Alex-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Θελω ενας φιλος μου που μενει κυπρο να μου στειλει ενα ποσο στο λογαριασμο μου (εθνικη). Τι χρειαζεται? Υπαρχει καποια ειδικη διαδικασια μιας και ειναι εκτος ελλαδας?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, απλώς η προμήθεια μάλλον είναι διαφορετική
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Θελω ενας φιλος μου που μενει κυπρο να μου στειλει ενα ποσο στο λογαριασμο μου (εθνικη). Τι χρειαζεται? Υπαρχει καποια ειδικη διαδικασια μιας και ειναι εκτος ελλαδας?Δώσε του IBAN και λογικά είσαι ΟΚ.Απλα κοιτά να μην είναι μεγάλο το ποσό γιατί κάποια στιγμή θα ελεγχθούν γιατί θα θέλουν να βγάλουν και από εκεί. 1
Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δώσε του IBAN και λογικά είσαι ΟΚ. Απλα κοιτά να μην είναι μεγάλο το ποσό γιατί κάποια στιγμή θα ελεγχθούν γιατί θα θέλουν να βγάλουν και από εκεί. Για 350 μιλαμε
Tsino Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 θα κρατησει προμηθεια και η δικη του και η δικη σου τραπεζα... 1
djcat Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κάθε τράπεζα έχει δική της προμήθεια. 3-4 ευρώ λογικά θα του κρατήσει η τράπεζα του - συνήθως το κόστος το λέει πριν πατήσει επιβεβαίωση της μεταφοράς. Η δεχόμενη τη μεταφορά τράπεζα συνήθως δεν κρατάει τίποτα. 1
jakegate7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 βασικά το ανάποδο ισχύει, αυτός που λαμβάνει πληρώνει (συνήθως) το μεγαλύτερο ποσό, στην περίπτωση σου οι χρεώσεις της εθνικής για εισερχόμενα εμβάσματα είναι: 1
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Για 350 μιλαμεΔεν ξέρεις τι θα σκεφτούν τα λαμόγια σε 1χρονο η 2η 3 η 4.Ευκαιρίες ψάχνουν. 1
Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι οκ θελω να πω οτι δεν μιλαω για χιλιαρικα χαχα. Αλλα ναι οτι ειναι λαμογια ολοι τους το γνωριζω.
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εσυ φοροδιαφευγεις κρυβοντας τη δωρεα (εστω κι αν το ποσο ειναι μικρο), οι αλλοι ειναι τα λαμογια;
Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εσυ φοροδιαφευγεις κρυβοντας τη δωρεα (εστω κι αν το ποσο ειναι μικρο), οι αλλοι ειναι τα λαμογια; Ειναι τιτανοτεραστιο το θεμα και δεν θα τελειωσουμε ποτε! θα μου τα στειλει κανονικα. Μιλησα μαζι του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα