stef-pxl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γεια χαρά,έκανα χθες την πρώτη μου αγορά από gearbest, ένα σετ handsfree με τελικό κόστος 14€ με τα μεταφορικά. Το mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας από το gearbest δείχνει όντως €14, όμως το receipt mail που έλαβα από το Paypal αναφέρει ότι χρεώθηκα €37. Έστειλα εντός της πρώτης ώρας στο support του gearbest και μου απάντησαν σήμερα ότι ελέγχουν τα χρήματα και να δείξω υπομονή 3-5 μέρες. Υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που αγνοώ και καλό θα ήταν να ακολουθήσω ώστε να είμαι πιο σίγουρος για την κάλυψη της χρηματικής διαφοράς ή περιμένω τις μέρες που μου είπαν και βλέπουμε;
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γεια χαρά, έκανα χθες την πρώτη μου αγορά από gearbest, ένα σετ handsfree με τελικό κόστος 14€ με τα μεταφορικά. Το mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας από το gearbest δείχνει όντως €14, όμως το receipt mail που έλαβα από το Paypal αναφέρει ότι χρεώθηκα €37. Έστειλα εντός της πρώτης ώρας στο support του gearbest και μου απάντησαν σήμερα ότι ελέγχουν τα χρήματα και να δείξω υπομονή 3-5 μέρες. Υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που αγνοώ και καλό θα ήταν να ακολουθήσω ώστε να είμαι πιο σίγουρος για την κάλυψη της χρηματικής διαφοράς ή περιμένω τις μέρες που μου είπαν και βλέπουμε; Τρέξε στο paypal και άνοιξε ticket support στο gearbest κάποιες φορές είναι ότι νάνε.
stef-pxl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Περίμενα και δεν άνοιξα dispute στο paypal και τελικά σήμερα έλαβα mail από το Paypal ότι το gearbest έκανε refund τη διαφορά των 22€ που θα μπουν στην κάρτα προσεχώς. Δεν περίμενα να πω την αλήθεια τόσο άμεση ανταπόκριση, ήμουν τυχερός.Μένει βέβαια να δω τα χρήματα στο λογαριασμό μου για να καθησυχαστώ πλήρως
grinder_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλά πως έγινε αυτό; Όταν πλήρωσες στην σελίδα του pp, δεν είδες την διαφορετική χρέωση; Απο την στιγμή που πήρες επιβεβαίωση για partial refund απο pp, μην ανησυχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα