Bigis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ΓΕΙΑ ΣΑΣ έχω 10 pc με ακριβώς ίδια specs στο μαγαζί μου.ολα έχουν ένα σκληρό του 1terrabyte. έχω σε αυτόν το δίσκο ένα partition 800 giga για τα προγραμματα και τα παιχνιδια και ενα 120 giga για το λειτουργικό μου που ειναι windows 10 pro 64bit se uefi setup. ψαχνω ενα προγραμμα που να μπορω να κανω clone το partition αυτο η ολο τον hd ωστε να μην κανω 10 clean install και να ειναι bootable τα windows κανονικα ...
dimtsef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 το απόλυτο εργαλείο Acronis True Image 2018 1
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 το απόλυτο εργαλείο Acronis True Image 2018 Απ' το 2014 και μετά είναι Super. Τα τελευταία έχουν και Universal Clone για μεταφορά σε διαφορετικό Hardware. 1
Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απ' το 2014 και μετά είναι Super. Τα τελευταία έχουν και Universal Clone για μεταφορά σε διαφορετικό Hardware. Δεν θα υπαρξει προβλημα ομως με το universal clone αν ενας κλωνος μπει σε διαφορετικο hardware; δε νομιζω οτι ολα θα λειτουργουν ομαλα. Καποιο κουσουρι θα υπαρξει
dimtsef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 και όμως για αυτή τη χρήση το αγόρασα ! ναι ειναι από τα λίγα προγράμματα που έχω αγοράσει ! και όλα δούλεψαν άψογα ! έχει και ενα μινι οδηγό για το πως θα το κάνεις αλλά δε θέλει και τίποτα τρελές γνώσεις ! σε πάει απο μόνο του. το μόνο θέμα που μπορεί να συναντήσεις ειναι αν ο δίσκος προορισμού ειναι GPT και ο παλιός MBR να σου πετάξει πρόβλημα στο boot
villasg Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Στις 4/10/2017 στις 6:12 ΜΜ, dimtsef είπε το απόλυτο εργαλείο Acronis True Image 2018 dl2.acronis.com/u/AcronisTrueImage2018_11530.iso Bootable iso το βαζεις σε usb stick και καθαρισες 1
caveneo Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το AOMEI Backupper και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα