Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου 'χε συμβεί παλιότερα. Άνοιξα dispute, ο άλλος ποτέ δεν δικαιολόγησε τη συναλλαγή και ακυρώθηκε.

Δημοσ.

Πάντως ένας από τους βασικότερους κανόνες ασφαλείας είναι ποτέ να μην αποθηκεύεις ούτε στους brouser ούτε πουθενά αλλού τους κωδικούς paypal, καρτών και τραπεζών. Αυτούς πάντα τους πληκτρολογείς.

• Like 1
Δημοσ.

Μου είχε τύχει και εμένα την ίδια μέρα με 1 λεπτό διαφορά σε 2 διαφορετικές κινέζικες διευθύνσεις να ζητηθεί συναλλαγή 650 ευρώ και 632 αντίστοιχα. Ευτυχώς είχα προπληρωμένη που είναι 0 υπόλοιπο και δεν προχώρησαν οι συναλλαγές. Αυτό είναι γίνει το 2014 και το paypal απάντησε πως τότε είχαν δεχθεί και άλλα τέτοια κρούσματα.

Δημοσ.

μάλιστα τα κινεζάκια μας την κάνουν δηλαδή.

καλά και εμένα που μου την λέτε όλοι για το ποσό, μπορεί να δοκίμασε μια πρώτη απόπειρα να τραβήξει 10 ευρώ και αν δεν αντιδρούσα η αν δεν το παρακολουθούσα γενικότερα την επόμενη μπορεί να τραβούσε 500

• Like 1
Δημοσ.

Ενεργοποίησε 2 factor authentication στο paypal. Κάθε φορά που κάνεις αγορά θα χρειάζεται να εισάγεις κωδικό στη σελίδα για να σε αφήσει να μπεις. Δουλεύει κανονικά με ελληνικά κινητά.

Δημοσ.

2 steps verification και τελειωσε το θεμα

Αν δεν εισαγεις κωδικο που σου ηρθε στο κινητο δεν γινεται τιποτα

Το ιδιο εχω κανει και στο ps4 γ να μην εχουμε παρατραγουδα.

• Like 2
Δημοσ.

Για να βάλουμε το Security Key αναφέρει ότι:

• You may be responsible for message and data rate charges from your mobile service provider.

Για τι ποσό μιλάμε ανά μήνυμα;

Δημοσ.

• You may be responsible for message and data rate charges from your mobile service provider.

Από ότι θυμάμαι δεν έχει χρέωση. Κάθε φορά το sms είναι εισερχόμενο. Το χρησιμοποιώ 4-5 φορές το μήνα και δεν έχω δει κάτι περίεργο.

Δημοσ.

Τυπικο ειναι αυτο σε ολα τα alert services . Και ποτε δεν χρησιμοποιεις ευκολιες οπως passwords managers και save σε browsers - αμα σου χει υποκλεψει ολα τα log in info αντε γεια

Δημοσ.

Και εγώ πέσει θύμα Hacking στο ebay και επειδή είχα Linked στο Paypal..έγινε αυτόματη πληρωμή....στο τσακ το πρόλαβα....φαντάζομαι είναι απόρροια σε κάποια απο τα site που διατηρούμε λογαριασμό (π.χ yahoo)....

Οπότε αναγκαστικά αλλαγή κωδικού και 2 step authentication και φυσικά unlink απο παντού...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...