Erosa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Σε δύο μέρες θα αγοράσω από έναν έμπιστο διαδικτυακό πωλητή φωτογραφικό μεταχειρισμένο εξοπλισμό. Και έχω κάποιες ερωτήσεις μιας και πρώτη φορά θα καταθέσω σε τράπεζα χρήματα στον λογαριασμό του ιδιώτη αφού αγοράζω μόνο με αντικαταβολή. Το ποσό θα είναι 1900ε. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα από μετρητά στον τραπεζικό του λογαριασμό? Μπορεί να γίνει αυτή η διαδικασία αν δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό? Σε περίπτωση απάτης (που οι πιθανότητες είναι μηδαμινές αφού όπως είπα είναι έμπειστο άτομο) σε τι ενέργειες πρέπει να κινηθώ? Σε περίπτωση που έχει έρθει λάθος προϊόν, τι πρέπει να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
akpe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Για τις πρώτες δύο ερωτήσεις, φαντάζομαι πας στην τράπεζα, δίνεις τον αριθμό του λογαριασμού του και του τα καταθέτεις. Για τα άλλα δε γνωρίζω αν σε καλύπτει κάτι στην ελάχιστη περίπτωση απάτης ή λάθους.
panosno1com Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ναι , απλώς δινεις στο ταμείο αριθμό λογαριασμού (θ σε ρωτήσει και το ονοματεπωνυμο του κατοχου ,εμενα με ειχε ρωτησει αλλα τυπικα πιστευω γι επιβεβαιωση) και βάζεις το ποσόν με κάποια αιτιολογία για να καταλάβει οτι εισαι εσυ. Μου ειχε συμβεί παλιότερα διοτι ο πωλητής είχε/ήθελε alpha bank που δεν εχω καν λογαριασμο..
Erosa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Για περίπτωση απάτης ξέρει κανείς τι γίνεται?
29gk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Οτι ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις προβληματος που αφορα συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων. Καταγγελια στην αστυνομια και μηνυση αν θεωρεις οτι εξαπατηθηκες ή/και αγωγη για να διεκδικησεις τα χρηματα σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 1900 ευρώ κατάθεση? βρες άλλη λύση αν γίνει μ@λ@κι@ δεν σε καλύπτει Τ Ι Π Ο Τ Α.
maik42 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 παντος για τετοιο μεγαλο ποσο συναλλαγης εγω θα ημουν διατεθειμένος να διανυσω και μερικα χλμ να συναντησω τον πωλητη. δεν θα το ρισκσρα με τιποτε. αντικαταβολη δεν δεχεται ο πωλητης; 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Σε δύο μέρες θα αγοράσω από έναν έμπιστο διαδικτυακό πωλητή φωτογραφικό μεταχειρισμένο εξοπλισμό. Και έχω κάποιες ερωτήσεις μιας και πρώτη φορά θα καταθέσω σε τράπεζα χρήματα στον λογαριασμό του ιδιώτη αφού αγοράζω μόνο με αντικαταβολή. Το ποσό θα είναι 1900ε. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα από μετρητά στον τραπεζικό του λογαριασμό? Μπορεί να γίνει αυτή η διαδικασία αν δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό? Σε περίπτωση απάτης (που οι πιθανότητες είναι μηδαμινές αφού όπως είπα είναι έμπειστο άτομο) σε τι ενέργειες πρέπει να κινηθώ? Σε περίπτωση που έχει έρθει λάθος προϊόν, τι πρέπει να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Περί αντικαταβολής σε περίπτωση απάτης δεν νομίζω οτι θα έχεις πλήρη νομική προστασία με αποδεικτικό κατάθεσης τραπέζης υπάρχει διαφάνεια και αν τύχει απάτη θα έχεις αποδεικτικά κατάθεσης και τυχών φωτογραφίες
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Για περίπτωση απάτης ξέρει κανείς τι γίνεται? Θα πρέπει να καταγγείλεις την απάτη(η δίωξη της απάτης κινείται αυτεπάγγελτα), το πιο πιθανό όμως είναι να μην σου επιστραφούν ποτέ τα χρήματα που έδωσες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το να βαλεις τα λεφτα πανευκολο...Για εγγυηση καμμια !!!! 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το ποσο ειναι πολυ μεγαλο. Το ρισκο επισεις. Βρες αλλον τροπο γιατι αν γινει κατι πανε τα €€€
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 παντος για τετοιο μεγαλο ποσο συναλλαγης εγω θα ημουν διατεθειμένος να διανυσω και μερικα χλμ να συναντησω τον πωλητη. δεν θα το ρισκσρα με τιποτε. αντικαταβολη δεν δεχεται ο πωλητης; Τι μερικά χλμ και αεροπλανάκι παίρνει και σε μια ώρα είναι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα