Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εμεις ως πελατες πολλες φορες λεμε οτι δωσαμε παραπανω χρηματα και εαν το δεχτει ο ταμιας εχει καλα,δεν μας χαλαει καθολου να παρουμε παραπανω ρεστα.συνήθως σε νυχτερινα μαγαζια μπερδευω το 20ευρο με το 50ευρο για να βγαζω τα ποτα μου free και μετα κερναω ποτο την κοπελα

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

και εμεις ως πελατες πολλες φορες λεμε οτι δωσαμε παραπανω χρηματα και εαν το δεχτει ο ταμιας εχει καλα,δεν μας χαλαει καθολου να παρουμε παραπανω ρεστα

σωστος...με ρωτησε ενα προχτες τι μου εδωσες  ;; ειχα δωσει 10 ...αν ελεγα 50 ανετα του τα ετρωγα..

αλλα δεν μου παει η καρδια

• Like 2
Δημοσ.

- 50 ευρώ, γιατρέ

- αυτό είναι δική μου ατάκα

Φιλε απο τα πιο εξυπνα που εχω ακουσει,αν το εβγαλες τωρα σου βγαζω το καπελο :P

σωστος...με ρωτησε ενα προχτες τι μου εδωσες  ;; ειχα δωσει 10 ...αν ελεγα 50 ανετα του τα ετρωγα..

αλλα δεν μου παει η καρδια

Δε νομιζω,μπορει να το ειπε την ωρα που προσπαθουσε να θυμηθει και αν το θυμοταν θα γινοσουν ρομπα.

Επισης αν κοιτουσε τα λεφτα  και δεν ειχε πανω του 50 ( πιθανοτητες ) παλι ρομπα θα γινοσουν.

Και απο οσο σε ξερω εδω σιγουρα δε θα σου πηγαινε  καρδια,οπως σε κανεναν που εχει πονεσει για μεροκαματο δε θα πηγαινε ( με καποιες εξαιρεσεις φυσικα ) .

• Like 2
Δημοσ.

σε νυχτερινα μαγαζια αρκετοι μπερδευουν το 20 με το 50ευρο,ειδικα εαν οι προηγουμενοι πελατες εχουν πληρωσει μεγαλους λογαριασμους.εαν δεν καταλαβει η κοπελα το μπερδεμα, για να ειμαι τυπικος και σωστος τα παραπανω ρεστα τα γυρναω παλι στο μαγαζι σε κερασματα

• Like 2
Δημοσ.

Εμεις εχουμε την καμερα πανω απ το ταμειο κ ειτε κανουμε εμεις λαθος ειτε οι πελατες βαζουμε την καμερα κ λυνετε η παρεξηγηση.

• Like 4
Δημοσ.

Εμεις εχουμε την καμερα πανω απ το ταμειο κ ειτε κανουμε εμεις λαθος ειτε οι πελατες βαζουμε την καμερα κ λυνετε η παρεξηγηση.

Έτσι είναι στα προπα

• Like 2
Δημοσ.

σε νυχτερινα μαγαζια αρκετοι μπερδευουν το 20 με το 50ευρο,ειδικα εαν οι προηγουμενοι πελατες εχουν πληρωσει μεγαλους λογαριασμους.εαν δεν καταλαβει η κοπελα το μπερδεμα, για να ειμαι τυπικος και σωστος τα παραπανω ρεστα τα γυρναω παλι στο μαγαζι σε κερασματα

Εδω ο αποστολης μας τρολαρει κλασσικα.

• Like 5
Δημοσ.

εμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

• Like 1
Δημοσ.

απο τη στιγμη που γινει καποιο λαθος,δεν τα τσεπωνω αλλα κερναω την κοπελα,ετσι ωστε και κερασμα να εχει και μεσα να μην μπει.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που γινει καποιο λαθος,δεν τα τσεπωνω αλλα κερναω την κοπελα,ετσι ωστε και κερασμα να εχει και μεσα να μην μπει.

Ας πουμε οτι μιλας σοβαρα:

Πως ακριβως δε μπαινει μεσα?

Δε ντρεπεσαι να τα γραφεις αυτα?

Γυρναμε στην πραγματικοτητα:

Οτι πεις αγορι μου

• Like 6
Δημοσ.

γιατι παντα αρπαζεσαι?εχεις δουλεψει νυχτοκαματο?το ιδιο ειναι να τσεπωσω τα λαθος ρεστα με το να κερασω την κοπελα,ειτε γραψει το κερασμα ειτε οχι?

Δημοσ.

Αφου γραφεις μονιμως οτι να'ναι.

Δε μπορω να καταλαβω γενικοτερα τι λες,οποτε δε θα συνεχισω τη "συζητηση" μαζι σου.

Βαζεις την κοπελα μεσα,αλλα κοιμασαι καλα το βραδυ αφου εισαι τυπικος με το κερασμα.
Next time δωσε πισω τα λεφτα γιατι ειναι ξεφτιλα.

• Like 4
Δημοσ.
Προσοχή στα ρέστα, προσοχή σε αυτούς που αρνούνται να σας σερβίρουν, προσοχή στους ελληναράδες οδηγούς, προσοχή σε αυτούς που ρίχνουν ροχάλες και μπουνιές, προσοχή στη γυφτιά, προσοχή στους γαϊδουροποδηλάτες, προσοχή στους αγενείς πιτσιρικάδες στα ΜΜΜ, προσοχή στα ΠΑΝΤΑ.

Θα πάτε πριν τα 40 από άγχος, αλλά τουλάχιστον θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο  :-D

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...