Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχεις καταλάβει γιατί δεν έχω γράψει ολόκληρη τη διαδικασία για ευνόητους λόγους.Σε καμία περίπτωση δεν θέλω καποιος να το εκμεταλλευτεί και να διασκεδάσει χωρίς να πληρώσει.

Δημοσ.

Ωραίο αυτό με τα κερασμένα κεράσματα πάντως! Στην υγειά των κορόιδων! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΧ  (εγώ θα τα τσέπωνα)

Τρολοthread του Αριστου σαββατιατικα,με τον αποστολη να λεει τα δικα του και εσυ να σιγονταρεις.

Αρκετο insomnia για αυτη τη βδομαδα..

• Like 4
Δημοσ.

Παντως εχουν και συστημα αρκετοι να πανε να βγαλουν στα ταμεια λεφτα.

Δουλευε η κοπελα μου σε γνωστο μεγαλο καταστημα και πηρε ο αλλος κατι αξιας 300Ε.

Της εδωσε 50αρικα,τα μετραει,βλεπει 5.

Του λεει,μου δωσατε 5.

Στη ψυχρα ο αλλος της λεει "ηλπιζα να μη το προσεξεις".

Και το θεμα ειναι οτι θα το βαζε απο τη τσεπη της,2 μερομακατα.Ρεζιλι δηλαδη ο τυπας,δε ντρεπονται και λιγο...Αποπειρα ληστειας αυτο το πραγμα.

• Like 5
Δημοσ.

Παντως εχουν και συστημα αρκετοι να πανε να βγαλουν στα ταμεια λεφτα.

Δουλευε η κοπελα μου σε γνωστο μεγαλο καταστημα και πηρε ο αλλος κατι αξιας 300Ε.

Της εδωσε 50αρικα,τα μετραει,βλεπει 5.

Του λεει,μου δωσατε 5.

Στη ψυχρα ο αλλος της λεει "ηλπιζα να μη το προσεξεις".

Και το θεμα ειναι οτι θα το βαζε απο τη τσεπη της,2 μερομακατα.Ρεζιλι δηλαδη ο τυπας,δε ντρεπονται και λιγο...Αποπειρα ληστειας αυτο το πραγμα.

Μαντεψε ποιος ηταν.

Hint: Ποσταρει εδω μεσα.

• Like 8
Δημοσ.

σε νυχτερινα μαγαζια αρκετοι μπερδευουν το 20 με το 50ευρο,ειδικα εαν οι προηγουμενοι πελατες εχουν πληρωσει μεγαλους λογαριασμους.εαν δεν καταλαβει η κοπελα το μπερδεμα, για να ειμαι τυπικος και σωστος τα παραπανω ρεστα τα γυρναω παλι στο μαγαζι σε κερασματα

Εντάξει , δεν νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχει επιτυχία κάτι τέτοιο.

Όσο κόσμο και να έχει το μαγαζί, όσα λεφτά και αν έχει πάρει απο προηγούμενο τραπέζι δεν είναι "έυκολο" να μπερδεψεις κάποιον.

Εκτός και αν πέσεις σε κανα νέο και αγχωμένο υπάλληλο.

Μου αρέσει που είσαι και "κουβαρντάς" με τα κεράσματα. :D

Δοκίμασε την τακτική του Τσάκωνα καλύτερα ,,,  :D https://www.youtube.com/watch?v=W6fK1vOnYmU

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πάρει τροφή για τον παπαγάλο απο ένα μαγαζί. Πήρα τα ρέστα και όταν βγήκα απ'εξω  και πήγα να τα βάλω στο πορτοφόλι είδα οτι μου έδωσε 10 λεπτά λιγότερα. Ντράπηκα να γυρίσω πάλι πίσω και να του πώ για τα 10 λεπτά. Την επόμενη φορά όμως που ξαναπήγα να πάρω τροφή μου έδωσε 20 λεπτά παραπάνω ρέστα οπότε έβγαλα και κέρδος τελικά. :-D

• Like 5
Δημοσ.

Μονο σε ταριφα εχω δει τετοια φαση.  Στα σκοτεινα , να μην αναβει το φως επιτηδες να σου δινει λαθος ρεστα και να σου λεει μου δωσες 10ευρο ενω πηρε 20ευρο .

Δημοσ.

Στα βενζινάδικα πάω πάντα με δεκάρικο για να μην με φάνε

εγώ πάω με το αμαξι, γιατί βαριέμαι να κουβαλώ μπετόνια

τά μάτια σας 144 ... τελευταία σέ 5-6  συναλλαγές πού εχω κάνει ,

ολο λάθος στά ρέστα μού δίνουν  ...

καί ολως τυχαίως ...πάντα εις βάρος μου ,αλλά  ευτυχώς μέχρι τώρα δέν τήν εχω πατήσει ...

καί μιλάμε νά δίνεις εικοσάρικο νά κάνει τό προιόν π.χ. 10 euro , νά ζητάς πίσω τό 10άρικο 

καί νά σού λένε α συγνώμη νόμιζα μού δώσατε 10άρικο ...

τό κουβεντιάζαμε χθές μέ φίλους καί ολοι ελεγαν καί σέ μένα εχει συμβεί κλπ ...

οπότε οταν δίνω  10άρικο η 20άρικο η 50άρικο πάντα λέω στόν πωλητή η ταμία κλπ , σού δίνω τόσα 

τά βλέπεις ,οπότε σού λέει ο αλλος ναί ... καλά αν μιλάς στό κινητό ...εκεί πέφτει κλέψιμο δέν τό συζητώ ...

γεμίσαμε παντού κλεφτοαπατεώνες ...

Ξέρεις τι κάνουν μα τα λεφτα που κλέβουν απο τα ρέστα; Αγοράζουν ομπρέλες θαλάσσης και βάζουν καβάτζες στις παραλίες

• Like 1
Δημοσ.

Πληρωμή με κάρτα και τέλος.

καί εμείς πού εχουμε  μετρητά στά στρώματα τί θά κάνουμε ?   :shock:

Προσοχή στα ρέστα, προσοχή σε αυτούς που αρνούνται να σας σερβίρουν, προσοχή στους ελληναράδες οδηγούς, προσοχή σε αυτούς που ρίχνουν ροχάλες και μπουνιές, προσοχή στη γυφτιά, προσοχή στους γαϊδουροποδηλάτες, προσοχή στους αγενείς πιτσιρικάδες στα ΜΜΜ, προσοχή στα ΠΑΝΤΑ.

Θα πάτε πριν τα 40 από άγχος, αλλά τουλάχιστον θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο  :-D

υπάρχουν κ ατομα πού διαφέρουν κ ξεχωρίζουν από τήν μάζα κ λένε τήν γνώμη τους ανοιχτά κ ξάστερα κ μαγκιά μας   .... :-D τί νά κάνουμε κυκλοφορώ πολύ εξω κ τά στραβά τά λέω  στό δόξα πατρί πού λέμε κ δέν λέω δέν βαριέσαι οπως κάνουν οι 8 στούς 10 συνήθως...(προχθές τρώγαμε σέ ενα ταβερνάκι 6 ατομα κ μάς εφεραν ποτήρια κ νερά στην αρχή ,αλλά ολα τά  ποτήρια βρώμαγαν αυγουλίλας οι υπόλοιποι στην παρέα κ ανδρες κ γυναίκες μόνο σου ξου μου ηταν κ ντρέπομαι νά μιλησω εγώ κλπ ελεγαν ,φώναξα τόν ιδιοκτήτη κ τού λέω γιά μύρισε τά ποτήρια σού μυρίζουν κάτι ? αυτός ζήτησε αμέσως συγνώμη κ μόνο τότε ξύπνησαν κ κάτι αλλα βόδια σε διπλανά τραπέζια κ κάτι ψιθύρισαν κ αυτοί αφού ειχαν πρώτα χρησιμοποιήσει τά ποτήρια τους ... :shock: )

οι υπόλοιποι ...ας κοιμούνται κ νά κάθονται σάν φοβισμένα γατάκια σέ μιά γωνιά κ νά υπομένουν τήν μοίρα τους

η νά ντρέπονται η νά φοβούνται νά μιλήσουν ... :X

από αυτούς πού εχουν γράψει γιά αυτό τό θέμα εξυπνάδες (κατά τήν γνώμη τους) ειμαι σίγουρος οτι την εχουν πατήσει ...αλλά ντρέπονται νά τό γράψουν... :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι με το να τα παίρνεις και να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου και σε κανέναν άλλον, έτσι; ;)

Δημοσ.

υπάρχουν κ ατομα πού διαφέρουν κ ξεχωρίζουν από τήν μάζα κ λένε τήν γνώμη τους ανοιχτά κ ξάστερα κ μαγκιά μας   .... :-D τί νά κάνουμε κυκλοφορώ πολύ εξω κ τά στραβά τά λέω  στό δόξα πατρί πού λέμε κ δέν λέω δέν βαριέσαι οπως κάνουν οι 8 στούς 10 συνήθως...(προχθές τρώγαμε σέ ενα ταβερνάκι 6 ατομα κ μάς εφεραν ποτήρια κ νερά στην αρχή ,αλλά ολα τά  ποτήρια βρώμαγαν αυγουλίλας οι υπόλοιποι στην παρέα κ ανδρες κ γυναίκες μόνο σου ξου μου ηταν κ ντρέπομαι νά μιλησω εγώ κλπ ελεγαν ,φώναξα τόν ιδιοκτήτη κ τού λέω γιά μύρισε τά ποτήρια σού μυρίζουν κάτι ? αυτός ζήτησε αμέσως συγνώμη κ μόνο τότε ξύπνησαν κ κάτι αλλα βόδια σε διπλανά τραπέζια κ κάτι ψιθύρισαν κ αυτοί αφού ειχαν πρώτα χρησιμοποιήσει τά ποτήρια τους ... :shock: )

οι υπόλοιποι ...ας κοιμούνται κ νά κάθονται σάν φοβισμένα γατάκια σέ μιά γωνιά κ νά υπομένουν τήν μοίρα τους

η νά ντρέπονται η νά φοβούνται νά μιλήσουν ... :X

από αυτούς πού εχουν γράψει γιά αυτό τό θέμα εξυπνάδες (κατά τήν γνώμη τους) ειμαι σίγουρος οτι την εχουν πατήσει ...αλλά ντρέπονται νά τό γράψουν... :devil:

Μιλαμε για ανταρτη οχι αστεια :P

Δημοσ.

Θύμισέ μου λίγο πού μένεις... Δε θέλω λεπτομέρειες.. Οδό και αριθμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...