sidarta-7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδια,,,λοιπον παλευω απο χθες να κανω ενα φορματ,να σβησω επιτελους τα windows 8,1 και να επιστρεψω στα παλια και καλα ultimate 7! To λοιπον,κανω ενα bootable usb με το προγραμμα Novicorp Win to Flash...το δημιουργει χωρις κανενα προβλημα,αλλα,οταν ερθει η ωρα να κανει το boot ,ωστε να προχωρησω στην αγια στιγμη που θα στειλω τα Win8 στον αγυριστο,κολλαει μετα τα πρωτα Load στην Αρχικη οθονη! Το εχω δοκιμασει 5-6 φορες,και συνεχεια γινεται το ιδιο,,δοκιμασα να σβησω και να δημιουργησω παλι το usb,και φυσικα....το ιδιο παλι. Λιγο βοηθεια αν εχετε την καλοσυνη παιδια γιατι ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης...ευχαριστω!
mcrae13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Όταν λες "κολλάει στην Αρχική" ,που ακριβώς εννοείς; Τα win είναι γνήσια? Επίσης τι σύστημα είναι,πως και δεν βάζεις δεκαρια;
sidarta-7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Όταν λες "κολλάει στην Αρχική" ,που ακριβώς εννοείς; Τα win είναι γνήσια? Επίσης τι σύστημα είναι,πως και δεν βάζεις δεκαρια; ΕΙναι i5 2,6 ..8gb ram ,,Να σου πω την αληθεια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια,και αν κρινω και απο τα 8 καλυτερα να μου λειπει, τα 7 τα ξερω,τα εχω δοκιμασει,μου κανουν. Εννοω στην οθονη Starting Windows,,που απλα και παγωνει,,τα win ειναι σπασμενα,αλλα το ιδιο στικακι βλεπω πως λειτουργει σε λαπτοπ για παραδειγμα
mcrae13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα 10αρια είναι μια χαρά. Δεν χάνεις τίποτα έστω να τα δοκιμάσεις. Δεν έχουν σχέση με τα αποτυχημενα 8. Είναι και πιο γρήγορα. Τώρα από ότι κατάλαβα,γίνεται η εγκατάσταση και κολλάει στην είσοδο των win. Αν είσαι σίγουρος ότι όλα γίνονται σωστά και το iso είναι οκ,δεν μου έρχεται κάτι. Εγώ θα αποσυνδεα τα πάντα από περιφερειακά, δηλαδή μόνο ποντίκι πληκτρολόγιο να παίζει,και όλους τους δευτερεύοντες δίσκους κλπ και θα δοκίμαζα. Μήπως φταίει κάτι που προσπαθεί να "δει" το λειτουργικό κατά την είσοδο,και κολλάει.
sidarta-7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα 10αρια είναι μια χαρά. Δεν χάνεις τίποτα έστω να τα δοκιμάσεις. Δεν έχουν σχέση με τα αποτυχημενα 8. Είναι και πιο γρήγορα. Τώρα από ότι κατάλαβα,γίνεται η εγκατάσταση και κολλάει στην είσοδο των win. Αν είσαι σίγουρος ότι όλα γίνονται σωστά και το iso είναι οκ,δεν μου έρχεται κάτι. Εγώ θα αποσυνδεα τα πάντα από περιφερειακά, δηλαδή μόνο ποντίκι πληκτρολόγιο να παίζει,και όλους τους δευτερεύοντες δίσκους κλπ και θα δοκίμαζα. Μήπως φταίει κάτι που προσπαθεί να "δει" το λειτουργικό κατά την είσοδο,και κολλάει. Βασικα δε προλαβαινει να κανει την εγκατασταση Κανει το Boot απο το usb,με βγαζει στο starting windows,που προφανως εκει ακολουθει η επιλογη του partition και της εγκαταστασης,,,αλλα δε προλαβαινω να τα δω αυτα δυστηχως. Και μολις ειδα οτι τα 7 εχουν ισχυ μεχρι το 2020...μαλιστα,τελικα μαλλον πως θα δοκιμασω να κατεβασω τα 10,ελπιζω οπως λες οντως να απεχουν απο τα 8
mcrae13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Οπότε κάτι άλλο είναι,πιθανώς να είναι corrupted το iso. Εγώ χρησιμοποιώ το rufus για τέτοιες δουλειές. Anyway,αν αποφάσισες να βάλεις τα 10 θα ξεμπερδέψεις με όλα αυτά και θα δεις οτι ειναι καλύτερα από ότι νομίζεις.Και εκτος οτι υποστηρίζουν και διάφορα όπως πχ DX12 ,αν παίζεις games,και όπως είπες θα υποστηρίζονται για 2-3 χρόνια ακόμα,το καλό είναι οτι με ένα κλειδάκι των 10 ευρώ θα έχεις και γνήσια. Οπότε κατέβασέ τα από την microsoft ,δοκίμασε και βλέπεις.
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Κοιτα στο bios μηπως θελει κανα legacy support κτλ...
Apaleytos80 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτό το κόλλημα πχ συμβαίνει σε παλαιότερα pc όταν δεν βρίσκει συμβατά parts σε εγκατάσταση windows 7-10. Οπότε τσέκαρε το bios για legacy support.Δοκίμασε το rufus δεν χάνεις τίποτα. Ακόμη λιγάκι απίθανο να συμβαίνει σε σταθερό pc(σε laptop μπορεί),άλλα δοκίμασε εγκατάσταση με ένα στικ μνήμης 2GB+ οπότε βγάλε τα υπόλοιπα. Αν πρόκειται να βάλεις τα win σε ξεχωριστό partition to διαγραφείς (μην πειράξεις τα άλλα) και το δημιουργείς ξανά. Ίσως να ξεσκαλώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα