dante21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 εχω το iphone se 64gb και σκεφτομουν να προχωρησω σε αγορα iphone 7 αξιζει σαν upgrade απο το se? χωρις να λαμβανεται υποψιν η απουσια υποδοχης ακουστικων το οποιο δε με ενδιαφερει
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειμαι iphone φαν,αλλα νομιζω το se ειναι κατι εφάμιλλο του 5. Και εσυ ρωτας για το 7....
Tilemaxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το SE έχει ακριβώς τα ίδια specs του 6S σε καλούπι απο 5. Απο εκεί και πέρα επιλέγεις τι θες. 1
dimips Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πιστεύω αν σε βόλεψε το μέγεθος και η οθόνη στο SE δεν αξίζει να πας σε 7ρι. Δε θα δεις κάποια διαφορά σε ταχύτητες και σε μπαταρία. Μόνο σε οθόνη θα δεις διαφορά καθώς θα πας σε λίγο μεγαλύτερη, όπως και στο 3d touch. Τα 350 ευρώ έξτρα που θα πρέπει να δώσεις αν πουλήσεις το SE 300ευρώ στη καλύτερη, είναι πολλά χρήματα για αυτά που θα σου δώσει παραπάνω το 7ρι. Από του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξουν σχεδιαστικά τα iPhone, το iPhone X είναι μια δοκιμή, οπότε για μένα καλύτερα κράτα χρήματα για τα iPhone του 2018. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα