Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι στο εξωτερικό υπάρχουν και υπηρεσίες που έτσι νοικιάζεις και παίζεις παιχνίδια βέβαια εκει υπάρχει ένα λίγο μεγαλύτερο delay γιατί περνάει μέσα απο WAN (απο το internet δηλαδή) εδώ όμως που οι αποστάσεις ειναι μερικά μετρα η διαφορά θα είναι ασήμαντη.

Το έχω δοκιμάσει αλλά μόνο με 2 κάρτες να τροφοδοτούν 2 PC αλλά ή όλοι δουλειά του να έχεις 2 ή 200 είναι το ίδιο πράγμα απο θέμα λειτουργικού software και ρυθμίσεων .

Ίσως αυτό το delay παίζει ρόλο σε σοβαρά on line παιχνίδια όμως.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ίσως αυτό το delay παίζει ρόλο σε σοβαρά on line παιχνίδια όμως.

δεν θα υπάρχει ουσιαστικό delay μιλάμε για μερικά ms (πχ 0 έως 50 το πολύ) αν έχεις παίξει ποτέ streamάροντας σε nvidia shield τότε αυτό ειναι το χειρότερο σενάριο απο θέμα  καθυστερήσεων

βέβαια δεν είναι το ίδιο με αυτό που λέω εγώ αλλά απο θέμα inputlag η καθυστέρηση θα είναι το πολύ σαν αυτή του shield

• Like 1
Δημοσ.

Πριν καιρό πήγαμε με αλλά 2 φιλαράκια για πλάκα σε ένα Ίντερνετ καφέ να παίξουμε call of duty. Καθίσαμε 5,5 ώρες χωρίς να το καταλάβουμε και αφήσαμε μια μικρή περιουσία ο καθένας αφού δεν βάλαμε κάποιο προγραμμα. Βέβαια έχουμε να πάμε χρόνια όποτε καταλήγουμε ότι περιστασιακά ίσως υπάρξει κάποιο μικρό κέρδος.

Δημοσ.

Πριν καιρό πήγαμε με αλλά 2 φιλαράκια για πλάκα σε ένα Ίντερνετ καφέ να παίξουμε call of duty. Καθίσαμε 5,5 ώρες χωρίς να το καταλάβουμε και αφήσαμε μια μικρή περιουσία ο καθένας αφού δεν βάλαμε κάποιο προγραμμα. Βέβαια έχουμε να πάμε χρόνια όποτε καταλήγουμε ότι περιστασιακά ίσως υπάρξει κάποιο μικρό κέρδος.

Ένα τέτοιο μαγαζί πρέπει να έχει μια βάση σταθερών πελατών συν κάποιους περιστασιακούς. Πρέπει να στηρίζεται σε θαμώνες όμως. Το θέμα είναι πως προσελκύεις τους θαμώνες (μηχανήματα, διαγωνισμοί, παροχές, τιμές κλπ) αλλά με τέτοιο τρόπο που να συμφέρει κι εσένα και αυτούς!

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά δεν θα με χάλαγε απλά να στήσω τέτοιο internet καφέ σαν πατέντα ένα πράγμα για ανθρώπους που ήδη έχουν internet καφέ...

για μικρά δεν έχει νόημα αλλά φαντάσου πχ να έχεις έστω 30 PC

μια μέτρια κάρτα γραφικών στο καθένα 300 ευρώ... μετά πες μητρική και επεξεργαστή στον καθένα άλλα 300 ευρώ μνήμες καμιά 60 ευρώ σκληρό 40 ευρώ

και δεν τα έβαλα όλα τώρα αλλά πες 700 ευρώ * 30 = 21000 ευρώ...

Αν σου έλεγα ότι με καμιά 10 GTX 1080 ti (6000 ευρώ) + 2000 για το υπόλοιπο κουτί (σύνολο 8000) θα μπορείς να εξυπηρετήσεις με ίσης ποιότητας ή και καλύτερα γραφικά 30 οθόνες τι θα μου έλεγες; :P

χώρια την μικρότερη ΔΕΗ και όλα τα άλλα που εξοικονομείς.

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει ήδη ίντερνετ καφέ και θέλει να κάνει αναβάθμιση συμφέρει να κάνει αυτό που λες; Αν ναι ίσως να οργανωθείς και να κάνεις μια επαφή με κάποια μαγαζιά. Ή είναι μόνο για όσα ξεκινάνε από την αρχή;

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει ήδη ίντερνετ καφέ και θέλει να κάνει αναβάθμιση συμφέρει να κάνει αυτό που λες; Αν ναι ίσως να οργανωθείς και να κάνεις μια επαφή με κάποια μαγαζιά. Ή είναι μόνο για όσα ξεκινάνε από την αρχή;

Για κάποιον που έχει ήδη δεν το πολυσκέφτηκα γιατι αυτός λογικά θα κρατήσει τα πάντα και απλά θα αλλάξει κάρτα γραφικών...

σίγουρα συμφέρει αν υποθέσουμε ότι πουλάει τα κουτιά που έχει και πως θα έχει λιγότερα λειτουργικά έξοδα αλλά σκληρά νούμερα δεν έχω μπροστά μου για να είμαι ειλικρινής.

Άσχετα με όλα τα άλλα, 50ms καπέλο γιατί έτσι δεν το λες και λίγο.

το ποντίκι σου σίγουρα έχει 60 ms :P τεσπα μίλησα έτσι και αλλιώς για χειρότερο σενάριο όπως βλέπεις και απο το βίντεο δεν το αντιλαμβάνεσαι το όποιο delay.

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι η συνδεση αλλα τα τουμπανα μηχανηματα που θα εχει και δεν μπορει να παρει ο πιτσιρικας

Τα οποία τούμπανα για να αγοραστούν θα αυξήσουν το κόστος της επένδυσης

Δημοσ.

Τα οποία τούμπανα για να αγοραστούν θα αυξήσουν το κόστος της επένδυσης.

και για αυτό τον λόγο συμφέρει η ιδέα μου γιατί έχεις τις επιδόσεις που θες χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσεις ξεχωριστά σε τερματικό όλο το hardware που χρειάζεται για να το πετύχεις.

Δημοσ.

Δεν στήνεις καλύτερα ένα VR cafe που δεν υπάρχει κιόλας; Εκεί θα κάνεις το διαφορετικό και θα τραβήξεις κόσμο. 

• Like 4
Δημοσ.

Τα νετ καφε με τον τρόπο λειτουργίας της περασμένης δεκαετίας, έχουν σχεδόν σβήσει, εκτός πολύ ειδικών εξαιρέσεων. Ειδικά τωρα που καθιερώνεται το vdsl ο άλλος παιζει διαδικτυακά απο το σπιτι του, με τους φίλους του, χωρίς να χρειάζεται να μαζευτουν κάπου.

Αν βάλεις διαφορετικό τρόπο λειτουργίας αξίζει. Π.χ. vr που αναφέρθηκε ειναι καλή εξελισσόμενη ιδεα. Αλλη ιδέα ειναι εκπαιδευτικά για διαφορα θέματα (νοικιάζεις υπολογιστές, χωρο, custom software, κλπ). Επισης ηχομονωμένα δωμάτια για business-skype-voice.

Ειδικά για το τελευταίο μου εκατσε περιπτωση που επρεπε να κάνω voice conference και δεν ειχα καλή σύνδεση στο internet. ηταν ακρως αναγκαίο να ειναι ήσυχα γιατί δε γίνονταν ενω μιλώ για κάτι σημαντικό να ακουγονται δίπλα αυτοκίνητα, θόρυβος ή τον πιτσιρικά "μαλακες ελα πάνω να τον πηδήξουμε". 

Κατι αλλο που ακόμα και τώρα ζορίζομαι να βρω (ευτυχώς χρειάζομαι σπάνια) ειναι μηχάνημα dummy, δηλαδή να βάλω με usb linux και να κάνω οτι θέλω, χωρις το αγχος για keyloggers, παρακολούθηση, sniffs, κλπ. Δεν κουβαλώ πάντα laptop μαζί μου, αλλά μια διανομή linux σε στικάκι, χαλαρά χωρά στην τσέπη μου. 

Manjaro μην κοιτάς μονο το τεχνικό κομμάτι, που μπορεί να το "εχεις" αλλά και την business εφαρμογή του. 

Δημοσ.

Καταρχήν σε ποια περιοχή είσαι;

Είχα ίντερνετ καφέ 4 χρόνια το 2000 και έπειτα ήμουν διευθυντής στα eglobal Internet station στις καλές εποχές.

Αυτό με τις κάρτες γραφικών μέσω δικτύου δεν το είχαμε τότε, σιγά μην μπορούσε να κάνει τέτοια κόλπα η 6800,πόσες θα χρειάζονταν;

Τα παιχνίδια ακόμα και τότε τα τρέχαμε μέσω σάμπα δίκτυο Δηλαδή.

Δημοσ.

Εαν εισαι σιγουρος οτι θα βγαζεις ρευμα(επαγγελματικο) ασφαλεια,νοικι συν ενα ικανοποιητικο μισθο κανε την επενδυση αλλα οπως βλεπεις υπαρχει αρνητικο κλιμα κ λογικο ειναι...Οχι για τον τροπο που θα στησεις την επιχειρηση αλλα για το οτι δεν τραβανε πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...