Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό.. Πήγα σήμερα στο αστυνομικό τμήμα και ευτυχώς ο κύριος που με εξυπηρέτησε γνωρίζει απο αγορές μέσω ίντερνετ. Θα επικοινωνήσω με την dhl γιατί αυτή ήταν υπεύθυνη της αποστολής. Θα ζητήσω βεβαίωση οτι δεν μου έχουν αποστείλει κάτι και με βάση αυτή τη βεβαίωση θα προχωρήσω σε διαδικασία μήνυσης..

Δημοσ.

Πως θα σου δώσουν βεβαίωση ότι δεν σου έστειλαν κάτι από τη στιγμή που το πακέτο δεν είχε tracking number; Αν σκέφτεσαι να δώσεις απλά το ονοματεπώνυμό σου, δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι αριθμό αποστολής..

Είσαι σίγουρος πως δεν έχει tracking number; Ακόμα και στο standard shipping βάζουν tracking number όταν το ποσό είναι μεγάλο (δεν ξέρω βέβαια το όριο). Δες το e-mail που έρχεται όταν σου στέλνουν την παραγγελία, εκεί γράφει αναλυτικά με ποιο ταχυδρομείο έρχεται και αν έχει tracking number.

Δημοσ.

Σταλθηκε απο amazon και με DHL και δεν υπαρχει tracking number? Κατι δεν κολλαει στην ιστορια.Αν το παμε ετσι πως θα αποδειξει το amazon οτι σου εστειλε τον επεξεργαστη?Ειναι σαν να  εδωσες σε καποιον λεφτα και σου λεει -Φιλε στο εστειλα το προιον αληθεια στο ορκιζομαι. :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Την έχω την απόδειξη εννοείται αλλα δεν ξέρω αν ειναι σωστο να τη δημοσιεύσω. Θα το παραλείψω για ευνόητους λόγους. Αν το εγκρίνει καποιος αντμιν τοτε εντάξει.

Δημοσ.

Δες στο εμαιλ που σου εστειλε το αμαζον οταν σταλθηκε εκει θα βρεις τον αριθμο αποστολης.Δεν νομιζω να υπαρχει στην αποδειξη. 

Απλη αποστολη απο αμαζον Γερμανιας 26 ευρω προιον

Your item(s) is (are) being sent by Amazon Logistics. Your tracking number is: AB000χχχχχχ. Depending on the delivery method you chose, it's possible that the tracking information might not be visible immediately. 

Δημοσ.

Σταλθηκε απο amazon και με DHL και δεν υπαρχει tracking number? Κατι δεν κολλαει στην ιστορια.Αν το παμε ετσι πως θα αποδειξει το amazon οτι σου εστειλε τον επεξεργαστη?Ειναι σαν να  εδωσες σε καποιον λεφτα και σου λεει -Φιλε στο εστειλα το προιον αληθεια στο ορκιζομαι. :-D  :-D  :-D

ΑΥτο και να ξέρεις ότι η DHL είναι πιο αργή και από κάρβουνο.. 15 εργάσιμες μου είπαν εμένα να έρθει ενα δέμα απο Γερμανια,αν δεν είναι express,ενω ο Γερμανός μου ειπε max 8 ημέρες. έπιασαν ρυθμούς Κίνας.

Δημοσ.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται και αν δεν εχει έρθει ως τότε να πας στην τράπεζα σου και να κάνεις αμφισβήτηση της συναλλαγής. Όσο για την μήνυση μην κανεις το λαθος και μπλεχτεις σε τετοιες περιπετειες να παει το Amazon και να την υποβάλει εσυ δεν εχεις καμια δουλεια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Η dhl εχει το κακο οτι εχει οδικες μεταφορες μπορει ενα δεμα να κανει το γυρω της ευρωπης και μετα να ερθει ελλαδα εξου και οι καθηστερησεις

Δημοσ.

εαν επελεξες expendited delivery  τοτε στο εστειλαν με dhl courier και αναγκαστικα υπαρχει  tracking εαν επελεξες με standar shiping τοτε η dhl ειναι το γερμανικο ταχυδρομιο το οποιο δεν  σου δινει tracking

Δημοσ.

Κανονικά δίνει Tracking και για Deutsche Post. Έχει μόνο αριθμούς και φαίνεται στο site των Ελτά

Δημοσ.

Τι να κανω ρε παιδια? Το αμαζον επειτα απο επικοινωνια μου εστειλε μια φορμα να συμπληρωσω σαν υπευθηνη δηλωση οτι δεν εχω παραλαβει το πακετο. Τη συμπληρώνω και τους τη στέλνω και μετα γινεται αντικατασταση. Να μεταβω στη διαδικασία ή να περιμενω μηπως και έρθει?

Δημοσ.

Όπως είπε και ο slavador έχω επιλέξει λογικά το standard shipping και για αυτό δεν έχει tracking. Τώρα αν όντως έχει καθυστερήσει γιατί έρχεται οδικώς δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω παραπάνω..

εαν επελεξες expendited delivery  τοτε στο εστειλαν με dhl courier και αναγκαστικα υπαρχει  tracking εαν επελεξες με standar shiping τοτε η dhl ειναι το γερμανικο ταχυδρομιο το οποιο δεν  σου δινει tracking

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...