aliakas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 έχω θέμα με θερμοκρασίες στην cpu i7 920 σαν πρώτο βήμα θέλω να αυξήσω τις στροφές της ψήκτρας μου , δεν έχω την stock έχω την V10 της Cooler Master η ερώτησή μου είναι αν υπαρχει κάποιο προγραμματακι που να το κάνει αυτό, δηλ να ανεβάζει τις στροφές της ψήκτρας της cpu αυτό που έχω κάνει σαν προσωρινή λύση είναι στα έξι ανεμιστιρακια του κουτιού μου να τα βάλω στο τέρμα και να κάνει σαν αεροπλάνο
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Από πάστα τι λέει; Έχει τίποτα πάνω; 1
philos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Από που βλέπεις θερμοκρασίες; Μου έχει τύχει να βλέπω πλασματικές θερμοκρασίες λόγω ασυμβατότητας / προβλήματος του σχετικού προγράμματος (νομίζω το Speedfan ήταν). 1
aliakas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Από πάστα τι λέει; Έχει τίποτα πάνω; που ξέρω ? πρέπει να βγάλω την γουρούνα από πάνω για να βάλω καινούργια και για να γίνει αυτό πρέπει να βγει όλη η motherboard γιατί πιάνει από πίσω λογικά μετά από τόσα χρόνια έχει ξεραθεί Από που βλέπεις θερμοκρασίες; με το RealTemp τις βλέπω
lc4duke Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Το speedfan κανει τη δουλεια αφου το ρυθμισεις πρωτα. Αν κ το πιο πιθανο ειναι να θελει αλλαγη η θερμαλ. Καλο cpu αλλα σομπα
aliakas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Το speedfan κανει τη δουλεια αφου το ρυθμισεις πρωτα. Αν κ το πιο πιθανο ειναι να θελει αλλαγη η θερμαλ. Καλο cpu αλλα σομπα ακριβώς όπως το λες ΣΟΜΠΑ το speedfan νομίζω το είδα αλλά ήταν πολύ περίπλοκο() και δεν κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα θα κοιταξω κανα guide στο ut 1
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη απο το bios κοιταξες και δεν βρηκες τιποτα?
aliakas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 στο bios γιατί ? τη να δω εκεί τις θερμοκρασίες τις ξέρω έτσι κι αλλιώς
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ξυλωμα και αλλαγη παστας. Τζαμπα παιζει στους 100. Μιση ωρα δουλεια να ξαναπεσει στους 35-40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα