Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες άνοιξα την οθόνη για να καθαρίσω την κάμερα !

Μετά οκά καλά ! Σήμερα ξυπνάω κι δε έχω τις επαφές μου ! Σαν να έχουν διαγραφεί !

Μόνο οι επαφές ! Έκανα επαναφορά από iTunes !στην αρχή όλα καλά ! Μετά μόλις ολοκληρώθηκε η επαναφορά καμία επαφή !

Τι φάση ;

iOS 11.1 αλλά την έκανα την προηγούμενη βδομάδα !

Δημοσ.

Υποθέτω ότι μιλάμε για iPhone.

Οι επαφές ήταν στο iCloud ή Local?

Αν μπεις στο icloud.com, βλέπεις επαφές;

11.1 beta ή 11.0.1;

Itunes εχω κανει back up κι απο κει τραβαω..!! 11.01 !

Δημοσ.

Αν δεν είναι στο icloud.com (που μάλλον δεν είναι και για κάποιον λόγο, αυτή η άδεια λίστα σού αδειάζει και το iPhone),

κάνε restore απ' το iTunes και απόφυγε να συνδεθείς με το iCloud ή το Internet γενικότερα αν γίνεται.

Μπες στο iPhone να δεις αν είναι εκεί οι επαφές. Αν είναι, κατέβασε μια εφαρμογή που να κάνει backup τις επαφές σου, π.χ. easy backup.

Στη συνέχεια άνοιξε το icloud, λογικά θα σε ρωτήσει να κάνεις merge. Πες του ναι και περίμενε να ανέβουν όλες στο iCloud. Τσέκαρέ το στο icloud.com

Πρόσεχε μην κάνεις νέο backup στο iTunes και χάσεις το προηγούμενο που περιέχει τις επαφές σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είναι στο icloud.com (που μάλλον δεν είναι και για κάποιον λόγο, αυτή η άδεια λίστα σού αδειάζει και το iPhone),

κάνε restore απ' το iTunes και απόφυγε να συνδεθείς με το iCloud ή το Internet γενικότερα αν γίνεται.

Μπες στο iPhone να δεις αν είναι εκεί οι επαφές. Αν είναι, κατέβασε μια εφαρμογή που να κάνει backup τις επαφές σου, π.χ. easy backup.

Στη συνέχεια άνοιξε το icloud, λογικά θα σε ρωτήσει να κάνεις merge. Πες του ναι και περίμενε να ανέβουν όλες στο iCloud. Τσέκαρέ το στο icloud.com

Πρόσεχε μην κάνεις νέο backup στο iTunes και χάσεις το προηγούμενο που περιέχει τις επαφές σου.

To προσπαθώ κι επανέρχομαι!!!

Δημοσ.

Τσέκαρε στο icloud.com/#settings, κάτω αριστερά που λέει Restore Contacts να δεις τι backup έχει κρατήσει

Δεν εχει τιποτα..Πως κανω backup μονο τις επαφες???Ανοιξα να κατεβασω το EasyBack up αλλα κατεβάζει πρωτα τις εφαρμογές που ηδη εχω!

Δημοσ.

Άστο να κατεβάζει, αρκεί να είναι κλειστό το iCloud, τουλάχιστον στις επαφές. Μετά τρέξε το easy backup και πάτα backup. Το προτείνω για extra ασφάλεια, κανονικά, εφόσον υπάρχουν στο backup όλου τού iPhone στο iTunes και δεν κάνεις overwrite το backup στο iTunes, δεν ανησυχώ.

Αν το icloud.com δεν έχει τίποτα, ούτε στις επαφές ούτε στο restore contacts, λογικά δεν τις είχες ποτέ στο iCloud. Με τη διαδικασία που σου είπα, θα ανέβουν στο iCloud και θα είσαι ασφαλής.

Βλέπω τώρα και το Easy Backup Pro, δωρεάν.

Δημοσ.

Άστο να κατεβάζει, αρκεί να είναι κλειστό το iCloud, τουλάχιστον στις επαφές. Μετά τρέξε το easy backup και πάτα backup. Το προτείνω για extra ασφάλεια, κανονικά, εφόσον υπάρχουν στο backup όλου τού iPhone στο iTunes και δεν κάνεις overwrite το backup στο iTunes, δεν ανησυχώ.

Αν το icloud.com δεν έχει τίποτα, ούτε στις επαφές ούτε στο restore contacts, λογικά δεν τις είχες ποτέ στο iCloud. Με τη διαδικασία που σου είπα, θα ανέβουν στο iCloud και θα είσαι ασφαλής.

Βλέπω τώρα και το Easy Backup Pro, δωρεάν.

Καπως εκλεισα τις επαφες απο το cloud γιατι στην αρχη οταν μου ζητουσε Apple id ενεργοποιόταν κι το Icloud..Απλά το Easy Back up δεν μου τις στελνει καπου,πρπ να κανω Updagrade Κι θελει 4 ευρω!

Πως μπορώ να κάνω Back up ΜΟΝΟ τις επαφές μου στο icloud?

Δημοσ.

Το easy backup pro δεν κάνει export με ένα απλό sign in? 

https://itunes.apple.com/us/app/easy-backup-pro/id921359146?mt=8

Αν όχι, όλο και κάποια εφαρμογή θα το κάνει. Αν βρω κάτι θα σου πω.

"Κανονικά" τώρα, αν ανοίξεις τα contacts τού iCloud θα ζητήσει merge και θα τις ανεβάσει.

Για να μην μπλέξεις όμως και ξανακάνεις restore απ' την αρχή, καλό θα είναι να βρεις τρόπο να τις κάνεις backup σε μια εφαρμογή που να μπορεί να κάνει και export σε περίπτωση που έχει φάει χοντρό κόλλημα το iCloud και πρέπει να τις ανεβάσουμε από browser.

Υπάρχει και το σενάριο να τις πάρεις μέσα απ' το backup τού iTunes. Κυκλοφορούν διάφορα προγράμματα γι' αυτή τη δουλειά αλλά θέλει δοκιμές, για να βρεις ποιο απ' τα free κάνει τη δουλειά σωστά. π.χ.

https://www.imobie.com/support/extract-contacts-from-itunes-backup.htm

Edit

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά ίσως είναι καλή ιδέα να δημιουργήσεις μια νέα επαφή (ό,τι να' ναι) πριν ανοίξεις το iCloud. 

Δημοσ.

Το easy backup pro δεν κάνει export με ένα απλό sign in? 

https://itunes.apple.com/us/app/easy-backup-pro/id921359146?mt=8

Αν όχι, όλο και κάποια εφαρμογή θα το κάνει. Αν βρω κάτι θα σου πω.

"Κανονικά" τώρα, αν ανοίξεις τα contacts τού iCloud θα ζητήσει merge και θα τις ανεβάσει.

Για να μην μπλέξεις όμως και ξανακάνεις restore απ' την αρχή, καλό θα είναι να βρεις τρόπο να τις κάνεις backup σε μια εφαρμογή που να μπορεί να κάνει και export σε περίπτωση που έχει φάει χοντρό κόλλημα το iCloud και πρέπει να τις ανεβάσουμε από browser.

Υπάρχει και το σενάριο να τις πάρεις μέσα απ' το backup τού iTunes. Κυκλοφορούν διάφορα προγράμματα γι' αυτή τη δουλειά αλλά θέλει δοκιμές, για να βρεις ποιο απ' τα free κάνει τη δουλειά σωστά. π.χ.

https://www.imobie.com/support/extract-contacts-from-itunes-backup.htm

Edit

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά ίσως είναι καλή ιδέα να δημιουργήσεις μια νέα επαφή (ό,τι να' ναι) πριν ανοίξεις το iCloud. 

Το Icloud το εχω ανοιξει....Απλα ειναι κλειστές οι Επαφες..Τι να κανω τώρα δεν ξέρω...Ξανέκανα ενα Backup στο Itunes..Εχω κι το EasyBackup τωρα (κι εχω κανει backup τις επαφές).Τώρα δεν ξέρω..Αραγε εαν κανω επαναφορά,θα περαστουν τα αντιγραφα του Easy Back up???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...