Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε την αλήθεια...

Καθισμένοι τόσες ώρες στο pc θα σας έρχεται λιγόυρα. :P  Τι έχετε ή σας αρέσει να έχετε πάνω στο γραφείο για να τσιμπάτε όσο προγραμματίζετε ?

Εγώ έχω μονίμως μια τεράστια κούπα νερό, συχνά κακάο ή καφέ, και μ αρέσει να έχω και γλυκοειδή, τίποτα donuts ή κάτι παρόμοιο. Και κάνα πατατάκι σπάνια.

• Like 2
Δημοσ.

Πείτε την αλήθεια...

Καθισμένοι τόσες ώρες στο pc θα σας έρχεται λιγόυρα. :P  Τι έχετε ή σας αρέσει να έχετε πάνω στο γραφείο για να τσιμπάτε όσο προγραμματίζετε ?

Εγώ έχω μονίμως μια τεράστια κούπα νερό, συχνά κακάο ή καφέ, και μ αρέσει να έχω και γλυκοειδή, τίποτα donuts ή κάτι παρόμοιο. Και κάνα πατατάκι σπάνια.

Φιστίκια, ξυρούς καρπούς

• Like 2
Δημοσ.

Πέραν του καφέ και νερού, έχω αμύγδαλα, παστέλι μερικές φορές και καμία μπάρα δημητριακών που και που!

Δημοσ.

πλέον τίποτα σνακ, μόνο καφέ και νερό, χάνεις το μέτρο με το να έχεις σνακς στο γραφείο και κάνουμε μία κακή δουλειά (για το σώμα) δεν χρειάζεται να το επιβαρύνουμε κι άλλο

Δημοσ.

Καφές με 2 λίτρα νερό την ημέρα τουλάχιστόν , κάποια στιγμή είχα φτάσει τους 3 καφέδες ( φραπέδες δυνατούς εννοώ , όχι παιδικούς ) ημερησίως αλλά τους έκοψα γιατί είχα ταχυπαρμίες , αλλά η ημέρα πως θα περνάει ; Πάντως θελει και γυμναστική για να μην σπάσει η  μέση μας B)

• Like 2
Δημοσ.

Καφέ και νερό όπως και είπαν και οι άλλοι.

Με τα snacks ξεφεύγεις όπως είπαν πάλι μερικοί και λερώνεις το πληκτρολόγιο και μένει αυτή η λαδίλα που δεν παλεύεται.

Άντε κανα κρασάκι το βραδάκι :D

Δημοσ.

:whistle:

Καλά πως μπορείτε εσύ και ο Τσόφρας να πίνετε μπύρα και κρασί αντίστοιχα ?

Όταν πίνω το αλκοόλ έχει άμεση επίδραση στην ικανότητα αυτοσυγκέντρωσής μου, και οι προγραμματιστικές δεξιότητες μου υποφέρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε μία κουραστική βραδιά το αλκόολ επιβάλεται και μπορεί να σε ξεμπλοκάρει :)

Επεξ/σία από MeTaXaS4
  • Like 2
Δημοσ.

Άμα η επόμενη ημέρα είναι ρεπό ναι, γιατί υπάρχει και η πιθανότητα να σε βαρέσει στο κεφάλι και την επόμενη να έχεις ένα άσχημο hangover με πονοκεφάλους κτλπ.

Δημοσ.

Άπειρο νερό, (κανάτες, μπουκάλια των 1.5/2 λίτρων), πολύ καφέ (σκέτο φυσικά) και καμια ζαχαρίτσα (του καφέ) δίπλα αν πονέσει το κεφάλι απο την κούραση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...