Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βρε ανοιξε ενα hooters cafe κ βαλε κ 5-6 υπολογιστες μεσα να σου φυγει η λοξα...να βγαλεις κ χρημα :) https://www.google.gr/search?q=hooter+cafe&client=ms-android-motorola&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjo_4OTrdXWAhWhJJoKHexFAhcQ_AUIESgB&biw=360&bih=512&dpr=3#imgrc=mHQ6hFlpI-zZdM:

αν είχα τα λεφτά για hooters (πέρα απο τις κοπέλες έχουν ωραίο φαγητό) θα το έκανα, και burgerking

Δημοσ.

Θα ξαναεπεμβω στη συζήτηση και να προσθέσω ότι την δουλειά μας Δυστυχώς κάποιοι ερασιτέχνες την χάλασαν κάποτε και ο κόσμος έχει λάθος άποψη. Κάποιοι πελάτες νομίζουν ότι το ίντερνετ καφέ είναι πλατειά να βρίζουν/βλαστημανε να ανάβουν και κάνα "υποπτο" τσιγάρο και έτσι ο κόσμος πιστεύει ότι το νετ καφέ είναι ένα μπουντρούμι με ντουμανι από καπνο γεμάτο από πιτσιρικάδες που βρίζουν.Αυτο στο δικό σου μαγαζί θα το αλλάξεις θα διώξεις τους ψευτομαγκες και σιγά σιγά το μαγαζί σου θα πάρει ταυτότητα και θα μαζεύεις και μεγαλύτερες ηλικίες. Για καθαρά ακουστικά που είπε ο πιο πάνω φίλος κτλπ αυτά είναι στο χέρι σου , δεν νοείται το 2017 στην Ελλάδα της κρίσης να έχεις βρώμικο μαγαζί και χαμηλές υπηρεσίες

Οι ερασιτέχνες ήταν επενδυτές που πήραν επιδοτήσεις-δάνεια στις καλές εποχές έστησαν μαγαζιά με 100 υπολογιστές άρμεγαν τον κόσμο και όταν έπεσε η δουλειά άφησαν τα μαγαζιά στο έλεος του θεού από τα 100 δούλευαν τα 20 pc ξαφνικά τα ίντερνετ καφέ έγιναν τόπος διακίνησης και έτσι ο κόσμος σχημάτισε λάθος άποψη και μερικοί ακόμα και σήμερα είναι δύσπιστοι. Παιδιά λολαδικα πλέον δεν υφίστανται τουλάχιστον στο δικό μου μαγαζί παίζουν το ίδιο overwatch pubg cs go WoW h1z1 hearthstone

• Like 3
Δημοσ.

Αφού γράφει ότι μπορεί να ζει αξιοπρεπέστατα την οικογένεια του λογικά μιλάμε για αρκετά παραπάνω από τα 500-600€ που λες. Δεν μου κάνει εντύπωση, σε όλες τις δουλειές, όσο κορεσμένες ή ξεπερασμένες κι αν φαίνονται κάποιοι βγάζουν καλά λεφτά!

Ναι εκεί που εστιάστηκα όμως εγώ δεν είναι γενικα το πόσα λεφτά θα βγάλεις ή τι τζίρο θα κάνεις αλλά το τι σου μένει καθαρό. Κατά την γνώμη μου πάντα, θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνουν ακόμα και 500-600ευρώ καθαρά σε κάποιον που διατηρεί netcafe με όλα τα πάγια τα λειτουργικά έξοδα και την φορομπιχτική πολιτική του κράτους, το οτι οι φόροι ισχύουν για όλους το ξέρουμε, το θέμα είναι πόσο τζίρο μπορεί να κάνει ένα τέτοιο μαγαζί σήμερα όταν ο πιτσιρικάς μπορεί άνετα να παίξει από το σπίτι του με τους φίλους του και τι μένει καθαρά σε λεφτά από την αφαίρεση όλων των προηγούμενων.

Πάντως μπράβο στον άνθρωπο που μπορεί και τα καταφέρνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εκεί που εστιάστηκα όμως εγώ δεν είναι γενικα το πόσα λεφτά θα βγάλεις ή τι τζίρο θα κάνεις αλλά το τι σου μένει καθαρό. Κατά την γνώμη μου πάντα, θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνουν ακόμα και 500-600ευρώ καθαρά σε κάποιον που διατηρεί netcafe με όλα τα πάγια τα λειτουργικά έξοδα και την φορομπιχτική πολιτική του κράτους, το οτι οι φόροι ισχύουν για όλους το ξέρουμε, το θέμα είναι πόσο τζίρο μπορεί να κάνει ένα τέτοιο μαγαζί σήμερα όταν ο πιτσιρικάς μπορεί άνετα να παίξει από το σπίτι του με τους φίλους του και τι μένει καθαρά σε λεφτά από την αφαίρεση όλων των προηγούμενων.

Πάντως μπράβο στον άνθρωπο που μπορεί και τα καταφέρνει.

Πιστεύω μιλάει για καθαρά. Σίγουρα δύσκολο είναι, ένα στα δέκα τέτοια μαγαζιά να έχει καλό κέρδος πλέον.

Δημοσ.

Πολυ καλη η ιδέα σου (απο τεχνικής άποψης) και μπράβο αν μπορείς όντως να την υλοποιήσεις (μου ακούγεται μανίκι).

Κοίτα, η επιχείρηση αυτή μπορεί και να πιάσει αλλα η τοποθεσία παίζει τεράστιο ρόλο, οπότε εγω θα σου πρότεινα να αποφύγεις τα κέντρα μεγάλων πόλεων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αντε και Πάτρα) εκτος αν έχεις ηδη ιδιόκτητο επαγγελματικό χώρο στο κέντρο σε περιοχή φιλετάκι, δες τι και αν μπορείς αν στήσεις στην επαρχία, κατι λίγο οι φοιτητές, κατι λίγο οι κάτοικοι, κατι λιγο οι φαντάροι, νομίζω οτι ίσως να μπορεί να γίνει κάτι.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/993727-gaming-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/

Ανεξαρτητα με το παραπάνω, πίστευω ότι θα είναι δύσκολο. Βεβαια σημαντικό ρόλο παίζει και η τοποθεσία.

Ελπίζω αν το αποφασίσεις να σου πανε όλα καλα

Δημοσ.

Και γω χτες εντελως τυχαια που εψαχνα να δω ποιες αλυσιδες εμειναν..

Επεσα σε κλεισιμο ινετ καφε μαξ χρονο και στησιμο απ οτι βλεπω κανα 1500ε χ50 .και τα δεινε 500ε

https://i.imgur.com/qpG7mad.jpg

-----------

Χωρις να σημαινει θα απετρεπα καποιον να ασχοληθει με το προτζεκτ σου..βεβαια ισως αν εβρισκες ποιες εταιρειες στηνουν στα καζινο τις virtual ρουλετες ή slot machine να χες καλυτερη τυχη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...