just for today Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τιμες οτι πρεπει για τη κριση γενικα βλεπω samsung,apple,google pixel, στοχος τους σε αγοραστικο κοινο ειναι ο καθημερηνως μεροκαματιαρης ανθρωπος!@#€%&Και παλι μπραβο στις εταιριες που φτιαχνουν τοσο προσητες συσκευες και για μας τους απλους ανθρωπους 1
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν είναι να σκάσω 1000 ευρώ για Android, καλύτερα σε ένα Pixel σαν αυτό, παρά σε Lagalaxy. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν είναι να σκάσω 1000 ευρώ για Android, καλύτερα σε ένα Pixel σαν αυτό, παρά σε Lagalaxy. Ισως πριν σκασεις τα 1000 Ευρω να κοιτάξεις συσκευες της Samsung μετα το S5 γιατι σε S7 Edge και S8+ δεν ειχα ποτέ lag
basilis5 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 αν αγοραζα ποτε android θα ηταν μαλλον pixel.
vapits Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τόσα χρόνια περιμένω ένα pure Android κινητό να τους τα σκάσω ας είναι και 1000 και ακόμη δε το έχω κάνει λόγο design... Αν ζητάς 1000 πρέπει να το στηρίζεις σε όλους τους τομείς αγαπημένη μου Google... 1
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ισως πριν σκασεις τα 1000 Ευρω να κοιτάξεις συσκευες της Samsung μετα το S5 γιατι σε S7 Edge και S8+ δεν ειχα ποτέ lag Δεν πειράζει, έχω εγώ και lags και framedrops και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς στο s7 edge. Όλα διορθώνονται προσωρινά με ένα restart και πιο μόνιμα με αγορά άλλης συσκευής, είτε pixel/oneplus, είτε iPhone. 3
papp0us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 LG G6 βγες αμέσως έξω απο το Pixel. Απεταξάμην Μακάρι να βρεθώ κάποια στιγμή σε θέση να σκορπάω χιλιάρικα για κινητά, και το αγόραζα, μακάρι να είχε Bezels σαν τα γήπεδα. Λες και ξύπνησα μια μέρα και στράβωσα με τα bezels δηλαδή. Δε λέω βολικο το G6 που έχω, γιατι έχει οθονάρα σε μια παλάμη, αλλα 20 λεπτά έπιασα ένα pixel ενός φίλου, και κανανε αμαν να μου το ξεκολλήσουν. Το 2 , το XL, αν έχει ανθρώπινο μέγεθος και πέσει κάποια στιγμή σε ανθρώπινα χρήματα(600 ορ λες) θα το πάρω το φελέκι μου μέσα. Αρκεί να έχει θύρα ακουστικών. 2
Antiriad Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το δραματικό είναι οτι όντος πραγματικά φτάσαμε σε καταστάσεις οπού είμαστε διαθετιμένοι να δίνουμε περισσότερα για κινητά παρά για Tablet, Laptops και PCs. Η Αρχή βέβαια έγινε απο την Apple και την Samsung και ακολουθούν η Huawei και η Google. Τα κινητά δυστυχος δεν νομίζω και κρατάνε πάνω απο 3 χρόνια. Εγω προσωπικά αρνούμαι να δώσω τέτεια λεφτά για κινητό. Ίσως να περιμένω 3-4 μήνες μέχρι η τιμές να πέσουν. Άμα όλοι τρέχουμε να παίρνουμε τόσο ακριβά κινητά τόσο το εκμεταλεύονται οι κατασκευαστές. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ένα κινητό με ασπρόμαυρη πλάτη
papp0us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 https://youtu.be/eom5_800y8o Τα λέει καλύτερα και απο τον Αλέφαντο, αλλα με κεφτεδάκια θα καταλάβαινα καλύτερο τι θέλει να πεί. Πέρα απο την πλάκα, αυτή είναι η ουσία. Έχουμε συσκευές 2 ταχυτήτων. Τα Υπερμοντέλα, και τα υπόλοιπα.
nikchris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Nexus γύρνα πίσω ή έστω αναπάντητη... Ν4 και Ν5 ήταν θεϊκά. Και σε εμφανιση και σε τιμολόγηση. Περπατούσε πολύ καλά το μοντέλο εκείνο. Γιατί το διαλυσανε με το Nexus 6 και έπειτα δεν μπορώ να καταλάβω. Υπερτιμημενα κινητα, τα ειχα ολα τα Nexus (απο το 4 εως το 5χ και το 6π) Ενα κοινο κακο στανταρ που εχουν ολα τα παρακατω που ξεκιναμε ειναι ο τρισαθλιος ηχος στα ακουστικα. Νexus 4 Τρισαθλια καμερα, τρισαθλια μπαταρια, τρισαθλιο 5:3 aspect ratio που γινοταν ακομα χειροτερο με τα software buttons Nexus 5 Αθλια μπαταρια, αθλια καμερα, μετριοτατα υλικα κατασκευης. Nexus 6 Πανακριβο, παναργη εσωτερικη μνημη, μετρια καμερα, τρισαθλιο μοτερ δονησης που πραγματικα ενοχλουσε Νexus 5x Πολυ τιμιο για τα λεφτα του με εξαιρετικη καμερα (για τα λεφτα του δεν μας πειραζει το shutter lag), αλλα τα 2 ram ηταν μειονεκτημα απο την πρωτη μερα. Νexus 6p Η μεγαλυτερη απατη. Παναργη τρισαθλια εσωτερικη nand, μονιμο shutter lag στην καμερα, τρισαθλια μπαταρια (ειδικα αν λαβεις υποψη μεγεθος κινητου και μπαταριας), τρισαθλιος επεξεργαστης που throttlαρε ευκολα. ---- Τα αγορασα και τα χρησιμοποιησα ολα γιατι θελω τουλαχιστον root απο τα κινητα μου και ειμαι και flashaholic αλλα ειχαν μεγαλες και πολλες ελειψεις. To δε πρωτο Pixel ειναι κινητο-ανεκδοτο, το βλεπει η Apple και μενει ησυχη για 10 χρονια ακομα. Τρισαθλια μπεζελ με software buttons, τρισαθλιο design, no waterproof, no dual speakers, ιδια τιμη με Iphone αλλα με πολυ πιο αδυναμο SoC, χειροτερη nand, και οχι 4ετη υποστηριξη. 4
Razor333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Υπερτιμημενα κινητα, τα ειχα ολα τα Nexus (απο το 4 εως το 5χ και το 6π) Ενα κοινο κακο στανταρ που εχουν ολα τα παρακατω που ξεκιναμε ειναι ο τρισαθλιος ηχος στα ακουστικα. Νexus 4 Τρισαθλια καμερα, τρισαθλια μπαταρια, τρισαθλιο 5:3 aspect ratio που γινοταν ακομα χειροτερο με τα software buttons Nexus 5 Αθλια μπαταρια, αθλια καμερα, μετριοτατα υλικα κατασκευης. Nexus 6 Πανακριβο, παναργη εσωτερικη μνημη, μετρια καμερα, τρισαθλιο μοτερ δονησης που πραγματικα ενοχλουσε Νexus 5x Πολυ τιμιο για τα λεφτα του με εξαιρετικη καμερα (για τα λεφτα του δεν μας πειραζει το shutter lag), αλλα τα 2 ram ηταν μειονεκτημα απο την πρωτη μερα. Νexus 6p Η μεγαλυτερη απατη. Παναργη τρισαθλια εσωτερικη nand, μονιμο shutter lag στην καμερα, τρισαθλια μπαταρια (ειδικα αν λαβεις υποψη μεγεθος κινητου και μπαταριας), τρισαθλιος επεξεργαστης που throttlαρε ευκολα. ---- Τα αγορασα και τα χρησιμοποιησα ολα γιατι θελω τουλαχιστον root απο τα κινητα μου και ειμαι και flashaholic αλλα ειχαν μεγαλες και πολλες ελειψεις. To δε πρωτο Pixel ειναι κινητο-ανεκδοτο, το βλεπει η Apple και μενει ησυχη για 10 χρονια ακομα. Τρισαθλια μπεζελ με software buttons, τρισαθλιο design, no waterproof, no dual speakers, ιδια τιμη με Iphone αλλα με πολυ πιο αδυναμο SoC, χειροτερη nand, και οχι 4ετη υποστηριξη. Που να γραψεις και για την σειρα Galaxy S. Φαγανα πρεπει να φερεις το φτυαρι δεν φτανει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα