vounisios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας.Προχτες παρελαβα την νεα μου καρτα[εληξε η προηγουμενη],απο την Τραπεζα Αττικης.[Attica Bank].Ειναι η gift card-VISA με ληξη 09/22. Χτες την ενεργοποιησαμε τηλεφωνηκα.Τωρα απο εδω & περα,τι κανω εγω; πως θα κανω καποια αγορα που θελω ηλεκτρονικα; Ειδα οτι πρεπει να βαλω εναν 4-ψηφιο αριθμο για να λειτουργησει...αυτον ποτε τον παιρνω;;;Σας βαζω μια φωτο που δειχνει με παραδειγμα που μπαινει....αλλα ποτε θα μου σταλλει;;;;;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 θα πρέπει να μπεις στο e-banking σου με τα στοιχεια που έχεις και να δεις την συναλλαγή,διαφορετικά παιρνεις τηλέφωνο την τράπεζα και ζητάς τον κωδικό που σου έχει στειλει το paypal
vounisios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αυτον τον 4-ψηφιο κωδικα που ζηταει,που τον βρισκω εγω;;;ειναι αυτο το 1234 που γραφει;;;ή αυτο ειναι δειγμα;;;Δεν εχω κανει αγορα ακομα.Προσπαθω να βαλω ακομα τα 16 ψηφια της νεας καρτας,αλλα δεν με αφηνει...δεν ειναι ενεργα....και φαινεται σαν να προσπαθω με την παλια καρτα που εχω ακυρωσει...πολυ μπερδεμα.... Αυτον τον 4-ψηφιο κωδικα που ζηταει,που τον βρισκω εγω;;;ειναι αυτο το 1234 που γραφει;;;ή αυτο ειναι δειγμα;;;Δεν εχω κανει αγορα ακομα.Προσπαθω να βαλω ακομα τα 16 ψηφια της νεας καρτας,αλλα δεν με αφηνει...δεν ειναι ενεργα....και φαινεται σαν να προσπαθω με την παλια καρτα που εχω ακυρωσει...πολυ μπερδεμα.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αυτον τον 4-ψηφιο κωδικα που ζηταει,που τον βρισκω εγω;;;ειναι αυτο το 1234 που γραφει;;;ή αυτο ειναι δειγμα;;;Δεν εχω κανει αγορα ακομα.Προσπαθω να βαλω ακομα τα 16 ψηφια της νεας καρτας,αλλα δεν με αφηνει...δεν ειναι ενεργα....και φαινεται σαν να προσπαθω με την παλια καρτα που εχω ακυρωσει...πολυ μπερδεμα.... το έγραψα πριν,θα μπεις στο e-banking σου για τις προπληρωμένες κάρτες και θα δεις τις συναλλαγές που έχουν γίνει. εκεί θα γράφει τον κωδικό αν δεν κάνω μεγάλο λάθος. αλλιως μιλάς με την τράπεζα στο τηλέφωνο για να δουν την συναλλαγή εκείνοι και να σου πουν τον κωδικό.
vounisios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 μου ηρθε αυτο πριν λιγο.... μου ηρθε αυτο πριν λιγο.... Μιλαει για 2-3 μερες.....η Τραπεζα πριν λιγο μου εδωσε εναν 4-ψηφιο αριθμο τον εβαλα....& πηρα αυτο....Αρα περιμενω τωρα....αυτο ειναι;;;
panosno1com Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν κανω λαθος και θυμαμαι σωστα , η χρεωση θα φαινεται 1234Paypalμπλαμπλαμπλα , βαζεις τα πρωτα 4 ψηφια Edit: να πω οτι μιλαω για ebanking της αγροτικής που ειχα τοτε αλλα και τη δεύτερη φορα με πειραιως κατι τετοιο θυμαμαι)
vounisios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν κανω λαθος και θυμαμαι σωστα , η χρεωση θα φαινεται 1234Paypalμπλαμπλαμπλα , βαζεις τα πρωτα 4 ψηφια Edit: να πω οτι μιλαω για ebanking της αγροτικής που ειχα τοτε αλλα και τη δεύτερη φορα με πειραιως κατι τετοιο θυμαμαι) Καλημερα....λεω να περιμενω 2-3 μερες ακομα και βλεπουμε.....ευχαριστω.
bromiaris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα....λεω να περιμενω 2-3 μερες ακομα και βλεπουμε.....ευχαριστω. Δεν χρειάζεται να περιμένεις ούτε λεπτό. Μπες στο ebanking και δες την συναλλαγή. Ή πάρε τηλ στην Τράπεζα ή πήγαινε από κατάστημα.
vounisios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Στο ebanking για να μπω πρεπει να εχω δημιουργησει & να μου δωσουν κωδικους,οπως εχω κανει με ETE & ALPHA BANK....Με την Τραπεζα Αττικης,εκτος απο την καρτα[gift cart],δεν εχω δημιουργησει λογαριασμο. Απλα φορτιζω την καρτα οταν θελω να αγορασω κατι-κανα προγραμματακι βασικα]-και αυτο ειναι ολο.Και το κακο ειναι οτι η Τραπεζα Αττικης που ειχαμε,εδω,στο Αιγαλεω[οπου μενω],εκλεισε & πηγε Περιστερι.Οποτε δεν μπορω να μπω & να δω στο ebanking...ή μηπως υπαρχει αλλος τροπος να μπω;;;
spartak1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Στο ebanking για να μπω πρεπει να εχω δημιουργησει & να μου δωσουν κωδικους,οπως εχω κανει με ETE & ALPHA BANK....Με την Τραπεζα Αττικης,εκτος απο την καρτα[gift cart],δεν εχω δημιουργησει λογαριασμο. Απλα φορτιζω την καρτα οταν θελω να αγορασω κατι-κανα προγραμματακι βασικα]-και αυτο ειναι ολο.Και το κακο ειναι οτι η Τραπεζα Αττικης που ειχαμε,εδω,στο Αιγαλεω[οπου μενω],εκλεισε & πηγε Περιστερι.Οποτε δεν μπορω να μπω & να δω στο ebanking...ή μηπως υπαρχει αλλος τροπος να μπω;;; Πάρε τηλέφωνο και θα σου πουν τον κωδικό 1
vounisios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πάρε τηλέφωνο και θα σου πουν τον κωδικό Οκ....αυτο θα κανω...σε ευχαριστω πολυ!
bromiaris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Στο ebanking για να μπω πρεπει να εχω δημιουργησει & να μου δωσουν κωδικους,οπως εχω κανει με ETE & ALPHA BANK....Με την Τραπεζα Αττικης,εκτος απο την καρτα[gift cart],δεν εχω δημιουργησει λογαριασμο. Απλα φορτιζω την καρτα οταν θελω να αγορασω κατι-κανα προγραμματακι βασικα]-και αυτο ειναι ολο.Και το κακο ειναι οτι η Τραπεζα Αττικης που ειχαμε,εδω,στο Αιγαλεω[οπου μενω],εκλεισε & πηγε Περιστερι.Οποτε δεν μπορω να μπω & να δω στο ebanking...ή μηπως υπαρχει αλλος τροπος να μπω;;; θα πρέπει να μπεις στο e-banking σου με τα στοιχεια που έχεις και να δεις την συναλλαγή,διαφορετικά παιρνεις τηλέφωνο την τράπεζα και ζητάς τον κωδικό που σου έχει στειλει το paypal το έγραψα πριν,θα μπεις στο e-banking σου για τις προπληρωμένες κάρτες και θα δεις τις συναλλαγές που έχουν γίνει. εκεί θα γράφει τον κωδικό αν δεν κάνω μεγάλο λάθος. αλλιως μιλάς με την τράπεζα στο τηλέφωνο για να δουν την συναλλαγή εκείνοι και να σου πουν τον κωδικό. Δεν χρειάζεται να περιμένεις ούτε λεπτό. Μπες στο ebanking και δες την συναλλαγή. Ή πάρε τηλ στην Τράπεζα ή πήγαινε από κατάστημα. Συγγνώμη ρε φιλαράκι αλλά τόση ώρα σου λέμε να πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα σαν εναλλακτική και ακόμα συνεχίζεις να ρωτάς το ίδιο πράγμα? 1
vounisios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Συγγνώμη ρε φιλαράκι αλλά τόση ώρα σου λέμε να πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα σαν εναλλακτική και ακόμα συνεχίζεις να ρωτάς το ίδιο πράγμα? Ενταξει βρε παιδια...απλα μπερδευτηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα