vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν πάω σε ιδιώτη παθολόγο μπορεί να μου γράψει άδεια από την εργασία ή θέλει να πάω στο ΙΚΑ;
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εξαρτάται απο την αδεια και την εργασία. 2 μέρες θέλω, ιδιωτικός υπάλληλος σε όμιλο είμαι
tsioulak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απο οσο ξέρω, ανευ αποδοχών θα στις δώσουν αυτές τις 2 μέρες, για μετα αποδοχών δεν εχω ιδέα.
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απο οσο ξέρω, ανευ αποδοχών θα στις δώσουν αυτές τις 2 μέρες, για μετα αποδοχών δεν εχω ιδέα.Άρα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για να πληρωθώ; http://www.forologikanea.gr/news/misthotos-me-adeia-astheneias-mexri-3-meres-i-megalutero-diastima/ Δες αυτό Μέχρι 3 ημέρες μου δίνει το 1/2 η δουλειά. Τεσπα το θέμα μου είναι άλλο, μπορώ να πάρω άδεια από ιδιώτη η θέλει να τρεχω ικα;
26ska Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Άδεια χωρίς αποδοχές, μπορεί να σου γράψει ένας γιατρός συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ. 1
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Άδεια χωρίς αποδοχές, μπορεί να σου γράψει ένας γιατρός συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ. Με αποδοχές δηλαδή μόνο στο ΙΚΑ;
4saken Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Να μαντεψω? Δεν εχεις κατι απλα θες αδεια αβαβα. 1
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Να μαντεψω? Δεν εχεις κατι απλα θες αδεια αβαβα. Θέλω να άραξω δύο μέρες, νιώθω πίεση. Άμα πάω σε ιατρικό κέντρο δημόσιο;
.:Cabal:. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Όπως προείπαν οι προλαλήσαντες οποιοσδήποτε ιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ μπορεί να σου δικαιολογήσει έως και 3 ημέρες άδειας. Αυτές βέβαια άνευ αποδοχών. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση για παρά πάνω από 3 ημέρες ή για ημέρες αδείας μετά αποδοχών θα πρέπει να περάσεις από επιτροπή του ΙΚΑ για να πληρωθείς τις ημέρες σου. Που σημαίνει είτε πρέπει να στις γράψει κάποιος ιατρός δημόσιου νοσοκομείου ή ιατρός του ΙΚΑ. 1
Πανος999 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Α ρε αθανατη Ελλαδαρα...!! Αυτα βλεπουν κ μας παιρνει ολους η μπαλα μετα!!Κ μας γ**** απο παντου κ μας κοβουν τα παντα.. Αν νιωθεις πιεση,ζητα 2 μερες αδεια κ να μν πληρωθεις..
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Α ρε αθανατη Ελλαδαρα...!! Αυτα βλεπουν κ μας παιρνει ολους η μπαλα μετα!!Κ μας γ**** απο παντου κ μας κοβουν τα παντα.. Αν νιωθεις πιεση,ζητα 2 μερες αδεια κ να μν πληρωθεις.. Ηρέμησε ρε μικρε, γιατί να μην πληρωθώ; κάθε μήνα στο ΙΚΑ σκάω 250. Εξάλλου 2 ημέρες θέλω όχι 2 μήνες. Όπως προείπαν οι προλαλήσαντες οποιοσδήποτε ιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ μπορεί να σου δικαιολογήσει έως και 3 ημέρες άδειας. Αυτές βέβαια άνευ αποδοχών. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση για παρά πάνω από 3 ημέρες ή για ημέρες αδείας μετά αποδοχών θα πρέπει να περάσεις από επιτροπή του ΙΚΑ για να πληρωθείς τις ημέρες σου. Που σημαίνει είτε πρέπει να στις γράψει κάποιος ιατρός δημόσιου νοσοκομείου ή ιατρός του ΙΚΑ. 2 ημέρες θέλω μωρέ γιατί είμαι λίγο κρυωμένος και όλο αυτό γυρίζει σε πίεση, Τεσπα θα πάρω χάπια και όταν αρρωστήσω κανονικά θα πάω ικα. 2
4saken Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Α ρε αθανατη Ελλαδαρα...!! Αυτα βλεπουν κ μας παιρνει ολους η μπαλα μετα!!Κ μας γ**** απο παντου κ μας κοβουν τα παντα.. Αν νιωθεις πιεση,ζητα 2 μερες αδεια κ να μν πληρωθεις.. Αν δουλευε στην Δανια και ελεγε οτι νιωθει πιεση και θελει 2 μερες αδεια θα την επαιρνε χωρις πολλα πολλα και θα πληρωνοταν. 3
Iamthagod Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Επισης στη γερμανια ειναι συνηθισμενο να βγαινεις καποιες μερες τον χρονο krank (αρρωστος). Απλα ο πανος99999999 ηθελε να κανει το κομματι του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα