Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 emulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθότι περνάνε σιγά σιγά τα χρόνια θέλω να ρωτήσω μήπως πήρε πουθενά το μάτι σας κανέναν αξιόπιστο emulator για το PlayStation 3.

Δημοσ.

Αν δεις, τα περισσότερα πολύ απλά παιχνίδια είναι "playable". Τα δυνατά, ο λόγος για να έχεις PS3, λογικά θα αργήσουν δεκαετίες μέχρι να βγει pc να κάνει emulate το Uncharted3/The Last of Us πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι το θέμα να πάρω ps3, το καταλαβαίνω πως το λέτε, απλά και για λόγους περιέργειας θέλω να παρακολουθούμε στο τοπικ ότι καινούργιο βγαίνει στο θέμα αυτό.

Λοιπόν το  https://rpcs3.net/ είναι σε τόσο πρωταρχικό στάδιο που μάλλον δεν μπορεί να παίξει τίποτε.

Έβαλα πχ το PES 2018 και περίμενα μισή ώρα και δεν το άνοιξε.

Ίσως βέβαια το pc της υπογραφής να μην είναι τόσο δυνατό (αν και δε το νομίζω).

Δημοσ.

Αν λάβεις υπόψιν ότι το PCSX2 κατάφερε να κάνει επιτυχές emulation του Baldurs Gate Dark Alliance Ι + ΙΙ (Engine της Snowblind) με σωστό framerate και συγχρονισμό σε ήχο/εικόνα σε όλους τους επεξεργαστές μόλις πέρυσι (έτρεχε σωστά μόνο σε Intel με ισχυρό πυρήνα), δεν θα έτρεφα και πολλές ελπίδες για κάτι άμεσο.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ, αλλά δεν χάνουμε κάτι να το παρακολουθούμε.

Βέβαια πάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που δεν μπορεί να γίνει εύκολα σ' ένα PC...

Δημοσ.

ΟΚ, αλλά δεν χάνουμε κάτι να το παρακολουθούμε.

Βέβαια πάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που δεν μπορεί να γίνει εύκολα σ' ένα PC...

Οτι η αρχιτεκτονική είναι πολύ ιδιαίτερη και κάνει simulate το Hardware σε Software το οποίο είναι πολύ δύσκολο. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασα το Ducktales Remastered αλλά είδα ότι δεν υποστηρίζει usb controllers. Ε΄γω έχω ένα Speedlink Torid και δεν το αναγνωρίζει. Υπάρχει κάποιος dualshock emulator να το "κοροϊδέψω" ;

Δημοσ.

Το δοκιμάσατε και όντως δεν παίζει τίποτα ; Στο YouTube δείχνουν αρκετό υλικό.

Παίζει ότι λέει στην σελίδα τους ότι παίζει,ότι είναι μαρκαρισμένο δηλαδή σαν playable https://rpcs3.net/compatibility εδώ σημαίνει ότι μπορείς να το τερματίσεις,αλλά ακόμα και αυτά που τα παίζει σωστά τα παίζει πάρα πολύ αργά.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε καλά.Ομολογώ πως έχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα της προόδου τους τελευταία.Νομίζω πως το ζόρι ήταν μέχρι να γίνει η αρχή.Πλέον που έχει μπει το νερό στο αυλάκι χρειάζονται μόνο βελτιώσεις, οι οποίες λογικά θα έρχονται και σχετικά γρήγορα.Δεν ψάχνουμε ακόμα πώς δουλεύει ο επεξεργαστής του ps.Έχουμε δρόμο ακόμα βέβαια, αλλά νομίζω πως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή η επιτυχία τους. Μέχρι πριν από ένα χρόνο εάν μου το έλεγε κανείς θα έλεγα ότι θα ήταν fake ολα τα video.

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...