Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και του κάνει νόημα ότι δεν θέλει.

Έρχεται σε μένα απλώνω το χέρι μάλλον με θυμήθηκε  γυρίζει και μου λέει "θέλετε και άλλο γιατί

έχετε πάρει;;"

-Ναι του λέω γιατί στο σπίτι διαβάζουμε πολύ τις προσφορές. (και του κλείνω το μάτι)

επιβεβαιώνω, ο κύριος δεν λέει ψέματα

(-ενας φανατικος αναγνωστης του λιντλοθρεντ)

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τους πετυχαίνω κυρίως στις πλατείες και στις εξόδους του ΗΣΑΠ και του μετρό αφού δεν οδηγάω. Η πλάκα είναι ότι σχεδόν ΟΛΑ έχουν να κάνουν με φροντιστήρια απόσο έχω προσέξει. Εκτός αν μόνο σε μένα τυχαίνουν φροντιστήρια.

Και ναι φυσικά και τα παίρνω.γιατί ξέρω ότι πληρώνονται...από την άλλη πάντα το είχα απορία. Δε θα μπορούσαν να πάνε να τα πετάξουν σε ένα κάδο (το 90% όμως, και να αφήσουν το 10%...για να μη πολυφανεί ότι τα πέταξαν) και να πουν στο αφεντικό ότι τα μοιράσανε, αντί να τη στήνουν στην πλατεία ή στους σταθμούς;

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα ειδα εναν δεμενο πακο με πολλα περιοδικα γνωστης αλυσιδας ηλεκτρικων κ ηλεκτρονικων ειδων αφημενα σε τηλεφωνικο θαλαμο του ΟΤΕ...

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι φυσικά και τα παίρνω.γιατί ξέρω ότι πληρώνονται...από την άλλη πάντα το είχα απορία. Δε θα μπορούσαν να πάνε να τα πετάξουν σε ένα κάδο (το 90% όμως, και να αφήσουν το 10%...για να μη πολυφανεί ότι τα πέταξαν) και να πουν στο αφεντικό ότι τα μοιράσανε, αντί να τη στήνουν στην πλατεία ή στους σταθμούς;

φυσικά και μπορούνε,

αν την επόμενη φορά όμως δε τους πάρουν ούτε για να πετάνε τα σκουπίδια, ποιος θα φταίει; η καταραμένη κρίση φαντάζομαι.

το λέω γιατί είχε τύχει παρόμοιο περιστατικό στην επιχείριση που δούλευα,

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ειδα εναν δεμενο πακο με πολλα περιοδικα γνωστης αλυσιδας ηλεκτρικων κ ηλεκτρονικων ειδων αφημενα σε τηλεφωνικο θαλαμο του ΟΤΕ...

Μπορεί να τα άφησε αυτός που μοιράζει τη περιοχή για να τα μοιράσει αργότερα. Όταν μοίραζα φυλλάδια ένα φεγγάρι έτσι κάναμε. Αφήνει το βανάκι όλα τα φυλλάδια σε ένα σημείο και παίρνεις στη τσάντα και στο χέρι όσα μπορείς, προφανώς δεν χωράνε όλα για μια περιοχή και τα υπόλοιπα τα αφήνεις σε ένα κεντρικό σημείο της περιοχής που μοιράζεις για να πάρεις τα υπόλοιπα από εκεί. Αυτά όλα για επαρχία. Στις μεγάλες πόλεις δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν.

• Like 2
Δημοσ.

δινει μαθηματα διαφημησης,επιβιωσης,εργασιας, στην ελλαδα,ο κατοικος εξωτερικου......ναι,συμβαινει και αυτο.....

• Like 3
Δημοσ.

Zoυμε στο 2017. Αντι να κοιταζουμε να ενισχυουμε ενα γυφταρμαδικο τροπο διαφημισης, αυτο που πρεπει να γινει ειναι να τον καταργησουμε με καθε τροπο.

Υπαρχουν social media, υπαρχουν websites, υπαρχει tv, ραδιο κι οτι αλλο θελει κανεις για να διαφημισει την επιχειρηση του.

Δεν γινεται λοιπον να ανεχομαστε να μας δινουν εντυπα στα χερια η να κολλανε 150 αφισες σε οποια κολωνα βρουν. Ημαρτον με το μπανανισταν της Ευρωπης.

Οσο για "τα παιδια των 200 ευρω που μοιραζουν φυλλαδια" και πρεπει να τα λυπηθω σωνει και καλα παιρνοντας ενα φυλλαδιο για να το πεταξω (μολυνοντας και το περιβαλλον), οκ εχουν την συμπαθεια μου, αλλά καιρος να σταματησουν να μοιραζουν χαρτια στα φαναρια και να αρχισουν να προσαρμοζονται στις αναγκες της εποχης. Ας μαθουν SEO, CMS, digital marketing κι οτι αλλο προκειται και πρεπει να αντικαταστησει τις γυφτομεθοδους φυλλαδιων στα φαναρια.

Δεν προκειται να παρω φυλλαδιο απο κανεναν, μεχρι να παρουν χαμπαρι οι τριτοκοσμικοι οτι αυτη η μεθοδος διαφημισης δεν πρεπει να συνεχιστει γιατι υπαρχουν πολυ αποδοτικοτερες μεθοδοι, σε εξισου χαμηλο ή και χαμηλοτερο κοστος. Μαθητες γυμνασιου και Λυκειου βγαζουν χαρτζιλικι σηκωνοντας ομορφα websites με CMS μεσα σε 1-2 μερες και δεν μπορουν αυτοι που μοιραζουνε φυλλαδια στα φαναρια;

Το αυτο και για ακομα εναν αντιστοιχο τροπο...διαφημισης, δηλαδη γυφτοι, γεροι, χωριατες με αγροτικα και ντουντουκες που πουλανε πατατες, ντοματες, κοκκινοχωμα κλπ πρηζοντας μπαλες σε ολες τις γειτονιες.

2020 κοντευουμε, συνελθετε.

Μάστορά μου, να σου πω κάτι απλό:

Εσύ μπορεί να έχεις όλο το χρόνο στη διάθεσή σου να ψάχνεις όλη μέρα το ίντερνετ για να βρεις που έχει προσφορά το γιαούρτι

Δε πάει να πει ότι όλος ο κόσμος έχει την δικιά σου κάψα, διάθεση ή απλά άνεση χρόνου...

Μια χαρά είναι τα φυλλάδια, εμένα μου αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο, το παίρνω το διαβάζω στα γρήγορα όταν μπω σπίτι βάλω τις παντόφλες και κάθομαι να ηρεμήσω 10 λεπτά, βλέπω προσφορές που με ενδιαφέρουν (μιλάω κυρίως για s/m) και κατόπιν το βάζω στην τσάντα της ανακύκλωσης...

Επίσης μια και παραληρείς περί μπανανίας και λοιπών, να σου πω ότι στην τριτοκοσμική Ελβετία που έχω μείνει κάποιες βδομάδες είχε φυλλάδια από supermarkets, αλυσίδες ηλεκτρικών κλπ

Πίθηκοι και δαύτοι ε ;

• Like 11
Δημοσ.

δινει μαθηματα διαφημησης,επιβιωσης,εργασιας, στην ελλαδα,ο κατοικος εξωτερικου......ναι,συμβαινει και αυτο.....

Aντικειμενικα, ενας κατοικος εξωτερικου ή ακομα καλυτερα ενος εξ'ολοκληρου ξενος, ειναι μαλλον ικανοτερος στο να δινει τετοια μαθηματα απο εναν ιθαγενη εντος ελληνικων συνορων.

Διαφορετικα δεν θα ετρωγες μνημονια στο κεφαλι και πολυ περισσοτερο δε θα πιστευες οτι φταιει ο Σοιμπλε για αυτα. Προφανως λοιπον το μυαλο και η νοοτροπια του μεσου Ελληνα τιθενται εκτος συζητησεων περι προκοπης, προοδου κλπ. Οι πραξεις το λενε, οχι εγω.

• Like 2
Δημοσ.

αυτη η μεθοδος διαφημισης δεν πρεπει να συνεχιστει γιατι υπαρχουν πολυ αποδοτικοτερες μεθοδοι, σε εξισου χαμηλο ή και χαμηλοτερο κοστος. 

Περιμένουμε τις έρευνές σου περί αποδοτικότητας των μεθόδων προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένουμε τις έρευνές σου περί αποδοτικότητας των μεθόδων προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών.

Δεν έχω κάνει ουδεμία έρευνα. Τι γίνεται στον πολιτισμό ανάφερα. Εσύ κάτσε κόλλα αφίσες στις κολώνες και μοίραζε φυλλάδια στα φανάρια για να διαφημίσεις το μαγαζάκι σου. Ως "ωραίος ως Έλληνας" άλλωστε, δεν ξέρεις καν τι είναι νόμιμο και τι παράνομο.
Δημοσ.

Ζω για την ημερα που θα ανοιξει ενα θεμα στο Μπλα Μπλα και δεν θα το γυρισουμε παλι στον κακο/τεμπελη/βλαχο/αχρηστο Νεοελληνα...

Απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας.

Μια χαρα ειναι τα φυλλαδια και εννοειται οτι δεν ειναι Ελληνικη πατεντα οπως ειπαν και αλλοι πιο πανω...Ειναι μια απο τις πολλες περιπτωσεις στις οποιες δεν ισχυει το "αυτα μονο στο Ελλαντα" με το οποιο την βρισκουν παρα πολλοι.

Απο αυτα που διαβαζω παντως ψηνομαι αγρια να ανοιξω ενα παπαροΙΕΚ του κωλου για digital marketing και να ψαρευω παιδια που μοιραζουν φυλλαδια στον δρομο, εξηγωντας τους με ποιον τροπο θα τα βοηθησω να εξελιχθουν, να κανουν κατι πιο αποδοτικο στην ζωη τους και να γινουν "Ευρωπεη". Θα χεστω στο ταλιρο.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω κάνει ουδεμία έρευνα. Τι γίνεται στον πολιτισμό ανάφερα. Εσύ κάτσε κόλλα αφίσες στις κολώνες και μοίραζε φυλλάδια στα φανάρια για να διαφημίσεις το μαγαζάκι σου. Ως "ωραίος ως Έλληνας" άλλωστε, δεν ξέρεις καν τι είναι νόμιμο και τι παράνομο.

Ξέρω τι είναι νόμιμο και τι παράνομο. Εσύ πετάς ό,τι να' ναι χωρίς στοιχεία. Μια σοβαρή επιχείρηση διατηρεί ανοιχτές πολλές και διαφορετικές "λεωφόρους" εισροής επαφών-leads, παραδοσιακές και μη, (traffic sources) και ανάλογα την αποδοτικότητά τους (επαφές/μονάδα κόστους προώθησης) δίνει περισσότερη ή λιγότερη βαρύτητα. Αλλά επ' ουδενί δεν κόβεις κάποια εντελώς, γιατί δεν ξέρεις από που θα σου έρθει ο πελάτης. Αλλά τι στα λέω, εσύ τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά.

• Like 5
Δημοσ.

Aν ηξερες τι ειναι νομιμο και τι παρανομο, δεν θα υπηρχες καν σε αυτο το τοπικ . Αλλα πώς το ειπαμε; Οτι δηλωσεις εισαι; Ε δηλωσες οτι ξερεις το νομιμο και το παρανομο, τελος, το ξερεις.

Δημοσ.

Aν ηξερες τι ειναι νομιμο και τι παρανομο, δεν θα υπηρχες καν σε αυτο το τοπικ . Αλλα πώς το ειπαμε; Οτι δηλωσεις εισαι; Ε δηλωσες οτι ξερεις το νομιμο και το παρανομο, τελος, το ξερεις.

Η αρχική σου αντίρρηση δεν αφορούσε τη νομιμότητα της μεθόδου, αλλά την αποδοτικότητά της (χωρίς στοιχεία) και το ότι -κατά τη γνώμη σου- δε συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής (σου χαλάει την αισθητική, δηλαδή... Νότη εσύ; ). Και στα δύο τελευταία κάνεις λάθος. Το face-2-face εξακολουθεί σε πολλούς κλάδους να είναι η αποδοτικότερη και φθηνότερη (ή πολύ ψηλά στη σχετική λίστα, έστω) μέθοδος εύρεσης πελατών. Όταν διαπίστωσες ότι δεν έχεις κανένα στοιχείο για την απόδοσή της και ότι τα περί "τριτοκοσμικών" και "γύφτων" δεν είναι ιδιαίτερα αρεστά, το γύρισες στα περί νομιμότητας...

πρεπει να αντικαταστησει τις γυφτομεθοδους φυλλαδιων στα φαναρια.

Δεν προκειται να παρω φυλλαδιο απο κανεναν, μεχρι να παρουν χαμπαρι οι τριτοκοσμικοι οτι αυτη η μεθοδος διαφημισης δεν πρεπει να συνεχιστει γιατι υπαρχουν πολυ αποδοτικοτερες μεθοδοι, σε εξισου χαμηλο ή και χαμηλοτερο κοστος.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...