Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσω ενός προγράμματος μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω κάτι μεταξύ εκπαίδευσης και δουλειάς για μερικούς μήνες στην Αμερική. Ουσιαστικά μπορώ να πάω σε όποια πολιτεία θέλω αρκεί να με δεχτεί ο εκάστοτε φορέας (συνήθως κάποιο πανεπιστήμιο). Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ στην Αμερική και δεν έχω ιδέα που να ψάξω.. Θα επικοινωνήσω με διάφορους φορείς, απλά θα ήθελα κάποιες συμβουλές για πολιτείες και παραμέτρους όπως κόστος ζωής, νοοτροπία κτλ.

Δημοσ.

Δεν είναι λογικό να κάνεις αυτή τη συζήτηση αφού έχεις έρθει σε επαφή με τα νοσοκομεία; τι νόημα έχει Τώρα αν φας άκυρο από τους μισούς πχ;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά έχω σκοπό να στείλω σε κέντρα στη Βοστών και την Ουάσιγκτον. Την NYC την απέρριψα γιατί ένας θείος μου που μένει εκεί μου είπε ότι είναι απίστευτα ακριβή. Οπότε θα θελα να ξερω κάποια πραγματα γενικά. Τεσπα

Δημοσ.

2000 το μήνα.. το ξερω δεν ειναι πολλα για Αμερική..

$2K το μήνα gross είναι ψίχουλα στην Αμερική, δεν φτάνουν αν χρειάζεται να καλύψεις ο ίδιος πλήρως τα έξοδά σου. Προσπάθησε να παραμείνεις East Coast εκτός NYC (πανάκριβη) αρχικά αν είσαι τύπος που χρειάζεται σημεία αναφοράς, προσιδιάζει περισσότερο με Ευρώπη. Μακριά απο ΑΧΕΠΑ/Ελληνικές οργανώσεις/Έλληνες γενικότερα. Πρόσεξε πως οδηγείς. Ξεκαθάρισε πλήρως το Immigration Status/Work Permit σου πριν ξεκινήσεις (εσύ ο ίδιος, μην περιμένεις απο τον εργοδότη) , έχουν αλλάξει τελείως τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...