Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω κανει απο περσυ διακανονισμο με την ΔΕΗ για τις 36 δοσεις.οκ μεχρι εδω.Επειδη το εντυπο που αναγραφονται οι δοσεις,εληξε 4/7/17,Θελω να αποκτησω και το επομενο-και τελευταιο-εντυπο με τις δοσεις.Μου ειπαν οτι μπορω να τις εκτυπωσω ηλεκτρονικα απο το λογαριασμο που εχω στο www.dei.gr....Μηπως ξερει καποιος φιλος εδω να μας ενημερωσει που και πως βρισκω το σημειο για εκτυπωση; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ειμαι ηδη γραμμενος,εδω και τρια[3] χρονια....Ο λογαριασμος μου ερχεται πρωτα στο μειλ μου & μετα απο ΔΕΗ....Αυτο που θελω,εγω,εναι μπαινοντας στο λογαριασμο μου,ποιες επιλογες επιλεγω για να κανω την εκτυπωση που ανεφερα προηγουμενα....αυτο θελω.

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω κανει απο περσυ διακανονισμο με την ΔΕΗ για τις 36 δοσεις.οκ μεχρι εδω.Επειδη το εντυπο που αναγραφονται οι δοσεις,εληξε 4/7/17,Θελω να αποκτησω και το επομενο-και τελευταιο-εντυπο με τις δοσεις.Μου ειπαν οτι μπορω να τις εκτυπωσω ηλεκτρονικα απο το λογαριασμο που εχω στο www.dei.gr....Μηπως ξερει καποιος φιλος εδω να μας ενημερωσει που και πως βρισκω το σημειο για εκτυπωση; Ευχαριστω.

Το υπολοιπο αναγράφεται στον λογαριασμό ουτως ή άλλως, επίσης όλες οι δόσεις έχουν τον ίδιο κωδικό, οπότε το ίδιο κανει.

Δημοσ.

Το υπολοιπο αναγράφεται στον λογαριασμό ουτως ή άλλως, επίσης όλες οι δόσεις έχουν τον ίδιο κωδικό, οπότε το ίδιο κανει.

Ναι...ναι...Απλα ηθελα να βλεπω τις δοσεις να λιγοστευουν...ο κωδικος πραγματι ειναι ο ιδιος για ολες...και παλι σας ευχαριστω πολυ!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Spoiler

Καλησπερα παιδια , χρειαζμαι κ εγω λιγη βοηθεα
 Εκανα προσφατα διακανονισμο και διακοπη ρευματος , πληρωσα τη προκααβολη και σε λιγες μερες θα δωσω τη πρωτη δοση , ομως στο χαρτι που γραφει τις δοσεις δε λεει ξεχωριστο κωδικο , ειναι ιδιος για ολους ; δλδ το κωδικο πληρωμης που χρησιμοποιησα για την προκαταβολη θα βαλω και τωρα ; 
 Επισης ξερετε αν μπορω να πληρωσω δο δοσεις μαζι; Ευχαριστω πολυ !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, saraharas είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εκανα προσφατα διακανονισμο και διακοπη ρευματος , πληρωσα τη προκααβολη και σε λιγες μερες θα δωσω τη πρωτη δοση , ομως στο χαρτι που γραφει τις δοσεις δε λεει ξεχωριστο κωδικο , ειναι ιδιος για ολους ; δλδ το κωδικο πληρωμης που χρησιμοποιησα για την προκαταβολη θα βαλω και τωρα ; 

O κωδικος ηλεκτρονικης πληρωμης ειναι ιδιος σε ολα τις συναλλαγες με την ΔΕΗ..

Εγω απλα κανω παντα 2 κινησεις για να μην μπερδευτούν..  Σε μια πληρωνω την δοση και σε μια τον τρέχον λογαριασμο..

Αυτο που  με παραξενευει ειναι αλλο οτι ενω ειναι μηνια η δοση οι ημερομηνιες δεν ειναι ιδιες...

Πχ η πρωτη δοση ηταν 9/9/2018 η δευτερη 7/10 η τριτη 5/11 κτλ τρωνε μερες και μπερδευτηκα την τελευταια φορα και πληρωσα με 2 μερες καθυστερηση...

Παιζει να εχω προβλημα ?

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
Στις 8/12/2018 στις 2:44 ΜΜ, saraharas είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Φυσικα και μπορεις να πληρωσεις οσσες δοσεις θελεις .

Στις 8/12/2018 στις 3:20 ΜΜ, k_w_t είπε

O κωδικος ηλεκτρονικης πληρωμης ειναι ιδιος σε ολα τις συναλλαγες με την ΔΕΗ..

Εγω απλα κανω παντα 2 κινησεις για να μην μπερδευτούν..  Σε μια πληρωνω την δοση και σε μια τον τρέχον λογαριασμο..

Αυτο που  με παραξενευει ειναι αλλο οτι ενω ειναι μηνια η δοση οι ημερομηνιες δεν ειναι ιδιες...

Πχ η πρωτη δοση ηταν 9/9/2018 η δευτερη 7/10 η τριτη 5/11 κτλ τρωνε μερες και μπερδευτηκα την τελευταια φορα και πληρωσα με 2 μερες καθυστερηση...

Παιζει να εχω προβλημα ?

Σωτο για να μην γινει μπερδεμα με τον τρεχοντα λογαριασμο αν καθυστερησεις να πληρωσεις μια δοση και τοποσο παει στον τρεχοντα.

Και οι δοσεις και ο τρεχω λογαριασμος εχουν ιδιο κωδικο πληρωμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...