zoranb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πως μπορεί κάποιος να λαμβάνει απόδειξη σαν αυτή της τράπεζας όταν κάνει τις διάφορες πληρωμές του (ΔΕΚΟ, ενοίκιο, ασφάλεις κλπ. κλπ.) χρησιμοποιόντας online banking;
splash18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Απλα τυπωνεις ή αποθηκευεις το αποδεικτικο πληρωμης στο ebanking. Εχει ισχυ αποδεικτικου τραπεζας μιας κ αναφερονται τα παντα 4
fotodv7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγώ αποθηκευω το αποδεικτικό της συναλλαγής σε pdf και τα έχω όλα σε φακέλους. Νοικοκυρεμενα 2
zoranb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα αποδεικτικά αυτά μπορεί κανείς να τα ανακτήσει κ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που θα γίνει η πληρωμή, έτσι δεν είναι; Υπάρχει δηλαδή αποθηκευμένη από το σύστημα, απλώς την καλεί κανείς... ή όχι;
fotodv7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αν ζητήσεις κίνηση λογαριασμού από την τράπεζα θα δεις τις συναλλαγές εκεί
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μπορεις να κανεις επι το που εκτυπωση ή αποθηκευση ή να αναζητησεις και να εκτυπωσεις αν υπαρχει αναγκη οποοποιαδηποτε χρονικη στιγμη. 1
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Επειδή ετοιμάζομαι να το κάνω και εγώ ,αν και αυτά δεν είναι καλά σπορ για μας τους μεγαλίτερους που έχουμε κόλλημα και τη βρίσκουμε με το γκισέ της τράπεζας σαν να είναι γκόμενα έχει οδηγίες σαφείς κατά τη διαδικασία ή είναι κανένας γρίφος για δυνατούς λύτες. Βέβαια την πρώτη φορά λέω να ξεκινήσω από μία μικρούλα πληρωμή να δούμε πως θα πάει. Και κάτι άλλο.Έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου ώστε μετά να δεις αν αφαιρέθηκε αυτό το ποσό ή μόνο από την τράπεζα μπορείς να πάρεις πληροφορίες;;;;;;;;;;;
procostas1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 καλημέρα Και κάτι άλλο.Έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου ώστε μετά να δεις αν αφαιρέθηκε αυτό το ποσό ή μόνο από την τράπεζα μπορείς να πάρεις πληροφορίες;;;;;;;;;;; καλημέρα θα σου πω για Πειραιώς μιας και εκεί εχω κάνει μονο... είναι σχετικά απλό ..δεν είναι και πυρηνική φυσική έχεις πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς που έχεις στην τράπεζα διαλέγεις απο ποιόν θες να κάνεις την πληρωμή έχεις αναλυτικές χρεώσεις - πιστώσεις του κάθε λογαριασμού (του τελευταίου 3μήνου ή 6μήνου δεν θυμάμαι ακριβός νομίζω είναι 3μήνου) μπορείς να δεις, να αποθηκεύσεις και να εκτυπώσεις τα πάντα και δεν ξαναπατάς σε τράπεζα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Επειδή ετοιμάζομαι να το κάνω και εγώ ,αν και αυτά δεν είναι καλά σπορ για μας τους μεγαλίτερους που έχουμε κόλλημα και τη βρίσκουμε με το γκισέ της τράπεζας σαν να είναι γκόμενα έχει οδηγίες σαφείς κατά τη διαδικασία ή είναι κανένας γρίφος για δυνατούς λύτες. Βέβαια την πρώτη φορά λέω να ξεκινήσω από μία μικρούλα πληρωμή να δούμε πως θα πάει. Και κάτι άλλο.Έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου ώστε μετά να δεις αν αφαιρέθηκε αυτό το ποσό ή μόνο από την τράπεζα μπορείς να πάρεις πληροφορίες;;;;;;;;;;; Δεν ειναι τιποτα ...Κι εγω απο τους μεγαλυτερους ειμαι στα 60.... 1
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Βρε σειρά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παίζει να ήμασταν μαζί στο Μεσολόγγι κάπου στο μακρινό 1977 δηλαδή. Έχω βγάλει κωδικούς από τράπεζα εδώ και καμιά βδομάδα τους κοιτάζω κάθε μέρα σα χάνος και λέω να το κάνω να μην το κάνω.. Θα το κάνω και αν χρειαστώ βοήθεια βάζω φωνή. Από Alpha είναι.
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τα αποδεικτικά αυτά μπορεί κανείς να τα ανακτήσει κ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που θα γίνει η πληρωμή, έτσι δεν είναι; Υπάρχει δηλαδή αποθηκευμένη από το σύστημα, απλώς την καλεί κανείς... ή όχι;Ιστορικό η τράπεζα έχει μέχρι 6 μήνες.Μπορείς να καταχωρήσεις εντολή να πληρωθεί σε οποία μεταγενέστερη ημερομηνία θες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ιστορικό η τράπεζα έχει μέχρι 6 μήνες. Μπορείς να καταχωρήσεις εντολή να πληρωθεί σε οποία μεταγενέστερη ημερομηνία θες. Η Eurobank οσο θελεις πισω αλλα για 4μηνα μεγιστο διαστημα αναζητησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα