Xor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα παιδιά έχω 4 σκαμπό που χρειάζονται επισκευή στην δερματίνη τους. Γνωρίζετε να μου συστήσετε κάποιον κοντά χαριλαου θεσσαλονίκη. τι κόστος θα έχει περίπου; ευχαριστώ
navigator0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για επισκευή και να ξαναβάλεις δερματίνη. Χαλάει εύκολα. Αν βάλεις άλλο ύφασμα ίσως είναι καλύτερα αλλά το κόστος πάλι θα είναι υψηλό...
dollyyy19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 ενα σφυρακι,μικρα κοντα καρφακια και με δεκαωευρω παιρνεις δυο τετραγωνικα συγχρονη δερματινη,που ειναι πολυ καλυτερη απο ολα τα υφασματα και τις παλιες δερματινες. 1
navigator0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σύγχρονη τι εννοείς; εγώ είχα ένα καναπεδάκια 7ετιας το οποίο με ελάχιστη χρήση βγήκε off... Έχει βγει πιο σύγχρονο υλικό που αντέχει παραπάνω;
fakiris31 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ίσως αυτοί που κάνουνε καθίσματα αυτοκινήτου να κάνουν κάτι τέτοιο πάντως.
bluesattack Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σωστος.Αυτο η δερματινη (?) που μου εχει βαλει στην σελα της μηχανης ο μαστορας μου εχει κρατησει σχεδον 5 χρονια.
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σύγχρονη τι εννοείς; εγώ είχα ένα καναπεδάκια 7ετιας το οποίο με ελάχιστη χρήση βγήκε off... Έχει βγει πιο σύγχρονο υλικό που αντέχει παραπάνω; Ναι θα πας σε μαγαζιά που πουλάνε δερματίνη για σέλες μοτοποδηλάτων. Πήρα πρόσφατα για τη σέλα ενός σκούτερ.Είναι λίγο πιο ακριβή αλλά είναι πολύ πιο χοντρή με ισχυρή πλέξη από κάτω ανθεκτική και μέσα στο σπίτι δεν πρόκειται ποτέ να πάθει τίποτε. Είχα φτιάξει παλαιότερα και ένα καναπέ που είχε κάθισμα από νοβοπάν. Σε τέτοιο ξύλο μπορείς να την καρφώσεις και με ένα απλό καρφωτικό 5-10 ευρώ κάνει https://www.skroutz.gr/c/83/diafora-ergaleia-xeiros.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα