Alithinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πείτε την αλήθεια... Καθισμένοι τόσες ώρες στο pc θα σας έρχεται λιγόυρα. Τι έχετε ή σας αρέσει να έχετε πάνω στο γραφείο για να τσιμπάτε όσο προγραμματίζετε ? Εγώ έχω μονίμως μια τεράστια κούπα νερό, συχνά κακάο ή καφέ, και μ αρέσει να έχω και γλυκοειδή, τίποτα donuts ή κάτι παρόμοιο. Και κάνα πατατάκι σπάνια. 2
Left13S Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μιας και δεν μου εμφάνιζε τα emoticons το βάζω σε εικονα 2
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πείτε την αλήθεια... Καθισμένοι τόσες ώρες στο pc θα σας έρχεται λιγόυρα. Τι έχετε ή σας αρέσει να έχετε πάνω στο γραφείο για να τσιμπάτε όσο προγραμματίζετε ? Εγώ έχω μονίμως μια τεράστια κούπα νερό, συχνά κακάο ή καφέ, και μ αρέσει να έχω και γλυκοειδή, τίποτα donuts ή κάτι παρόμοιο. Και κάνα πατατάκι σπάνια. Φιστίκια, ξυρούς καρπούς 2
leonidas_fs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πέραν του καφέ και νερού, έχω αμύγδαλα, παστέλι μερικές φορές και καμία μπάρα δημητριακών που και που!
MeTaXaS4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 πλέον τίποτα σνακ, μόνο καφέ και νερό, χάνεις το μέτρο με το να έχεις σνακς στο γραφείο και κάνουμε μία κακή δουλειά (για το σώμα) δεν χρειάζεται να το επιβαρύνουμε κι άλλο
ss13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καφές με 2 λίτρα νερό την ημέρα τουλάχιστόν , κάποια στιγμή είχα φτάσει τους 3 καφέδες ( φραπέδες δυνατούς εννοώ , όχι παιδικούς ) ημερησίως αλλά τους έκοψα γιατί είχα ταχυπαρμίες , αλλά η ημέρα πως θα περνάει ; Πάντως θελει και γυμναστική για να μην σπάσει η μέση μας 2
tsofras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καφέ και νερό όπως και είπαν και οι άλλοι. Με τα snacks ξεφεύγεις όπως είπαν πάλι μερικοί και λερώνεις το πληκτρολόγιο και μένει αυτή η λαδίλα που δεν παλεύεται. Άντε κανα κρασάκι το βραδάκι
Alithinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 20160701_200701.jpg Καλά πως μπορείτε εσύ και ο Τσόφρας να πίνετε μπύρα και κρασί αντίστοιχα ? Όταν πίνω το αλκοόλ έχει άμεση επίδραση στην ικανότητα αυτοσυγκέντρωσής μου, και οι προγραμματιστικές δεξιότητες μου υποφέρουν.
MeTaXaS4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) σε μία κουραστική βραδιά το αλκόολ επιβάλεται και μπορεί να σε ξεμπλοκάρει Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2017 από MeTaXaS4 2
Alithinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Άμα η επόμενη ημέρα είναι ρεπό ναι, γιατί υπάρχει και η πιθανότητα να σε βαρέσει στο κεφάλι και την επόμενη να έχεις ένα άσχημο hangover με πονοκεφάλους κτλπ.
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Για να έχω hangover θέλω 5 με 6 paulaner. Μια δεν κάνει τίποτα 2
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Άπειρο νερό, (κανάτες, μπουκάλια των 1.5/2 λίτρων), πολύ καφέ (σκέτο φυσικά) και καμια ζαχαρίτσα (του καφέ) δίπλα αν πονέσει το κεφάλι απο την κούραση. 1
Carlito. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παγουρι με νερο(600μλ) καφε ή τσαι και κάνα φρούτο αν είναι πρωί. Ενίοτε καμιά σοκολάτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα