Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τελειωσει δημοσιο ιεκ και ειχα παει σε μια φαση σε ενα κολλεγιο για λιγο αλλα δεν μου εκανε(χ.ψ λογοι).

Τι θες να ρωτησεις ?

Το πτυχίο που σου δίνουν είναι ισάξιο με ενός αεί?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πτυχίο που σου δίνουν είναι ισάξιο με ενός αεί?

αν μιλας για το πτυχειο του κολεγιου ειναι αναγνωρισμενο απο ολες τις ιδιωτικες επιχειρησεις στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

στο δημοσιο προς το παρον δεν αναγνωριζεται.

Ισαξιο με αει προσωπικα δεν θα το λεγα. Ειναι στο χερι του εργοδοτη για το ποιον θα προσλαβει, αν θα προτιμησει καποιον απο κολεγιο, ιεκ ή τει/αει και αναλογως την θεση παντα

Δημοσ.

αν μιλας για το πτυχειο του κολεγιου ειναι αναγνωρισμενο απο ολες τις ιδιωτικες επιχειρησεις στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

στο δημοσιο προς το παρον δεν αναγνωριζεται

Α οκ ευχαριστω

Δημοσ.

εγω λεω να βγαλω το τει που περασα μιας που θα γινει και πανεπιστημιο και ταυτοχρονα τα ναυτιλιακα στο κολεγιο..

υπαρχει καποιος που να εχει τελειωσει ναυτιλιακα σε κολεγιο?

Δημοσ.

Τώρα μετά την εγγραφή του χρήστη με 0 posts και της κλασσικής ερώτησης περί αποτυχίας πανελληνίων και ΙΕΚ.

Περιμένω και την απάντηση από το κλασσικό account κάποιου ιδιοκτήτη ΙΕΚ οτι στο ΙΕΚ τάδε μπορείς να φοιτήσεις μια χαρά να βρεις άμεσα δουλειά με αποδοχές και να είσαι ισάξιος με τους άλλους.

Δημοσ.

Τώρα μετά την εγγραφή του χρήστη με 0 posts και της κλασσικής ερώτησης περί αποτυχίας πανελληνίων και ΙΕΚ.

Περιμένω και την απάντηση από το κλασσικό account κάποιου ιδιοκτήτη ΙΕΚ οτι στο ΙΕΚ τάδε μπορείς να φοιτήσεις μια χαρά να βρεις άμεσα δουλειά με αποδοχές και να είσαι ισάξιος με τους άλλους.

???????????????

Δημοσ.

Έγραψα Εκτός Ελλάδας δεν αναγνωρίζεται

άκυρο τότε , με μπέρδεψε το "και στην Ελλάδα κανένας εργοδότης δεν θα δώσει σημασία που έχεις χαρτί ΙΕΚ (εκτός από συγκεκριμένους κλάδους)"  :-D 

Δημοσ.

Εχω προσφορα απο ιεκ 2 χρονια και μετα 1.5 χρονο να τελειωσω σε κολλεγιο.

!?!

Με πολλά .. Ηλεκτρομηχανολογικα... Οπως σου πα οτι μπορεί να κανει ο μηχανολόγος..Αλλα θα δείς εκει απο συστηματα αυτοματισμού μέχρι ηλεκτρικές μηχανές.. Μην το αφήσεις πήγαινε το.. και θα βγείς και αποφοιτος πανεπιστημίου

και μετά θα πας στο MIT.

Γράψου στο ΤΕΙ και ξαναδώσε

Αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

!?! κανεις 2 χρονια σε ιεκ σου δινουν πτυχιο και μετα συνεχιζες στο κολεγιο που συνεργαζονται για 1.5 χρονο και παιρνεις πτυχιο και απο εκει.

και μετά θα πας στο MIT. το μιτ τι ειναι?

Αυτό.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ αυτά τα ιεκ είναι καλά; έχω τελειώσει πληροφορική σε επαγγελματικό λύκειο και μου είπανε οτι αν γραφτώ ιεκ στα ηλεκτρονικά θα κάνω ένα χρόνο σαν τεχνικός υπολογιστών άλλα αξίζει να δώσω 2000; ποια είναι η διαφορά  με το δημόσιο ιεκ; 

Δημοσ.

DRLO  συμμορφώσου.. αναφέρω το χάρτη όπως θα είναι πλέον σύμφωνα με τα προσχέδια.. αν τα θεωρείς τρελα αυτα δικαίωμα σου

Θα σε συμβούλευα να συμμορφωθείς εσύ ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις να μη πάρεις άλλους στο λαιμό σου λόγω επιπόλαιων συμβουλών σου.

Το τμήμα κλωστοϋφαντουργίας δεν έχει καμία σχέση με τα τμήματα μηχανολογίας/ηλεκτρολογίας/ηλεκτρονικής των ΤΕΙ στα οποία και προφανώς αναφέρεσαι.

Επίσης ... ξεκολλήστε λίγο από το "χαρτί".

!?! κανεις 2 χρονια σε ιεκ σου δινουν πτυχιο και μετα συνεχιζες στο κολεγιο που συνεργαζονται για 1.5 χρονο και παιρνεις πτυχιο και απο εκει.

και μετά θα πας στο MIT. το μιτ τι ειναι?

Αυτό.

TO MIT είναι το Massachusetts Institute of Technology, ένα από τα καλύτερα "πολυτεχνεία" του κόσμου.

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα να συμμορφωθείς εσύ ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις να μη πάρεις άλλους στο λαιμό σου λόγω επιπόλαιων συμβουλών σου.

Το τμήμα κλωστοϋφαντουργίας δεν έχει καμία σχέση με τα τμήματα μηχανολογίας/ηλεκτρολογίας/ηλεκτρονικής των ΤΕΙ στα οποία και προφανώς αναφέρεσαι.

Επίσης ... ξεκολλήστε λίγο από το "χαρτί".

TO MIT είναι το Massachusetts Institute of Technology, ένα από τα καλύτερα "πολυτεχνεία" του κόσμου.

μακαρι να μπορουσαμε να παμε αλλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...