Billy2929 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω κάποιον / κάποιους να μου φτιάξουν ενα AltCoin, με πληρωμή φυσικά. Πρέπει να έχεις / έχετε πολλές γνώσεις γιατί ειναι ένα δύσκολο Project. Πρέπει να μιλάς / μιλάτε αγγλικά ωστέ να μιλήσουμε όλοι μαζι με τους συνεταιρούς μου. Στείλτε μου μήνυμα με το Skype - Discord σας. Ευχαριστώ!
NT1G Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω κάποιον / κάποιους να μου φτιάξουν ενα AltCoin, με πληρωμή φυσικά. Πρέπει να έχεις / έχετε πολλές γνώσεις γιατί ειναι ένα δύσκολο Project. Πρέπει να μιλάς / μιλάτε αγγλικά ωστέ να μιλήσουμε όλοι μαζι με τους συνεταιρούς μου. Στείλτε μου μήνυμα με το Skype - Discord σας. Ευχαριστώ! Ελληνική "επιχειρηματικότητα" 2017 IBTL/IBTD 5
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω κάποιον / κάποιους να μου φτιάξουν ενα AltCoin, με πληρωμή φυσικά. Πρέπει να έχεις / έχετε πολλές γνώσεις γιατί ειναι ένα δύσκολο Project. Πρέπει να μιλάς / μιλάτε αγγλικά ωστέ να μιλήσουμε όλοι μαζι με τους συνεταιρούς μου. Στείλτε μου μήνυμα με το Skype - Discord σας. Ευχαριστώ! Και γιατί να πληρώσεις κάποιον να σου φτιάξει ενα altcoin και να μην το αγοράσεις έτοιμο; Επισης αφου θες κάποιος να στο φτιάξει έτοιμο, ποιος ο λογος να πρεπει να ξέρει αγγλικα-γαλλικα-Savoir Vivre και να περάσει απο "ομαδικη" με τους συνεταίρους σου; ΕΚΤΟΣ αν εννοεις οτι ψάχνεις κάποιον να σου στήσει μηχανήματα/software για να κάνεις εσύ data mining και να παραγεις altcoins
Billy2929 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Και γιατί να πληρώσεις κάποιον να σου φτιάξει ενα altcoin και να μην το αγοράσεις έτοιμο; Επισης αφου θες κάποιος να στο φτιάξει έτοιμο, ποιος ο λογος να πρεπει να ξέρει αγγλικα-γαλλικα-Savoir Vivre και να περάσει απο "ομαδικη" με τους συνεταίρους σου; ΕΚΤΟΣ αν εννοεις οτι ψάχνεις κάποιον να σου στήσει μηχανήματα/software για να κάνεις εσύ data mining και να παραγεις altcoins Θέλω κάποιον να μου φτιάξει το Coin απο το 0 και να συμμετέχει στην ομάδα.Ποίος ο λόγος? Θά πρεπει να μιλάει με αυτούς για κάποια πράγματα όταν εγώ ειμαι απασχολημένος.
Manjaro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω κάποιον / κάποιους να μου φτιάξουν ενα AltCoin, με πληρωμή φυσικά. Πρέπει να έχεις / έχετε πολλές γνώσεις γιατί ειναι ένα δύσκολο Project. Πρέπει να μιλάς / μιλάτε αγγλικά ωστέ να μιλήσουμε όλοι μαζι με τους συνεταιρούς μου. Στείλτε μου μήνυμα με το Skype - Discord σας. Ευχαριστώ! Πρέπει να ξέρεις τι ειναι τα cryptocurrencies για να κάνεις ενα altcoin όχι μόνο τον κώδικα αλλά και την γενικότερη λειτουργία και φιλοσοφία κάθε άλλο cryptocurrency που υπάρχει πέρα απο το bitcoin υπάρχει γιατι ακριβώς καλύπτει ένα καινό ή προσεγειζει τα οικονομολογικά χαρακτηριστικά του bitcoin με άλλο τρόπο.. δεν ειναι απλά μια άλλη κόπια που θέλει λιγότερα Μh/s δεν είσαι ο μοναδικός έξυπνος που έκανε αυτή την απλοϊκή και γρήγορη σκέψη και δεν ξέρεις καν να γράψεις τον κώδικα φαντάσου πόσοι έξυπνοι που ξέρουν να γράψουν και τον κώδικα (που δεν ειναι τίποτα το ιδιαίτερο αν έχεις γερές βάσεις προγραμματισμού και ένας φοιτητής θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτό) είχαν αυτή την ιδέα.. για να μην φτουρίσανε όμως πάει να πει ότι δεν φτάνει απλά να κάνεις άλλο ένα cryptocurrency και δεν φτάνει για τον λόγο που έγραψα πιο πάνω.
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω κάποιον να μου φτιάξει το Coin απο το 0 και να συμμετέχει στην ομάδα.Ποίος ο λόγος? Θά πρεπει να μιλάει με αυτούς για κάποια πράγματα όταν εγώ ειμαι απασχολημένος. Μαλλον τζάμπα έγραφα ή μάλλον δεν ξέρεις πως παραγονται τα altcoins. Αν ΔΕΝ θες απλά ενα altcoin και ΔΕΝ ΘΕΣ να σου φτιάξει κάποιος τη διάταξη/software για να παραγεις εσύ τοτε το μονο που μένει ειναι να σας εκπαιδευσει πως γινεται αυτό. ΟΚ καλή τύχη
Billy2929 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το φτιάχνω στο άκυρο, υπάρχει ενα πλάνο και ενα προιόν, μάλλον δεν θα έπρεπε να ασχολούμε καν με Ελλάδα το 100% ειναι αρνητικό. Καλή συνέχεια. 1
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου εγω δεν σου ειπα οτι κάνεις κάτι ακυρο ή χωρίς πλάνο, αλλά αυτό που ρωτας ΔΕΝ στεκει. Είναι σαν να λες, θέλω κάποιον να μου παραξει 1 κιλο ντομάτες. Αν δεν το κάνεις γιατί θελεις να μάθεις πως παράγονται οι ντομάτες, τοτε κάτι κάνεις λάθος στο συλλογισμό ή στον τρόπο έκφρασης. Κατ'άλλα ... https://www.youtube.com/watch?v=e7RNLv3trF0 https://www.youtube.com/watch?v=HZ_HQDlIRZ0
Manjaro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το φτιάχνω στο άκυρο, υπάρχει ενα πλάνο και ενα προιόν, μάλλον δεν θα έπρεπε να ασχολούμε καν με Ελλάδα το 100% ειναι αρνητικό. Καλή συνέχεια. κανένα πλάνο δεν υπάρχει.. υπάρχουν νοητικές ζωγραφιές άντε και καμιά προσθαφαίρεση στο μυαλό σου... Απλά δεν μπορείς να κάνεις altcoin πως το ξέρω; ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ "ΚΑΛΟ" ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ Εσύ το μεταφράζεις ως αρνητισμό ή κρεμαστάρια.. αλλά πραγματικά όσο αφορά τουλάχιστον την δική μου απάντηση είναι απλά μια συμβουλή για να σε προφυλάξω απο το ενδεχομένως να χάσεις τα όσα ψιλά ίσως ξόδευες για την "ιδέα" σου. τα δύο παραπάνω μου λένε ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι νομίζεις πως ψάχνεις και σίγουρα δεν έχεις ιδέα για το πως να το αποκτήσεις. Είναι σαν να θες να ανοίξεις κλινική και να ανοίγεις θέμα να ρωτάς αν υπάρχει κάποιος καλός λογιστής για να σου ανοίξει κλινική.. Εσύ τα λεφτά και το οικόπεδο γωνία τα έχεις οπότε μόνο αυτό σου λείπει. και κάτι μου λέει ότι ούτε το παράδειγμα μου με την κλινική δεν το καταλαβαίνεις.
opera Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δεν το φτιάχνω στο άκυρο, υπάρχει ενα πλάνο και ενα προιόν, μάλλον δεν θα έπρεπε να ασχολούμε καν με Ελλάδα το 100% ειναι αρνητικό. Καλή συνέχεια. Καλύτερα μην ασχοληθείς ούτε στο εξωτερικό,θα κλαίς τα λεφτά σου.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω κάποιον / κάποιους να μου φτιάξουν ενα AltCoin, με πληρωμή φυσικά. Πρέπει να έχεις / έχετε πολλές γνώσεις γιατί ειναι ένα δύσκολο Project. Πρέπει να μιλάς / μιλάτε αγγλικά ωστέ να μιλήσουμε όλοι μαζι με τους συνεταιρούς μου. Στείλτε μου μήνυμα με το Skype - Discord σας. Ευχαριστώ! Παντως περα απο τη γνωση αγγλικων εισαι ιδιαιτερα συγκεκριμενος στο τι ακριβως ψαχνεις... Εχεις ηδη και συνεταιρους απ'οτι βλεπω, μηπως πουλας και τιποτα προιοντα herbalife?
torq Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καταρχήν να ξεκινήσουμε από κάτι απλό. Να μπορούμε να διακρίνουμε το τρολάρισμα από την απόλυτη μαλακία. Αυτό το θέμα σε ποια κατηγορία πιστεύεις ανήκει;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ προς τρολο-επιχειρηματικότητα το βλέπω, αλλά στη τελική ας πάει το παλικάρι να το κάνει όπως γουστάρει. Δικά του τα μέσα, δικό τους το consent που θα αποφασίσουν να συνεργαστούν.Δεν χρειάζεται να γίνομαι αποτρεπτικός όταν κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι αντισυμβατικό, ούτε κερδίζω κάτι. Γιατί απλούστατα δεν έχω τη μαγική σφαίρα για το που μπορεί να οδηγήσει εν τέλει και τι είδους μαθήματα μπορεί να πάρει αυτός που δοκιμάζει.Αν είσαι ενήλικας (και κατά τη δική μου άποψη, δεν παίρνεις στο λαιμό σου παιδιά κτλ), κάνε οτι γουστάρεις.
elpaso1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δλδ οι υπόλοιποι με τα 10.000 διαφορετικά νομίσματα, είναι περισσότερο μάγκες; Και το παράδειγμα με τις ντομάτες εντελώς άκυρο. Όσοι φτιάχνουν altcoins έχουν στο μυαλό τους το χρήμα και τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα