Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελει η μητερα μου να βαψει το δωματιο της και θα βαψουμε ολα τα υπνοδωματια και θελω να μου πειτε ιδες για χρωμα τοιχου , επισης υπαρχει καποια εφαρμογη της vivechrom που μπορουσες να φωτογραφισεις το δωματιο και να δεις πως θα φαινεται την θεωρειτε αξιοπιστη λυση ; τι μου προτεινεται να κανω για βρω το καταλληλο χρωμα;

Δημοσ.

Το υπνοδωμάτιο μου είναι γκρι σκούρο. Κοιμάμαι σαν πουλάκι, clark θέλω το πρωί να σηκωθώ.

Δημοσ.

Το υπνοδωμάτιο μου είναι γκρι σκούρο. Κοιμάμαι σαν πουλάκι, clark θέλω το πρωί να σηκωθώ.

Δηλαδή εσύ ανάλογα το χρώμα του δωματίου σου, κοιμάσαι και αντιστοίχως. Άμα το είχες βάψει ροζ, σαν τι θα κοιμόσουν;

Ό,τι να'ναι...

T.S. Υπάρχει εφαρμογή. Κοίτα στο playstore και θα την βρεις. (vivechrom visualizer)

Γενικά προτίμησε γήινα απαλά χρώματα.

Αν θες κοίτα αποχρώσεις του μπεζ, που είναι διαχρονικά.

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ ανάλογα το χρώμα του δωματίου σου, κοιμάσαι και αντιστοίχως. Άμα το είχες βάψει ροζ, σαν τι θα κοιμόσουν;

Ό,τι να'ναι...

T.S. Υπάρχει εφαρμογή. Κοίτα στο playstore και θα την βρεις. (vivechrom visualizer)

Γενικά προτίμησε γήινα απαλά χρώματα.

Αν θες κοίτα αποχρώσεις του μπεζ, που είναι διαχρονικά.

Λιγοτερο καλα λογω φωτεινοτητας. Ό,τι να'ναι indeed.

Δημοσ.

Εγώ σε όλα τα χρώματα υπνοδωματίων σαν τούβλο κοιμάμαι πάντως.

Τι χρώμα το έχεις τώρα?

Φαντάσου να πάρεις υπνωτικό θα σε ψάχνουμε

Δημοσ.

Οι εφαρμογές των διαφόρων εταιρειών δεν βοηθάνε πολύ για την επιλογή των χρωμάτων και απαιτείται καλύτερα δειγματολόγιο για να δεις σωστά τις αποχρώσεις. Από εμένα για κρεβατοκάμαρα αν και είναι πολύ προσωπικό το θέμα σε γενικές γραμμές πολύ ανοικτά χρώματα ( αποχρώσεις λευκού) στους 2 τοίχους και τον ένα τοίχο ένα ανοιχτό γκρι ή γαλάζιο ή οποιοδήποτε χρώμα επιλογής πιο έντονο

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα θελει η μητερα μου να βαψει το δωματιο της και θα βαψουμε ολα τα υπνοδωματια και θελω να μου πειτε ιδες για χρωμα τοιχου , επισης υπαρχει καποια εφαρμογη της vivechrom που μπορουσες να φωτογραφισεις το δωματιο και να δεις πως θα φαινεται την θεωρειτε αξιοπιστη λυση ; τι μου προτεινεται να κανω για βρω το καταλληλο χρωμα;

Εάν πας σε προτάσεις εταιρειών που σίγουρα υπάρχουν και σίγουρα είναι όμορφες φυσικά θα πρέπει να βάλεις το 

χέρι και πιο βαθιά στη τσέπη γιατί θα σου προτείνει π.,χ. τουλάχιστον τριχρωμία για ένα δωμάτιο το οποίο απαιτεί

και περισσότερα χρήματα τόσο στα χρώματα όσο και καλό μάστορα να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλεις στην 

εικόνα.

Μπορείς όμως να πάρεις ένα άσπρο πλαστικό για το ταβάνι και πηγαίνοντας σε ένα χρωματοπωλείο να επιλέξεις

ένα απαλό χρώμα για τον τοίχο (τα βαριά σε εσωτερικό χώρο κουράζουν) πινέλο , ρολό και να το βάψεις μόνος.

Δημοσ.

Η εφαρμογή δεν θα σε βοηθήσει και πολύ, μόνο χοντρικά, γιατί τα χρώματα δεν θα φαίνονται με ακρίβεια στο κινητό. Μπορείς να πας σε ένα μαγαζί με χρώματα που σκοπεύεις να αγοράσεις και να δεις την βεντάλια η οποία είναι ο,τι πιο κοντά στη πραγματική απόχρωση. Γενικά κάτι σε μπεζ που να μην κιτρινίζει είναι ο,τι καλύτερο. Εγώ σου προτείνω το D607D (ή εναλλακτικά το D901D) το έχω στο σπίτι μου και όλοι με ρωτάνε ποιο είναι. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω το γούστο σας, τα έπιπλα, το ύφος κτλ. Όλα παίζουν ρόλο.

Δημοσ.

Μια γνωστη εχει βαψει τον τοιχο πανω απο καφε μεταλλικό κρεβατι, σκουρο καφε. Τωρα, αν κολλαει με τα επιπλα ή ειναι ωραιο, δεν ξερω, δεν το ειδα. Αλλά και γω προτιμω απαλα στα υπνοδωματια

Δημοσ.

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις δεν περιμενα να εχω τοση ανταποκριση ευχαριστω παρα πολυ ολους, η μητερα μου ξεχασα να αναφερω οτι ειναι κατοικητη στο κρεβατι με σκπ  και θελει πως και πως να δει κατι διαφορετικο στο δωματιο για αυτο και θελει να το βαψει να βλεπει κατι διαφορετικο. οσο για το D901D που εψαξα στο ιντερνετ αλλα και το 607 πολυ ωραια και δυο χρωματα ., εγω σκεφτουμουνα 2 χρωματα να εβαζα στο υπνοδωματιο αλλα μαλλον θα ειναι πολυ σκοτεινο και καταθλιπτικο οποτε καλυτερα λευκο επανω στο ταβανι και ενα αλλο χρωμα στους τοιχους  εμας ο τοιχος ειναι ενα πολυ ανοιχτο σιελ αυτην την στιγμη.

Δημοσ.

Ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι μωβ και οι υπόλοιποι λευκό. Το έχω δει και μου άρεσε πολύ. Το υπνοδωμάτιο μας το έχουμε κόκκινο της Κνωσού πίσω από το κρεβάτι και ζαχαρί οι υπολοιποι τοίχοι.

Επίσης έχω δει και έναν συνδυασμό έντονου πορτοκαλί με πολύ απαλό χρώμα ροδάκινου που και αυτό που έκανε θετική εντύπωση.

Δημοσ.

Βγάλε μια φωτογραφία το δωμάτιο που θες να βάψεις με την καλύτερη κάμερα που διαθέτεις (αν έχει την επιλογή RΑW ακόμη καλύτερα ) και βλαλε μια φωτογραφία την ημέρα που θα έχει ήλιο να φωτίζεται καλά (όχι κόντρα στον ήλιο η κάμερα) 

αν ξέρεις πως να κάνεις whitebalance τότε ακόμη καλύτερα.

Τέσπα βγάλε και σήκωσε την εδώ (σήκωσε την δηλαδή στο tinypic ή imgur) και εγώ ή κάποιος άλλος θα μπορέσει έτσι να αλλάξει τους τοίχους σου σε διάφορα χρώματα για να πάρεις μια ιδέα.  

η φωτογραφία να είναι τραβηγμένη όσο πιο σταθερά γίνεται όχι θολή και όχι σκιές απο κουνήματα κτλ... βάλε και λίγο κόπο απο μεριάς σου δηλαδή μην κάνεις ενα γρήγορο click και άντε γεια.

Ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι μωβ και οι υπόλοιποι λευκό. Το έχω δει και μου άρεσε πολύ. Το υπνοδωμάτιο μας το έχουμε κόκκινο της Κνωσού πίσω από το κρεβάτι και ζαχαρί οι υπολοιποι τοίχοι.
Επίσης έχω δει και έναν συνδυασμό έντονου πορτοκαλί με πολύ απαλό χρώμα ροδάκινου που και αυτό που έκανε θετική εντύπωση.

Το μωβ είναι πολύ σεξουαλικά θερμό χρώμα για τις γυναίκες μελετημένο αυτό :P

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και παίζει ρόλο το χρώμα στον ύπνο

Εγω στο σαλόνι προτιμώ ανοιχτά χρώματα πολυ κοντά στο λευκο,  καπως ετσι

post-438829-0-11442500-1507151249_thumb.jpg

σε αντίθεση με τα υπνοδωμάτια που τα θελω πιο σκοτεινά και πιο ζεστά ομως , στην απόχρωση του  γκρι

post-438829-0-81650600-1507151295_thumb.jpg

η του καφέ

post-438829-0-27227200-1507151311_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μπηκες σπιτι μου και πηρες φωτογραφιες. Ειχα δωσει στους υπηρετες ρεπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...