Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πάω σε ιδιώτη παθολόγο μπορεί να μου γράψει άδεια από την εργασία ή θέλει να πάω στο ΙΚΑ;

Δημοσ.

Εξαρτάται απο την αδεια και την εργασία.

2 μέρες θέλω, ιδιωτικός υπάλληλος σε όμιλο είμαι

Δημοσ.

Απο οσο ξέρω, ανευ αποδοχών θα στις δώσουν αυτές τις 2 μέρες, για μετα αποδοχών δεν εχω ιδέα.

Δημοσ.

Απο οσο ξέρω, ανευ αποδοχών θα στις δώσουν αυτές τις 2 μέρες, για μετα αποδοχών δεν εχω ιδέα.

Άρα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για να πληρωθώ;

http://www.forologikanea.gr/news/misthotos-me-adeia-astheneias-mexri-3-meres-i-megalutero-diastima/

Δες αυτό

Μέχρι 3 ημέρες μου δίνει το 1/2 η δουλειά.

Τεσπα το θέμα μου είναι άλλο, μπορώ να πάρω άδεια από ιδιώτη η θέλει να τρεχω ικα;

Δημοσ.

Άδεια χωρίς αποδοχές, μπορεί να σου γράψει ένας γιατρός συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ.

Με αποδοχές δηλαδή μόνο στο ΙΚΑ;

Δημοσ.

Να μαντεψω? Δεν εχεις κατι απλα θες αδεια αβαβα.

Θέλω να άραξω δύο μέρες, νιώθω πίεση.

Άμα πάω σε ιατρικό κέντρο δημόσιο;

Δημοσ.

Όπως προείπαν οι προλαλήσαντες οποιοσδήποτε ιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ μπορεί να σου δικαιολογήσει έως και 3 ημέρες άδειας. Αυτές βέβαια άνευ αποδοχών.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση για παρά πάνω από 3 ημέρες ή για ημέρες αδείας μετά αποδοχών θα πρέπει να περάσεις από επιτροπή του ΙΚΑ για να πληρωθείς τις ημέρες σου. Που σημαίνει είτε πρέπει να στις γράψει κάποιος ιατρός δημόσιου νοσοκομείου ή ιατρός του ΙΚΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε αθανατη Ελλαδαρα...!!

Αυτα βλεπουν κ μας παιρνει ολους η μπαλα μετα!!Κ μας γ**** απο παντου κ μας κοβουν τα παντα..

Αν νιωθεις πιεση,ζητα 2 μερες αδεια κ να μν πληρωθεις..

Δημοσ.

Αυτα βλεπουν κ μας παιρνει ολους η μπαλα μετα!!Κ μας γ**** απο παντου κ μας κοβουν τα παντα..

Ηρέμησε ρε μικρε, γιατί να μην πληρωθώ; κάθε μήνα στο ΙΚΑ σκάω 250. Εξάλλου 2 ημέρες θέλω όχι 2 μήνες.

Όπως προείπαν οι προλαλήσαντες οποιοσδήποτε ιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ μπορεί να σου δικαιολογήσει έως και 3 ημέρες άδειας. Αυτές βέβαια άνευ αποδοχών.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση για παρά πάνω από 3 ημέρες ή για ημέρες αδείας μετά αποδοχών θα πρέπει να περάσεις από επιτροπή του ΙΚΑ για να πληρωθείς τις ημέρες σου. Που σημαίνει είτε πρέπει να στις γράψει κάποιος ιατρός δημόσιου νοσοκομείου ή ιατρός του ΙΚΑ.

2 ημέρες θέλω μωρέ γιατί είμαι λίγο κρυωμένος και όλο αυτό γυρίζει σε πίεση, Τεσπα θα πάρω χάπια και όταν αρρωστήσω κανονικά θα πάω ικα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δουλευε στην Δανια και ελεγε οτι νιωθει πιεση και θελει 2 μερες αδεια θα την επαιρνε χωρις πολλα πολλα και θα πληρωνοταν.

• Like 3
Δημοσ.

Επισης στη γερμανια ειναι συνηθισμενο να βγαινεις καποιες μερες τον χρονο krank (αρρωστος). Απλα ο πανος99999999 ηθελε να κανει το κομματι του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...