Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ρατσιστικό παραλήρημα" του pewdiepie. Έχουμε χάσει κάθε έννοια του όρου. Ότι δε μας αρέσει είναι ρατσιστικό κ εκφοβισμός. Lol ρε!

• Like 6
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατι να δω το οποιο παιχνιδι στο you tube ή να διαβασω review ; Αν ολες οι εταιριες διεθετουνε playable demo στα παιχνιδια τους θα ειχαμε ο καθενας με τα δικα του κριτηρια, την πιο αντικειμενικη αποψη και επιλογη για αγορα ή οχι.

Δημοσ.

Αυτος ο ξανθογυφτομαλλιας PewDiePie που αναφερει το αρθρο παιρνει απειρα χρηματα απο utube. Eχει τοσο κοσμο να τον ακολουθει οπου και μια προσωπικη πολιτικη θεση να παρει μπορει να γινει πολιτικο κομμα.

Δημοσ.

Αυτος ο ξανθογυφτομαλλιας PewDiePie που αναφερει το αρθρο παιρνει απειρα χρηματα απο utube. Eχει τοσο κοσμο να τον ακολουθει οπου και μια προσωπικη πολιτικη θεση να παρει μπορει να γινει πολιτικο κομμα.

Ένα λεπτό να κάτσεις να δεις βίντεο του εχεις χάσει τουλάχιστον 50 μονάδες IQ. Ο τύπος είναι άθλιος και υποβιβαζει όλο το YouTube με τα βίντεο που ανεβάζει. Το ίδιο και ο αχρηστος 2J για τα ελληνικά δεδομένα που τον βλέπουν όλα τα 13χρονα no life παιδάκια.

• Like 10
Δημοσ.

Γιατι να δω το οποιο παιχνιδι στο you tube ή να διαβασω review ; Αν ολες οι εταιριες διεθετουνε playable demo στα παιχνιδια τους θα ειχαμε ο καθενας με τα δικα του κριτηρια, την πιο αντικειμενικη αποψη και επιλογη για αγορα ή οχι.

Και γιατί να χάσουν από πελάτες τους άλλους που δεν θα τους αρέσει και θα το εγκαταλήψουν την ίδια ημέρα; Δεν είναι κοινοφελείς οργανισμοί .Επίσης το να παίξεις κάτι και να πεις ότι δεν σου αρέσει είναι κάθε άλλο από αντικειμενικό.

Δημοσ.

Εχεις ενα δικιο, αλλα αν αγορασεις μια ταινια μπορεις να την ανεβασεις στο ιντερνετ και να την δουν ολοι? Το ξερω οτι δεν ειναι ακριβως το ιδιο αυτο που λεω, αλλα νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω

δεν έχει σχέση αυτό που λες.. το παιχνίδι η χρήση του είναι να το χειριστείς.. και να το δεις δεν λέει τίποτα, αν σου αρέσει το gameplay θα το πάρεις, μπορεί πάλι να δεις το video ώστε να περάσεις μια πίστα! αυτό που τους ενοχλεί είναι η κακή κριτική αλλά αν δεν θέλουν κακή κριτική να δίνουν ποιότητα και όχι "αρπακολιες" (μερικοί)

Δημοσ.

δεν έχει σχέση αυτό που λες.. το παιχνίδι η χρήση του είναι να το χειριστείς.. και να το δεις δεν λέει τίποτα, αν σου αρέσει το gameplay θα το πάρεις, μπορεί πάλι να δεις το video ώστε να περάσεις μια πίστα! αυτό που τους ενοχλεί είναι η κακή κριτική αλλά αν δεν θέλουν κακή κριτική να δίνουν ποιότητα και όχι "αρπακολιες" (μερικοί)

καποια games ομως ειναι σκετες ταινιες, βλεπε Heavy Rain

Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που απολαμβάνουν συγκεκριμένους σχολιαστές παιχνιδιών αλλά είναι και άλλοι που προτιμούν το no commentary. Είναι απείρως προτιμότερο από το να ακούς κάποιον να χτυπιέται, να φωνάζει, να γελάει ή οτιδήποτε άλλο και να σου σπάει τα νεύρα και να μην σε αφήνει να καταλάβεις τι γίνεται. Υπάρχουν ειδικά ορισμένοι που μιλούν ακατάπαυστα! Πραγματικά ανυπόφοροι. No commentary και ξερό ψωμί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τσιρίδες που τρυπάνε αυτιά που βγάζουν κάτι που$%%κια στο twitch που τις πάτε; Φοβερή υποκουλτούρα, πιο βρωμερή κι απο την κίτρινη φυλή των ταξιτζήδων (Να μην κάνω κι εγώ ένα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ;)

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι content creators που αξίζουν και άλλοι όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον με το twitch και youtube έχω κάνα 2χρονο να ανοίξω τηλεόραση.

Δημοσ.

Εγώ έχω να πω ότι:

1) Άλλο το "Let's play" και άλλο το "playthrough" ή "walkthrough"

2) Υπάρχουν κοπέλες που τρελαίνονται για ξανθούς με γαλάζια μάτια (τι ανώμαλες ε..)

3) Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Δημοσ.

Ρε μάγκες, εγώ προσωπικά δεν έχω το χρόνο και την όρεξη να σπαταλήσω 1 μισάωρο βλέποντας έναν τυπά να παίζει ένα παιχνίδι που σκέφτομαι να παίξω. Διαβάζω 1 ριβιού στα γρήγορα, άντε 2 και μετά σπαταλάω αυτό το μισάωρο παίζοντας το παιχνίδι..

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατί να χάσουν από πελάτες τους άλλους που δεν θα τους αρέσει και θα το εγκαταλήψουν την ίδια ημέρα; Δεν είναι κοινοφελείς οργανισμοί .Επίσης το να παίξεις κάτι και να πεις ότι δεν σου αρέσει είναι κάθε άλλο από αντικειμενικό.

Συμφωνω θελει η καθε εταιρια και επιπολαιες αγορες ή αυθορμητες.. χρημα ειναι και αυτο. Αλλα το να παιξω ενα παιχνιδι για να ξερω αν μου αρεσει ή οχι ειναι οτι καλυτερο. Δεν σου λεω να  κοινοποιω την γνωμη μου στο καθε you tube κτλ. αλλα για καθαρα δικη μου επιλογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...