xartrip Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ξέρω ότι το τόπικ αυτό θα ασχοληθεί με τρίχες αλλά είναι και αυτό ένα ζητηματάκι,όπως και να το κάνουμε.Το πρόβλημα το δικό μου λοιπόν είναι ότι χρησιμοποιώντας gel από την παιδική ηλικία αρχίζω και παρατηρώ πλέον(20 ετών) ότι το gel στεγνώνει πάνω στο μαλλί και δεν του κάνει απολύτως τίποτα.Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετά πυκνά μαλλιά αλλά έχω δοκιμάσει ότι gel υπάρχει(δυνατό,μεσαίο κ.λ.π) και όλα στεγνώνουν κατευθείαν και μάλιστα σχετικά γρήγορα με αποτέλεσμα να υπάρχει μεν κάποιο κράτημα αλλά το μαλλί να είναι στεγνό και να φαίνεται απεριποίητο.Για να δω δηλαδή διαφορά θα πρέπει κυριολεκτικά να βάλω λίγο λιγότερο από μια χούφτα τζελ,πράγμα που δεν είναι και ότι καλύτερο.Υπάρχει κάποιο tip,κάποιο προιόν που προτείνετε για να να μειώσω λίγο την πυκνότητα στο μαλλί και να φαίνεται περιποιημένο;
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν καταλαβαινω ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που εντοπιζεις, αλλα δοκιμασε να το βαζεις σε νωπα μαλλια και οχι εντελως στεγνα. Σε δευτερη φαση, αγορασε πομαδα που εχει καλυτερο κρατημα. Αλλα την επομενη φορα που θα πας για κουρεμα ρωτησε και εκει, σιγουρα θα ξερουν να σε κατατοπισουν.
xartrip Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το πρόβλημα είναι ότι το gel αντί να γυαλίζει το μαλλί και να μειώνει την πυκνότητα στεγνώνει μέσα στο πεντάλεπτο και το μαλλί φαίνεται εντελώς απεριποίητο.Το έχω ξανακούσει αυτό για πομάδα αλλά που μπορώ να βρω σε μια λογική τιμή;Σε σούπερ μάρκετ κ.λ.π δεν το έχω δει πουθενά.
idomeneas7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 'Αμα θες να γυαλίζει το μαλλί κάτσε άλουστος.
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μήπως εκεί που κουρεύεσαι να αραιώνουν και λίγο το μαλλί αν είναι πολύ πυκνό; Μετά δοκίμασε σε νωπά μαλλιά όπως είπε ο storm ή αμέσως μετά το λούσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα