Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελωνειο εχει μπει,στο οποιο και κανα μηνα θα βλεπεις στο τρακινγκ το πακετο ακινητο.Σιγα σιγα κλεινεις μηνα οποτε θα παραλαβεις συντομα.Οπως εγραψα και σε αλλο θεμα κομμενα τα free shipping εκτος κινας πακετα για εμενα.Αγοραζεις μικροπραγματα των 5-6 ευρω  και καταντας να δινεις 3ευρα συνεχεια,ασε την απιστευτη ταλαιπωρια,ναναι ελλαδα το πακετο ενα μηνα και να μην παραλαμβανεις.2-3 τελευταια εχω να παραλαβω προσωπικα που τα περιμενω καμια 45ρια μερες και τελος δεν αξιζει..

Δημοσ.

Με συγχωρείς, αλλά γιατί λες ότι καταντάς να δίνεις 3ευρα; Με τα άλλα θα συμμεριστώ τον πόνο σου... Ακόμα στην αναμονή...!

Δημοσ.

Με συγχωρείς, αλλά γιατί λες ότι καταντάς να δίνεις 3ευρα; Με τα άλλα θα συμμεριστώ τον πόνο σου... Ακόμα στην αναμονή...!

Γιατι τοσο κοστιζει αν μπει το δέμα σου τελωνειο,απο εκει ξεκιναει μαλλον.Λογω χαμηλής αξιας δινεις "μονο" το 3ευρω,αλλιως και φπα και εκτελωνισμο.Τωρα αν το εννοεις οτι δεν ειναι πολλα,ε,εγω που αγορασα απο κινα 5 ευρω γιατι ελλαδα εκαναν 10 και θα καταντησω να πληρωσω τα ιδια+1μισο η 2 μηνες καθυστερηση νευριαζω λιγο..
Δημοσ.

Το 3ευρω ηταν/ειναι νταβατζιλικι των ΕΛΤΑ και του τελωνιου, μπαινει κατι απο τριτες χωρες, περναει τελωνιο, εχει αξια κατω απο 22 ευρω και επειδη μπηκε τελωνιο για να γινει ελεγχος για το αν ειναι η αξια του κατω απο 22 ευρω θα πρεπει να πληρωσεις 3 ευρω.

Αυτο το κανουν κατα καιρους, μαζευουν χρηματα και το σταματανε, και το ξαναβαζουν οταν θελουν λεφτα.

Δημοσ.

Φίλε μου τα ίδια και γω. Περίμενα κανα μήνα να δω να ξεκολλάει από το τελωνείο. Εμένα μου είπαν στα ΕΛΤΑ την δικαιολογία 'παγιεδευμένου φάκελου στον Παπαδήμου'... Δεν πλήρωσα 3ευρω για αγορά αξίας 70ευρώ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω παραγγείλει και εγώ από Κίνα και μου γράφει το trucking ARRIVE IN COUNTRY DESTINATION ATHENSAMU .... Πρέπει να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίζει η να περιμένω ? Βέβαια το πακέτο το πήρα 57 €  και έλεγε ότι θα φτάσει σε 5 με 7 εβδομάδες αλλά έχουν περάσει 15 μέρες και είναι Ελλάδα 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ramonas είπε

Καλησπέρα έχω παραγγείλει και εγώ από Κίνα και μου γράφει το trucking ARRIVE IN COUNTRY DESTINATION ATHENSAMU .... Πρέπει να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίζει η να περιμένω ? Βέβαια το πακέτο το πήρα 57 €  και έλεγε ότι θα φτάσει σε 5 με 7 εβδομάδες αλλά έχουν περάσει 15 μέρες και είναι Ελλάδα 

Δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να περιμένεις

• Sad 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ramonas είπε

Βάζεις το tracking number στο site των ΕΛΤΑ και βλέπεις σε τι κατάσταση ειναι το πακέτο σου. Εκει θα θα φανει ποτε ανοιχτηκε ο σάκος, αν θα μπει τελωνειο και γενικοτερα την πορεία εντος Ελλαδος

• Thanks 1
Δημοσ.

Στα ΕΛΤΑ που έβαλα το track number δεν μου βγάζει πληροφορίες ! Αλλά στο international shipping track  μου γράφει arrived at ATTENSAMU

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω λου περιμενω ειναι απο τις 6/1 ελλαδα αεροδρομιο δεν ξερω ομως που βρισκεται κι το αλλο στο AMU ειναι

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Faihbr είπε

Εγω λου περιμενω ειναι απο τις 6/1 ελλαδα αεροδρομιο δεν ξερω ομως που βρισκεται κι το αλλο στο AMU ειναι

To θεμα εχει ανοιξει το 2017.

Παντως ενα πακετο που περιμενω εχει κολλησει και σε εμενα. Χθες παραυτα μου ηρθε ειδοποιηση να το παραλαβω απο τα ελτα. Στο tracking γραφει οτι ειναι ακομα στο αεροδρομιο Αθηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...