Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσα € ανά ώρα θα θεωρούσατε ικανοποιητικό ποσό για να κάνει κάποιος μαθήματα σε φροντιστήριο.

πρόκειται για τα γνωστά μαθήματα πιστοποιήσεων πληροφορικής.... σε γκρουπ των 3-5 μαθητών

Μαύρα φυσικά. :ph34r:

απλά μου είχε γίνει κάποια πρόταση.

έχω κάνει για αρκετά χρόνια παρόμοια μαθήματα (όχι μαύρα), οπότε μου είναι πολύ απλό.

τι ποσό θα θεωρούσατε ξεφτίλα, τι ικανοποιητικό και τι πολύ καλό;

εντάξει παίζουν κι άλλα ρόλο. Άλλο αν κάνεις 4 ώρες την εβδομάδα και άλλο 20, καθώς και τι προοπτικές υπάρχουν... αλλά γενικά λέμε

πείτε και θα αναφέρω κι εγώ το ποσό στο τέλος.

ρωτάω επειδή δε ξέρω που παίζουν οι τιμές.

Δημοσ.

Ένα μέτρο και ένα πτυχίο της πλάκας και εγώ δεν ξέρω για πιο λόγο θεσπίστηκε.

Πάει ο άλλος με πτυχίο ECDL και του λες μπες στο τάδε φόρουμ και σου λέει τι είναι το φόρουμ.

Τώρα για πληρωμή.Επειδή πήγαινε η κόρη μου να πάρει ένα τέτοιο πτυχίο πρόσφατα θα έλεγα ότι οι συγκεκριμένοι καθηγητές θα πρέπει να παίρνουν από αυτά τα κέντρα 10 με 15 ευρώ την ώρα χωρίς

ποτέ να έχω κάνει κουβέντα με κάποιον από τους καθηγητές .

Ασφαλώς ξεφτίλα αν είναι 10 ευρώ.Ένα ικανοποιητικό ποσό επειδή είναι και μαύρα θα έλεγα

20 με 25 ευρώ

Δημοσ.

πόσα € ανά ώρα θα θεωρούσατε ικανοποιητικό ποσό για να κάνει κάποιος μαθήματα σε φροντιστήριο.

πρόκειται για τα γνωστά μαθήματα πιστοποιήσεων πληροφορικής.... σε γκρουπ των 3-5 μαθητών

Μαύρα φυσικά. :ph34r:

απλά μου είχε γίνει κάποια πρόταση.

έχω κάνει για αρκετά χρόνια παρόμοια μαθήματα (όχι μαύρα), οπότε μου είναι πολύ απλό.

τι ποσό θα θεωρούσατε ξεφτίλα, τι ικανοποιητικό και τι πολύ καλό;

εντάξει παίζουν κι άλλα ρόλο. Άλλο αν κάνεις 4 ώρες την εβδομάδα και άλλο 20, καθώς και τι προοπτικές υπάρχουν... αλλά γενικά λέμε

πείτε και θα αναφέρω κι εγώ το ποσό στο τέλος.

ρωτάω επειδή δε ξέρω που παίζουν οι τιμές.

Μαύρα σε σχολή πληροφορικής; Και ποιον θα δηλώσουν ως εκπαιδευτή για τα μαθήματα, ειδικά από φέτος που έχουν αλλάξει εντελώς τα πράγματα; Πώς θα τρέξει τα επιδοτούμενα που παρακολουθούν οι περισσότεροι αν έχει εσένα αδήλωτο; Πρόσεξε μην μπλέξεις. Τα ωρομίσθια παίζουν στα 6,5 με 8 ευρώ καθαρά συν τα ένσημα και τα δώρα. Ξέρω πολύ καλά τι σου γράφω. Τους τελευταίους μήνες γίνεται χαμός από ελέγχους σε οποιασδήποτε μορφής φροντιστήρια και σχολές που αδειοδοτεί ο ΕΟΠΠΕΠ, και πολύ καλά κάνουν. Επίσης, αν ισχύει ότι ισχύει και για τα κέντρα ξένων γλωσσών, με 21 ώρες την εβδομάδα, δικαιούσαι πλήρη ένσημα. 

Δημοσ.

Ασφαλώς ξεφτίλα αν είναι 10 ευρώ.Ένα ικανοποιητικό ποσό επειδή είναι και μαύρα θα έλεγα

20 με 25 ευρώ

Μαύρα σε σχολή πληροφορικής; Και ποιον θα δηλώσουν ως εκπαιδευτή για τα μαθήματα, ειδικά από φέτος που έχουν αλλάξει εντελώς τα πράγματα; Πώς θα τρέξει τα επιδοτούμενα που παρακολουθούν οι περισσότεροι αν έχει εσένα αδήλωτο; Πρόσεξε μην μπλέξεις. Τα ωρομίσθια παίζουν στα 6,5 με 8 ευρώ καθαρά συν τα ένσημα και τα δώρα. Ξέρω πολύ καλά τι σου γράφω. Τους τελευταίους μήνες γίνεται χαμός από ελέγχους σε οποιασδήποτε μορφής φροντιστήρια και σχολές που αδειοδοτεί ο ΕΟΠΠΕΠ, και πολύ καλά κάνουν. Επίσης, αν ισχύει ότι ισχύει και για τα κέντρα ξένων γλωσσών, με 21 ώρες την εβδομάδα, δικαιούσαι πλήρη ένσημα. 

απ ότι θυμάμαι BritGreek έχεις ή είχες παρόμοια σχολή. οπότε πιστεύω ότι ξέρεις τι λές.

δε μιλάω για καθηγητής στα επιδοτούμενα που βγαίνουν. εκεί υπογράφονται συμβάσεις, δεν κάνεις ό,τι θέλεις.

εννοώ μαθήματα σε άτομα που θέλουν να δώσουν εξετάσεις για πιστοποιήσεις τύπου ECDL. Εκεί δε χρειάζεται να δηλώσεις τίποτα όσον αφορά τον καθηγητή.

τα 20-25€ είναι ουτοπικό. να σου εξηγήσω γιατί.

ανέφερα πριν για γκρουπ 3-5 ατόμων. τα περισσότερα κέντρα αν το ψάξετε, χρεώνουν τους μαθητές γύρω στα 200€ που περιλαμβάνουν και τις εξετάσεις. το καθαρό τους κέρδος αν βγάλεις το κόστος των εξετάσεων είναι 120-150€. οι ώρες των μαθημάτων είναι ~20.

αν ο καθηγητής παίρνει 20€/ώρα, σε 20 ώρες θα βγάλει 400€.

με 4 μαθητές όμως 4*150€ =600€ .

καταλαβαίνεις ότι δε στέκει.

και για να το θέσω καλύτερα μιλάμε για ανάληψη 2 τέτοιων τμημάτων με προοπτική για 3ο τμήμα (σχεδόν σίγουρο) και ό,τι κάτσει απο εκεί και πέρα να είμαι μέσα.

τι ποσό θα θεωρούσατε καλό; ανά ώρα

Δημοσ.

Αφού έχεις κάνει ξανά μαθήματα λογικά δεν ξέρεις και αν η τιμή που σου είπαν είναι νορμάλ; Ή κάτι δεν κατάλαβα;

Τέλος πάντων, κάτω από 10€ θα έλεγα εγώ πως σου δίνουνε. 7-8-9€ κάπου εκεί.

Δημοσ.

έχω κάνει αλλά όχι μαύρα. και δεν ήταν αποκλειστικά αυτή η δουλειά. δηλαδή είχα και άλλες αρμοδιότητες οπότε δεν είναι εύκολη η σύγκριση.

κάτι ιδιαίτερα που είχα κάνει... γενικά χρήση υπολογιστή, τελείως απλά πράγματα, έπαιρνα 10€/ώρα (με 1 άτομο).

τέλοσπάντων μη σας κουράζω. το ποσό είναι 6€/ώρα

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια η πρώτη μου σκέψη τόσο ήταν, γιατί φαίνεται ότι είναι ψιλοαρπαχτή το θέμα...:)

Από 'κει και πέρα το ικανοποιητικό είναι σχετικό. Αν για σένα είναι χρήσιμα και οκ αυτά τα λεφτά αυτή την περίοδο και δεν μπορείς να βρεις κάπου περισσότερα το κάνεις.

Έτσι κι αλλιώς και να μη το κάνεις εσύ θα το κάνει σίγουρα κάποιος άλλος (για να προλάβω αυτούς που θα πούνε ότι αν δεν πάει κανείς θα ανεβάσουν την αμοιβή).

Δημοσ.

Μαύρα και 6€ την ώρα είναι λίγα χρήματα, αλλά όπως ορθά λέει ο zio, αν ικανοποιείται κάποιος έχει να κάνει με πολλά πράγματα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...