Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις πολύ μεγάλη οικονομική άνεση και το κάνεις σε φάση να υπάρχει κάτι πχ για τα παιδιά σου κάν'το. Αλλιώς το να δώσεις αρκετά λεφτά αυτή τη στιγμή, να μπεις σε διαδικασίες ανακαίνισης και μετά να βρεις ενοικιαστές και να περιμένεις 10 χρόνια για να αρχίσεις να έχεις κάποιο κέρδος δεν το βλέπω και πολύ καλό, ίσως να έκανες κάτι άλλο με τα ίδια λεφτά (δεν ξέρω τι).

• Like 3
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχεις πολύ μεγάλη οικονομική άνεση και το κάνεις σε φάση να υπάρχει κάτι πχ για τα παιδιά σου κάν'το.

Δεν νομίζω ότι θα επέλεγε τόσο παλιό σπίτι και στα Πετράλωνα.

No offense...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα επέλεγε τόσο παλιό σπίτι και στα Πετράλωνα.

No offense...

Χωρίς να ξέρω κι εγώ νομίζω ότι δεν το επέλεξε ακριβώς, έτυχε η περίπτωση και σκέφτεται αν αξίζει ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς. Απλά έτυχε και το σκέφτομαι. Δεν υπάρχει η άνεση του τύπου αυτού κ αν υπήρχε θα διάλεγα μάλλον σε κάποια άλλη περιοχή πχ μαρουσι η Πολύδροσο που μεγάλωσα απλά το σκέφτομαι σαν επένδυση αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να λαμβάνονται όλοι οι παράγοντες υπόψη για αυτό και ρώτησα γνώμες. Για ανακαίνιση θα χρειαστώ περίπου 10-15 χιλιάδες για να γίνει ένα λουξ σπίτι κ τότε με βάση την τρέχουσα αγορά θα πιάνει σίγουρα 350-400...

Ίσως κάποια πράγματα τα κάνω κ μόνος μου καθώς πιάνει το χέρι μου σε πολλά όποτε να γλυτωσω κάποια λεφτά αλλά και πάλι θέλει λεφτά...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική άποψη μιας και δουλεύω στα Πετράλωνα τους τελευταίους μήνες και οι δικοί μου το ίδιο,για πάνω από 20 χρόνια θα έλεγα δαγκωτό όχι.Έχει ηλεκτρικό λεωφορεία κτλ αλλά και? Και Βικτώρια έχει και Ομόνοια έχει.Πολλή βρωμιά γενικότερα τουλάχιστον στις πιο παλιές πολυκατοικίες 

• Like 5
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς. Απλά έτυχε και το σκέφτομαι. Δεν υπάρχει η άνεση του τύπου αυτού κ αν υπήρχε θα διάλεγα μάλλον σε κάποια άλλη περιοχή πχ μαρουσι η Πολύδροσο που μεγάλωσα απλά το σκέφτομαι σαν επένδυση αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να λαμβάνονται όλοι οι παράγοντες υπόψη για αυτό και ρώτησα γνώμες. Για ανακαίνιση θα χρειαστώ περίπου 10-15 χιλιάδες για να γίνει ένα λουξ σπίτι κ τότε με βάση την τρέχουσα αγορά θα πιάνει σίγουρα 350-400...

Ίσως κάποια πράγματα τα κάνω κ μόνος μου καθώς πιάνει το χέρι μου σε πολλά όποτε να γλυτωσω κάποια λεφτά αλλά και πάλι θέλει λεφτά...

10 με 15 χιλιαδες γ λουξ σπιτι δεν παιζει..

Τα ξερεις αυτα.

Βεβαια ειναι αναλογως τι εννουμαι λουξ ο καθενας μας.

Εχω κανει ανακαινισεις σε σπιτια αξιας 5 χιλιαρικα (τα ακρως βασικα) και αλλη κοστους 60 χιλιαρικα που ο ανθρωπος το εκανε σαν βιλα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική άποψη μιας και δουλεύω στα Πετράλωνα τους τελευταίους μήνες και οι δικοί μου το ίδιο,για πάνω από 20 χρόνια θα έλεγα δαγκωτό όχι.Έχει ηλεκτρικό λεωφορεία κτλ αλλά και? Και Βικτώρια έχει και Ομόνοια έχει.Πολλή βρωμιά γενικότερα τουλάχιστον στις πιο παλιές πολυκατοικίες 

To καταλαβαινω ως επιχειρημα αν ηταν να μετακομισει Πετραλωνα και εν μερει ισως και να συμφωνω (αν και εμενα μου αρεσουν). Το θεμα ειναι αξιζει ως επενδυση?

Ριχνοντας μια ματια στα διαθεσιμα διαμερισματα για ενοικιαση, βρισκεις απειρα κοτετσια και τρωγλες. Τα ελαχιστα 10ετιας 4αρια ας πουμε εχουν τιμη ενοικιασης απο 600 ευρω και πανω (τελειως παραλογο κατα τη γνωμη μου, αλλα μια ματια στα αντιστοιχα σαιτ αυτο λεει). Στα πετραλωνα υπαρχουν πολλα αξιολογα διαμερισματα στο airbnb, αρα μη διαθεσιμα προς κανονικη ενοικιαση. Αυτο σημαινει οτι ενα παλιο μεν, προσφατα ανακαινισμενο σπιτι με τις αναλογες ανεσεις εχει καλες πιθανοτητες να νοικιαστει συντομα. Ο ηλεκτρικος, τα λεωφορεια και η σημαντικα μικροτερη εγκληματικοητα σε σχεση με την Ομονοια, Βαθη πχ, κανουν την περιοχη ελκυστικη σε ανθρωπους που δε μπορουν εκ των πραγματων να νοικιασουν σε Μαρουσι, Γλυφαδα.

Οταν εμενα Πετραλωνα, σε καινουρια πολυκατοικια, ρωτουσαν περαστικοι αν νοικιαζεται κατι χωρις να υπαρχει ενοικιαστηριο ή οτιδηποτε. Ακριβως επειδη υπαρχουν παλιες πολυκατοικιες και διαμερισματα κοτετσια, κατι συγχρονο θα φυγει γρηγορα και σε καλη τιμη κατα τη γνωμη μου.

• Like 2
Δημοσ.

To καταλαβαινω ως επιχειρημα αν ηταν να μετακομισει Πετραλωνα και εν μερει ισως και να συμφωνω (αν και εμενα μου αρεσουν). Το θεμα ειναι αξιζει ως επενδυση?

Ριχνοντας μια ματια στα διαθεσιμα διαμερισματα για ενοικιαση, βρισκεις απειρα κοτετσια και τρωγλες. Τα ελαχιστα 10ετιας 4αρια ας πουμε εχουν τιμη ενοικιασης απο 600 ευρω και πανω (τελειως παραλογο κατα τη γνωμη μου, αλλα μια ματια στα αντιστοιχα σαιτ αυτο λεει). Στα πετραλωνα υπαρχουν πολλα αξιολογα διαμερισματα στο airbnb, αρα μη διαθεσιμα προς κανονικη ενοικιαση. Αυτο σημαινει οτι ενα παλιο μεν, προσφατα ανακαινισμενο σπιτι με τις αναλογες ανεσεις εχει καλες πιθανοτητες να νοικιαστει συντομα. Ο ηλεκτρικος, τα λεωφορεια και η σημαντικα μικροτερη εγκληματικοητα σε σχεση με την Ομονοια, Βαθη πχ, κανουν την περιοχη ελκυστικη σε ανθρωπους που δε μπορουν εκ των πραγματων να νοικιασουν σε Μαρουσι, Γλυφαδα.

Οταν εμενα Πετραλωνα, σε καινουρια πολυκατοικια, ρωτουσαν περαστικοι αν νοικιαζεται κατι χωρις να υπαρχει ενοικιαστηριο ή οτιδηποτε. Ακριβως επειδη υπαρχουν παλιες πολυκατοικιες και διαμερισματα κοτετσια, κατι συγχρονο θα φυγει γρηγορα και σε καλη τιμη κατα τη γνωμη μου.

Μένω Ίλιον σε ένα σημείο που δεν έχω πχ μετρό ή ηλεκτρικό "δίπλα" και τα λεωφορεία πολλές φορές είναι ότι να ναι.Κάγκουρες και γύφτοι? Πολλοί.Αν θα το άλλαζα για να μείνω σε κάποιο καλύτερο σπίτι στα Πετράλωνα?Με την καμία. Ίσως και λόγω δουλειάς έχω αυτη την άποψη μιας και είμαι καθαριστής σε πολυκατοικίες,για παράδειγμα δεν έχω εικόνα για την ζωή στα Πετράλωνα από άποψη καφετέριες κτλ αλλά έχω αρκετά περιστατικά κλοπών ας πούμε και διάφορων "περίεργων" ανθρώπων που συναντάς ας πούμε στην Ομόνοια να βρίσκονται σε σημεία όπως στην Θεσσαλονίκης λίγο πιο πέρα από τον σταθμό. Η άποψη μου δηλαδή είναι υποκειμενική και δεν αφορά τόσο τις υποδομές των πολυκατοικιών μιας και το θεωρώ δευτερεύον παράγοντα λόγω της περιοχής γιατί πιστεύω πως αν χάριζαν (να μην ξοδέψεις καν 1 ευρώ για να φτιάξεις το οτιδήποτε) σε μια περιοχή όπως το Μενίδι ας πούμε σε ένα από τα γνωστά σημεία,δεν νομίζω πως θα το σκεφτόσουν τόσο σοβαρά να πας όσο αν ήταν σε κάποια άλλη,καλύτερη περιοχή! 

Δημοσ.

10 με 15 χιλιαδες γ λουξ σπιτι δεν παιζει..

Τα ξερεις αυτα.

Βεβαια ειναι αναλογως τι εννουμαι λουξ ο καθενας μας.

Εχω κανει ανακαινισεις σε σπιτια αξιας 5 χιλιαρικα (τα ακρως βασικα) και αλλη κοστους 60 χιλιαρικα που ο ανθρωπος το εκανε σαν βιλα ;)

Προφανώς δε μιλάμε για χρυσά πόμολα και βρύσες grohe ούτε πόρτες καρυδιάς. Μιλάμε απλά για ένα σπίτι που θα γίνει σαν καινούργιο, θα αλλαχτούν ηλεκτρικά υδραυλικά μπάνια κουφώματα πατώματα πόρτες τα πάντα αλλά σε νορμαλ ποιότητα. Αναλαμβάνεις τέτοιες δουλειές Στέλιο; Εάν ναι στείλε μου ένα πμ σε παρακαλώ.

@billsnake21 όπου περνάει ο ηλεκτρικός βλέπεις τέτοιας λογής ανθρώπους. Ξεκινάνε από τον πρωκτό της αττικης (βλ Ομόνοια και γυρνάνε πάνω κάτω για να κλέψουν-πουλήσουν-ζητιανέψουν)... και στην κηφισια ή το μαρουσι να ανέβεις θα δεις πέριξ του ηλεκτρικού περίεργους...

για κλοπές, εγκληματικότητα κλπ στην περιοχή αν υπάρχουν γνώσεις με ενδιαφέρει...

Δημοσ.

Προφανώς δε μιλάμε για χρυσά πόμολα και βρύσες grohe ούτε πόρτες καρυδιάς. Μιλάμε απλά για ένα σπίτι που θα γίνει σαν καινούργιο, θα αλλαχτούν ηλεκτρικά υδραυλικά μπάνια κουφώματα πατώματα πόρτες τα πάντα αλλά σε νορμαλ ποιότητα. Αναλαμβάνεις τέτοιες δουλειές Στέλιο;

Αν αναλαμβανω; η ειδικοτητα μου οι ανακαινισεις σπιτιων και γενικα χωρων και μαγαζιων. :)

Καλα ναι δεν ειπαμε γ χρυσα κτλπ αλλα γ τα βασικα τοτε περιπου εκει παιζεις στην τιμη π ειπες.

Παιζουν πολλα βεβαια ρολο,τι κουφωματα θελεις να βαλεις,τι πορτες,στο μπανιο τι θελεις να κανεις και διαφορα αλλα.

Οτιδηποτε θελεις σε βοηθεια κτλπ μιλαμε σε pm

Και γενικα παιδια αν θελει κανεις βοηθεια σε θεματα σπιτιου με ανακαινισεις και οτιδηποτε ρωτηστε με και ας μην συνεργαστουμε :) :P

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη περιοχή, την θεωρώ decaτάντια (sic). Την επισκέπτομαι - αναγκαστικά - συχνά πυκνά για βραδινή έξοδο κ αυτό το alternative style που ζεχνει η περιοχή, προσωπικά δεν το γουστάρω.

Δεν έχω δει ποτέ ούτε ένα ωραίο οίκημα στην περιοχή κ γενικά η αισθητική κόσμου /

δομής εκπέμπει μια δευτεράτζα.

Αμ'ετσι είναι, αν έχεις συνηθίσει Monte Carlo, Monaco, Κυανή Ακτή, Kensington Palace.
Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα Ειμαι κατοικος της περιοχης [...]

κατατοπιστικότατος, αναλυτικός αλλά όχι φλύαρος, αντικειμενικός αλλά όχι ψυχρός με καλή δομή της σκέψης σου και ζυγισμένο λόγο

είσαι υπόδειγμα postερ και πιθανότατα πολίτη

αν ποτέ μετακομίσω στην περιοχή, μακάρι να σε έχω γείτονα :-)

Δημοσ.

Δεν τιθεται τετοιο θεμα σχολης/εργασίας κλπ αυτα ειναι λυμμένα. Εμενα με ενδιαφερει εαν ειναι ασφαλης και αξιοπρεπης για να μεινει ενας ανθρωπος - μια οικογενεια κλπ ή αν ειναι τελειως decadance λογω της γειτνιασης της με ρουφ, πειραιως ταυρο κλπ...

Λιγα για τον Ταυρο. Ειπαμε, η καλυτερη περιοχη της Αθηνας :lol:
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας και από μένα! 

Βρίσκομαι και εγώ σε μια ανάλογη θέση με αυτή της κοπέλας! ένας οικογενειακος μου φίλος έχει διαμερισμα ( το οποιο σκεφτομαι να νοικιάσω) στα ανω πατησια 3 λεπτα με τα ποδια  απο τον ηλεκτρικο! το σημειο ειναι αρκετα καλο γιατι σε δυο λεπτα απο την εξοδο της πολυκατοικιας εισαι στην λεωφορο πατησιων....το κακο ειναι οτι το διαμερισμα βρισκεται στον πρωτο οροφο, τον οποιο δεν τον λες και υπερυψωμένο...πιστευετε πως ειναι κακη επιλογη?? δεν ξερω απο αθηνα....

Υ.Γ σκεφτομαι να προτεινω την τοποθετηση καγκελων στις μπαλκονοπορτες για περισσοτερη προστασια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...