Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα Παιδιά, Είμαι πρωτοετής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά, Από τις θεωρίες στην Φυσική δεν καταλαβαίνω (όπως και οι περισσότεροι) απολύτως τίποτα. Ο συνδυασμός ιδιότροπου καθηγητή και χάλιας ορατότητας στην αίθουσα δεν βοηθάει τα πράγματα. Μιας και τα βιβλία απ' ότι φαίνεται θα αργήσουν (υπάρχει και πιθανότητα να μην δοθούν), ξέρετε που μπορώ να βρω σημειώσεις για να διαβάζω μόνος μου όσο μπορώ;
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Πρώτα ψάξε να κάνεις φιλίες και να βρεις συμφοιτητές σου, όταν δικτυωθείτε είτε θα μπορείς να δανιστείς από άλλον είτε να ρωτήσεις κανέναν από τις παρατάξεις. (Υπόψην οτι οι σημειώσεις των παρατάξεων έχουνε μερικές φορές λάθη και ορισμένα μπορεί να σου κοστίσουν μέχρι το τέλος). 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Σε γκρουπ στο FB επισης μπορεις να βρες διαφορα.Ειτε κομματικα ειτε σχολων. 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Πρώτα ψάξε να κάνεις φιλίες και να βρεις συμφοιτητές σου, όταν δικτυωθείτε είτε θα μπορείς να δανιστείς από άλλον είτε να ρωτήσεις κανέναν από τις παρατάξεις. (Υπόψην οτι οι σημειώσεις των παρατάξεων έχουνε μερικές φορές λάθη και ορισμένα μπορεί να σου κοστίσουν μέχρι το τέλος).Το δικτυωμα σωστό αλλά από που λες για την ποιότητα των σημειώσεων στις παρατάξεις; Ίσα ίσα τα έχουν δει περισσότερα άτομα. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 να πας εξω εδω δεν υπαρχει σωτηρια Παππου εσυ?
aggelos87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ρώτα και στα γύρω βιβλιοπωλεία, μπορεί να έχουν
bapel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 ο καθηγητής δεν έχει σημειώσεις ή διαφάνειες στο e-class;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Δυστυχώς δεν υπάρχουν σημειώσεις στο electra (αντίστοιχο elcass) για την φυσική, ενώ σε ένα παλαιότερο σύστημά υπάρχουν κάποιες, αλλά πολλά από τα αρχεία δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Οι παρατάξεις δεν είναι μέσα στις επιλογές μου. Οπότε θα βασιστώ σε κάποιον συμφοιτητή μου. Πάντως αν κάποιος σπουδάζει στο συγκεκριμένο τμήμα, θα χαρώ να ακούσω την γνώμη του.
big moln Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 μακαρι να ητανε ολοι οι φοιτητες σαν εσενα παλικαρι μου καλη σταδιοδρομια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα