχιο και μετα συνεχιζες στο κολεγιο που συνεργαζονται για 1.5 χρονο και παιρνεις πτυχιο και απο εκει. και μετά θα πας στο MIT. το μιτ τι ειναι? Αυτό. TO MIT είναι το Massachusetts Institute of Technology, ένα από τα καλύτερα "πολυτεχνεία" του κόσμου.
Stelios712 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σε συμβούλευα να συμμορφωθείς εσύ ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις να μη πάρεις άλλους στο λαιμό σου λόγω επιπόλαιων συμβουλών σου. Το τμήμα κλωστοϋφαντουργίας δεν έχει καμία σχέση με τα τμήματα μηχανολογίας/ηλεκτρολογίας/ηλεκτρονικής των ΤΕΙ στα οποία και προφανώς αναφέρεσαι. Επίσης ... ξεκολλήστε λίγο από το "χαρτί". TO MIT είναι το Massachusetts Institute of Technology, ένα από τα καλύτερα "πολυτεχνεία" του κόσμου. μακαρι να μπορουσαμε να παμε αλλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα