Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τριτοκοσμικο απο καθε αποψη ειναι το παρανομο, ασχετως που στην μπανανια που ζεις θεωρειται φυσιολογικο και αποδεκτο.

Απο εκει και περα, στα περι αποδοτικοτητας, πηγαινε εξωτερικο να μοιραζεις φυλλαδια στα φαναρια να βγαλεις φραγκα. Διδαξε τους πως γινεται η δουλεια και κανε καριερα. Το μονο προβλημα βεβαια ειναι πως θα σε μπουζουριασουν πριν προλαβεις να δωσεις 10 φυλλαδια στο φαναρι, αλλα τελος παντων, αποδοτικος τροπος. Στην μπανανια προφανως.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τριτοκοσμικο απο καθε αποψη ειναι το παρανομο, ασχετως που στην μπανανια που ζεις θεωρειται φυσιολογικο και αποδεκτο.

Απο εκει και περα, στα περι αποδοτικοτητας, πηγαινε εξωτερικο να μοιραζεις φυλλαδια στα φαναρια να βγαλεις φραγκα. Διδαξε τους πως γινεται η δουλεια και κανε καριερα. Το μονο προβλημα βεβαια ειναι πως θα σε μπουζουριασουν πριν προλαβεις να δωσεις 10 φυλλαδια στο φαναρι, αλλα τελος παντων, αποδοτικος τροπος. Στην μπανανια προφανως.

Επίσης μια και παραληρείς περί μπανανίας και λοιπών, να σου πω ότι στην τριτοκοσμική Ελβετία που έχω μείνει κάποιες βδομάδες είχε φυλλάδια από supermarkets, αλυσίδες ηλεκτρικών κλπ

Πίθηκοι και δαύτοι ε ;

Ότι σε συμφέρει διαβάζεις ε;

Η στο μυαλό σου ειναι τριτοκοσμική και η Ελβετία;

Ρε τι διαβαζουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Ότι σε συμφέρει διαβάζεις ε;

Η στο μυαλό σου ειναι τριτοκοσμική και η Ελβετία;

Ρε τι διαβαζουμε...

Μαλλον εσενα το κεφαλι σου τα φανταζεται οπως το συμφερουν...

Οταν πας Ελβετια, δειξε μας και σε ποιο φαναρι ειδες να μοιραζουνε φυλλαδια.

Δημοσ.

Προφανώς η ερώτηση μου αγνοήθηκε αλλά δεν πειράζει.

Άλλη ερώτηση. Στα τηλεοπτικά παιχνίδια που μοιράζουν σουπερ προσφορές και πάρα πολλά δώρα, να παίρνουμε τηλέφωνο ή όχι;

Δημοσ.

Μαλλον εσενα το κεφαλι σου τα φανταζεται οπως το συμφερουν...

Οταν πας Ελβετια, δειξε μας και σε ποιο φαναρι ειδες να μοιραζουνε φυλλαδια.

Ότι πεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι? 

Εσύ Μάθε  SEO, CMS, digital marketing και ολα καλά. Θα πας μπροστά.

Θα βοηθήσεις την ανθρωπότητα με το να βρίσκουμε προσφορές στο internet για κοτόπουλα,γάλατα,πατάτες κπλ.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις συμβουλες. Ευτυχως δεν τις εχω αναγκη.

Παρ´ολα αυτα δεν μας απαντησες ακομα σε ποιο φαναρι ειδες να μοιραζουν φυλλαδια στην Ελβετια.

Δημοσ.

Παρ´ολα αυτα δεν μας απαντησες ακομα σε ποιο φαναρι ειδες να μοιραζουν φυλλαδια στην Ελβετια.

Όταν μου πεις που ανέφερα ότι μοιράζουν φυλλαδια στα φανάρια θα σου απαντήσω.

Εσύ προτείνεις να μην υπάρχουν φυλλάδια και να ειναι ολα ηλεκτρονικά.    

Και σου έκανα queue που ένα παιδί που έζησε για λίγο στην Ελβετια που λέει ότι και εκεί υπάρχουν φυλλαδια 

Το ότι υπάρχουν και εκεί σημαίνει ότι ειναι τριτοκοσμική χώρα και η Ελβετια ε?

Δεν μου απαντάς σε αυτο.

• Like 3
Δημοσ.

Να κάνω μια απλή ερώτηση;

Ποιος εργοδότης θα προσλάβει για σοβαρή εργασία κάποιον με προϋπηρεσία να μοιράζει φυλλάδια;

Σοβαρή απορία γιατί δίπλα ειπώθηκε να μην βάζουμε lower στο βιογραφικό ενώ εδώ βλέπω λέγεται να υποστηρίξουμε κλασικούς μεθόδους διαφήμισης.

Προφανώς η ερώτηση μου αγνοήθηκε αλλά δεν πειράζει.

Άλλη ερώτηση. Στα τηλεοπτικά παιχνίδια που μοιράζουν σουπερ προσφορές και πάρα πολλά δώρα, να παίρνουμε τηλέφωνο ή όχι;

Αυτή την ερώτηση εννοείς; Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν την καταλαβαίνω. Ούτε υποχρεωμένος είναι κάποιος να το βάλει στο βιογραφικό αν θεωρεί ότι δεν βοηθάει, ούτε και θα χάσει μια δουλειά που θα έπαιρνε αν το βάλει (έτσι πιστεύω). Θεωρείς ότι είναι υποτιμητικό και ντροπή δηλαδή ή ότι αν κάποιος έχει μοιράσει φυλλάδια δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο πιο «σοβαρό»; Δεν είμαι σίγουρος αλλά έτσι όπως το γράφεις αυτό καταλαβαίνω.

Είπαμε ένα μεροκάματο πάνε να βγάλουν τα παιδιά και σχεδόν για όλους είναι κάτι προσωρινό. Κάποιος μπορεί να σπουδάζει παράλληλα και να γίνει επιστήμονας πετυχημένος στον τομέα του, θα του χαλάσει η φήμη επειδή όταν ήταν φοιτητής μοίραζε φυλλάδια; Το αντίθετο πιστεύω θα γίνει.

• Like 3
Δημοσ.

Σε ποια χωρα ειναι/εισαι truelegend και το βασικοτερο τι δουλεια κανεις εκει...

Σχεδον τιποτα δεν γινεται μονο στην ελλαδα(ουτε καν τα μπουζουκια)..

Δημοσ.

@YTL Τότε γιατί δεν πας στην Ελβετία να μείνεις;

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτούς που βρίζουν την Ελλάδα και νομίζουν ότι στο εξωτερικό είναι όλα καλά και άγια, γιατί συνεχίζουν να μένουν εδώ. Εντάξει, έχει και τα κακά της σα χώρα, όπως όλες....αλλά τι σας κάνει να πιστεύετε ότι στο εξωτερικό είναι ΟΛΑ τέλεια; Γιατί έτσι όπως το περιγράφετε είναι σα να λέτε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ας ξεπεράσω το λόγο που άνοιξα το θέμα 

Διάβασα όλων τις απόψεις με άλλες  συμφωνώ με άλλες όχι όπως όλοι μας και αλίμονο αν συμφωνούσαμε

όλοι σε όλα.

Σεβαστές όλες  αρκεί να μην προσβάλουν (όπως κάποιος που πιθανά το έκανε για άλλους λόγους).

Δεν γίνεται όλοι οι άνθρωποι να συμφωνούν σε κάτι.

Αλίμονο.Για αυτό υπάρχει  ο διάλογος όπου παρατίθεται και η ανταλλαγή απόψεων.

Θα έλεγα ότι αυτοί που επιμένουν να μοιράζουν φυλλάδια στην πλατεία στη στάση μετρό στο φανάρι από σπίτι

σε σπίτι δεν είναι βλάκες που απλά πετάνε τα λεφτά τους.Κυρίως πρόκειται για μεγάλες επιχειρήσεις.

Έχουν κάνει τις έρευνές τους και έχουν δει ότι αυτό το πράγμα δουλεύει αρκετά καλίτερα από όσο

άλλες διαφημίσεις.

Πόσοι από μας με διάφορα προγράμματα έχουμε αποκλείσει τις διαφημίσεις στο ίντερνετ;;;

Πόσοι που δεν το έχουμε κάνει έχουμε κλικάρει μία έστω διαφήμιση να δούμε τι λέει.Προσωπικά που

δεν έχω πρόγραμμα αποκλεισμού τους παλιά έβλεπα καμία Τελευταία ποτέ.

Όσοι θέλουν να αγοράσουν κάτι συνήθως επισκέπτονται ξένες μεγάλες πλατφόρμες και το κάνουν.

Οι υπόλοιποι απλά ψάχνουν  σε σκρουτζομάγαζα και ποτέ από διαφημίσεις.

Τηλεόραση βλέπουν οι πιο ηλικιωμένοι και οι νέοι που ενδιαφέρουν τους διαφημιστές απέχουν από

αυτή και πολύ καλά κάνουν γιατί η σημερινή τηλεόραση δεν έχει κάτι να τους προσφέρει.

Άρα βλέπουμε με τα φυλλάδια θα πετύχουν στο δρόμο τους νέους και κάποιοι από αυτούς πιθανόν

όχι όλοι θα ρίξουν και μία ματιά στο φυλλάδιο.

Από την άλλη επωφελούνται με αυτό τον τρόπο διαφήμισης τοπικά πάντα και μικρότερες επιχειρήσεις

που δεν έχουν τη δυνατότητα διαφήμισης σε μεγάλα ΜΜΕ.

Όσοι πάρουμε ένα φυλλάδιο (πιθανόν οι περισσότεροι) δε θα του ρίξουμε μία ματιά σε κάποιο φανάρι;;;;;

Γυρίζοντας σπίτι πάλι αρκετοί δε θα του ρίξουμε έστω μια ματιά από περιέργεια να δούμε τι έχει;;;;;

Πολλοί ίσως  το πετάξουν στον πρώτο κάδο άλλοι πιο ζαμάν φου στην άκρη του δρόμου ενισχύοντας με αυτό 

τον τρόπο την άχαρη δουλειά κάποιων συμπολιτών μας που προσλαμβάνοται από τους δήμους που αυτό

στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα και όχι τούτο που συζητάμε.

Οπότε άποψή μου το θέμα φυλλάδιο πετυχαίνει το σκοπό για τον οποίο κυκλοφορεί έστω και αν 

δεν το διαβάσουν όλοι όσοι το πάρουν.

Και κάτι άσχετο.Στην Ελβετία μπορείτε να τα χώνετε όσο γουστάρετε.Σε τούτο το φόρουμ αποκλείεται να 

έχει φαν κλαμπ παρά μόνο κάποιους λάτρεις Ελβετικής σοκολάτας. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε τρουλετζεντ για το θεο δηλαδη και εξω μοιραζουν φυλλαδια,αν οχι σε φαναρια σιγουρα σε πεζοδρομους/πεζοδρομια/εξω απο μαγαζια,στο χωριο του αη βασιλη μενεις?  :-D

• Like 2
Δημοσ.

@YTL Τότε γιατί δεν πας στην Ελβετία να μείνεις;

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτούς που βρίζουν την Ελλάδα και νομίζουν ότι στο εξωτερικό είναι όλα καλά και άγια, γιατί συνεχίζουν να μένουν εδώ. Εντάξει, έχει και τα κακά της σα χώρα, όπως όλες....αλλά τι σας κάνει να πιστεύετε ότι στο εξωτερικό είναι ΟΛΑ τέλεια; Γιατί έτσι όπως το περιγράφετε είναι σα να λέτε αυτό.

Ισως να μενουμε στο εξωτερικο ή να εχουμε παει πολλες φορες σε αυτο, γιαυτο να τα ‘λεμε’αυτα. Ή τρολαρουμε και λεμε οτι μας κατεβαινει.

Ποια απο τις 2 περιπτωσεις σου φαινεται ποιο λογικη;

Γενικοτερα στην Ελλαδα δεν υπαρχει κοινη λογικη, το αυτονοητο κτλ,..συζητατε 3 σελιδες για φυλλαδια και σε αρκετους αρεσει κιολας, λετε δειτε τι κανει η Ελβετια κτλ...λες και ειμαστε Ελβετια αν αντιγραφουμε τα αρνητικα μονο και τιποτα απο τα θετικα,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν μου πεις που ανέφερα ότι μοιράζουν φυλλαδια στα φανάρια θα σου απαντήσω.

Εσύ προτείνεις να μην υπάρχουν φυλλάδια και να ειναι ολα ηλεκτρονικά.    

Και σου έκανα queue που ένα παιδί που έζησε για λίγο στην Ελβετια που λέει ότι και εκεί υπάρχουν φυλλαδια 

Το ότι υπάρχουν και εκεί σημαίνει ότι ειναι τριτοκοσμική χώρα και η Ελβετια ε?

Δεν μου απαντάς σε αυτο.

Το αυτό... 

Δεν είπε κανείς ότι μοιράζουν φυλλάδια στα φανάρια, είπα ότι ακόμα και εκεί είναι τρόπος προώθησης προϊόντων, για τον οποίο (τρόπο προώθησης) εσύ ευαγγελίζεσαι ότι αποτελεί πρακτική Ουγκάντας και βγάλε...

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 2
Δημοσ.

Σχεδόν όλοι πληρώνουν με την ώρα πλέον και όχι με τα φυλλάδιο γιατί απλά υπήρχαν φαινόμενα όπου πέταγε ο άλλος τα μισά στα σκουπίδια ή τα μοίραζε 5-5 αντί για  1-1.  Άρα όσα και να πάρεις δεν βοηθάς το παιδί.

Έχω μοιράσει και εγώ και πάντα παίρνω καθαρά από ευγένεια.

(Παλαιότερα μπορεί να υπήρχαν συμφωνίες τύπου μοιράζεις 500 έναντι 20 ευρώ και όση ώρα σου πάρει αλλά όπως είπα πιο πάνω πλέον είναι μοιράζεις 4 ώρες και όσα μοιράσεις)

Καλά αυτό ισχύει για όσους μοιράζουν έξω, στις περιπτώσεις που τα βάζουν σε εισόδους πολυκατοικιών, τα αφεντικά έχουν ρουφιάνους που περνάνε και ελέγχουν αν υπάρχουν φυλλάδια από εκεί που πέρασε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...