John344 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Είχα μια απορία σχετικά με τα καταστήματα Outlet (πχ. στο McArthur Glen). Έχω βρεθει εκεί πέρα αρκετές φορές το τελευταίο δίμηνο, και ψιλοχαζευα στα μαγαζιά. Στο Tommy Hilfiger και στο Lacoste συγκεκριμένα, ενδιαφερομουν να αγοράσω μερικές μπλούζες. Παρόλα αυτά οσεςς φορές πέρασα από εκεί δεν είχαν στο μέγεθος μου(size 2). Έχει κάποιες καλές προσφορές και αναρωτιόμουν αν γίνεται να ζητήσω από το κατάστημα να προμηθευτεί ορισμένα κομμάτια. Επίσης, στα Outlet ουσιαστικά παίρνουν ότι έχει μείνει από τα αλλά καταστήματα της ορισμένης μαρκας; Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
Ypatia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα άουτλετ παίρνουν ότι απομένει μετά από κλείσιμο της σεζόν, όταν βγούν τα καινούργια στα κανονικά καταστήματα δλδ. Δεν νομίζω να μπορείς να παραγγείλεις από κεί
haris_216 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πάντα μπορείς να ρωτήσεις Αν και η επίσημη "γραμμή" και τάση είναι πως ότι υπάρχει "το έχουμε εδώ και το βλέπετε" (άρα αν δεν βλέπεις κάτι στα ράφια/κρεμάστρες δεν υπάρχει) στην πράξη πολλές φορές μπορεί να έχουν στην αποθήκη τους ή και σε άλλο outlet της ίδιας εταιρίας (αν υπάρχει). Σε πρόσφατη επίσκεψή μας στο McArthur Glen βρήκαμε κάτι μπότες που μας άρεσαν αλλά δεν είχε το νούμερο που θέλαμε. Πηγαίνοντας με απογοήτευση προς την πόρτα, είπα να ρωτήσω τον πωλητή (έτσι για να πω ότι το 'κανα). Αν και ξεκίνησα την ερώτηση "ξέρω την απάντηση αλλά είπα να ρωτήσω...." τελικά όχι μόνο είχε μέσα στην αποθήκη αλλά είχε και πάνω από ένα ζευγάρι αφού γίναμε και λίγο picky και προβληματιζόμασταν με κάτι σημάδια σε αυτό που μας έφερε αρχικά Επίσης και στο Factory της Πειραιώς (δεν θυμάμαι όμως σε ποια φίρμα) μας έφεραν κάποιο κομμάτι στο νούμερο που θέλαμε και που δεν είχαν εκεί (μετά από 2-3 μέρες)
NemeSis1990 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα άουτλετ παίρνουν ότι απομένει μετά από κλείσιμο της σεζόν, όταν βγούν τα καινούργια στα κανονικά καταστήματα δλδ. Δεν νομίζω να μπορείς να παραγγείλεις από κεί Λαθος! Αυτο θελουν να πιστευουμε εμεις οι καταναλωτες, γιατι πλεον οι εταιριες εχουν εργοστασια δικα τους για να παραγουν ρουχα και παπουτσια ΜΟΝΟ για να πουληθουν στα outlet! Αν το ψαξετε θα δειτε γιατι το επωνυμο πολο βγηκε τελικα μουφα μετα απο μερικα πλησιματα..
Ypatia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Λαθος! Αυτο θελουν να πιστευουμε εμεις οι καταναλωτες, γιατι πλεον οι εταιριες εχουν εργοστασια δικα τους για να παραγουν ρουχα και παπουτσια ΜΟΝΟ για να πουληθουν στα outlet! Αν το ψαξετε θα δειτε γιατι το επωνυμο πολο βγηκε τελικα μουφα μετα απο μερικα πλησιματα.. Μήπως τότε είναι ανάλογα με την εταιρία? Στα μπενετον, αντιντας και πουμα αυτό μου είχαν πει, και η ποιότητα ήταν άψογη
haris_216 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Όλα τα outlet αυτό λένε. Αυτή άλλωστε είναι και η βασική ιδέα στο όλο outlet concept ("στοκατζίδικο ή "πρατήριο εταιρίας" επί το ελληνικότερον). Ότι έχει πράγματα που έμειναν από παλιές collection και τα οποία τα δίνουν σε χαμηλότερες τιμές. Υπάρχει περίπτωση να παραδεχτεί κάποια εταιρία ότι στο στοκατζίδικό της έχει κάτι κατώτερης ποιότητας; (παλιότερα κάποιες εταιρίες είχαν και ρούχα β διαλογής το οποίο σήμαινε ότι λόγω κακού γαζιού, λεκέ, κλπ δεν περνούσαν τον ποιοτικό έλεγχο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κατώτερα ή γίνονταν σε άλλα εργοστάσια)
procostas1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 δεν νομίζω να συμφέρει την GANT, NIKE,LACOSTE, TOMMY HIL κλπ εταιρίες να πουλάνε υποβαθμισμένα προϊόντα απο τα επίσημα καταστήματα τους γιατί πολύ απλά δυσφημίζουν τα ίδια τους τα προϊόντα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα