oPatrinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά ξέρετε αν φτιάξεις λογαριασμό σε στοιχηματική αν μπορείς να βλέπεις σε live streaming παιχνίδια;
frozex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Στο stoiximan μπορείς αλλά δεν τα έχει όλα τα ματς. Μόνο αυτά που παίζεις live. Παραπάνω πράγματα δεν ξέρω
Anorymous Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Στο stoiximan μπορείς αλλά δεν τα έχει όλα τα ματς. Μόνο αυτά που παίζεις live. Παραπάνω πράγματα δεν ξέρω τι ποσο πρεπει να παιξεις ?
adi32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Πρεπει να γραφτεις και να εχεις μεσα τουλαχιστον 20 λεπτα Δεν δειχνει ομως Ελλαδα Αγγλια
frozex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 τι ποσο πρεπει να παιξεις ? Δεν χρειάζεται να παίξεις, εννοώ αυτά που είναι διαθέσιμα για live στοίχημα.
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά μην παίζετε και ας μη βλέπετε τέτοια παιχνίδια.Θέλετε να δείτε ένα παιχνιδάκι στην καφετέρια-ψησταριά που έχει nona ή cosmote να το ευχαριστηθείτε. Όχι ένας αλλά τρεις γνωστοί μου τα τελευταία 10 χρόνια διέλυσαν το σπίτι τους και την οικογένειά τους και δεν έχουν να φάνε διότι έμπλεξαν με ιντερνιτικά στοιχήματα και έχασαν στην κυριολεξία ότι είχαν και δεν είχαν και τώρα τους κυνηγάνε και τους τρεις οι τράπεζες να τους πάρουν τα σπίτια. Είναι εθισμός. 3
adi32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλά τα λες. Εγώ είχα να παιξω πάνω από είκοσι χρόνια από την εποχή που υπήρχε μόνο προπο. Εκανα ένα λογαριασμό απλά για να δω πως θα βλέπω παιχνίδια. Από τότε με έπιασε μια μανια να παιζω αλλά έχω βάλει μόνο 2-3 € και παίζω τις πιο πολλές φορές 10-30 λεπτά μέχρι να τα χάσω όλα και δεν πρόκειται να ξαναπαίξω
oPatrinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι ο σκοπός μου να παίζω παιδιά...απλα να βλέπω ματς γιατί δεν σηκώνω να πληρώνω ΟΤΕ Νόβα...για bet365 ξέρει κανείς αν έχει αρκετά ματς;κυρίως με νοιάζει euroleague super league champions league
gamanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι ο σκοπός μου να παίζω παιδιά...απλα να βλέπω ματς γιατί δεν σηκώνω να πληρώνω ΟΤΕ Νόβα...για bet365 ξέρει κανείς αν έχει αρκετά ματς;κυρίως με νοιάζει euroleague super league champions league Λοιπόν , μπορείς να βλέπεις περιεχόμενο, αν έχεις λεφτά στο λογαριασμό σου, εκτός από το περιεχόμενο που είναι ευαίσθητο για τη χώρα σου, δηλαδή ματς της νόβα και του ΟΤΕ. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάς Super league Euroleague τα ματς ΠΑΟ, ΟΣΦΠ Champions league premier Από κει και πέρα, το μέγιστο κάδρο που μπορείς να πάρεις είναι το fullscreen του κινητού σου. Αλλιώς θα βλέπεις παραθυράκι. Τα ματς είναι πάνω κάτω τα ίδια στις στοιχηματικές πλατφόρμες Αν θες να μην πληρώνεις συνδρομητικό, απλά το ξεχνάς. Αν θες να δεις καμιά Ισπανία, καμια Γερμανία και Ιταλία ή απλά ματσάκια ενώ είσαι σε PC/tablet/κινητό, προχωράς.
adi32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν , μπορείς να βλέπεις περιεχόμενο, αν έχεις λεφτά στο λογαριασμό σου, εκτός από το περιεχόμενο που είναι ευαίσθητο για τη χώρα σου, δηλαδή ματς της νόβα και του ΟΤΕ. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάς Super league Euroleague τα ματς ΠΑΟ, ΟΣΦΠ Champions league premier Από κει και πέρα, το μέγιστο κάδρο που μπορείς να πάρεις είναι το fullscreen του κινητού σου. Αλλιώς θα βλέπεις παραθυράκι. Τα ματς είναι πάνω κάτω τα ίδια στις στοιχηματικές πλατφόρμες Αν θες να μην πληρώνεις συνδρομητικό, απλά το ξεχνάς. Αν θες να δεις καμιά Ισπανία, καμια Γερμανία και Ιταλία ή απλά ματσάκια ενώ είσαι σε PC/tablet/κινητό, προχωράς. σωστος αλλα σε pc μπορεις να βλεπεις full screen οπως το εχουμε πει και σε αλλο θεμα
oPatrinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αυτα ισχύουν και για bet365 ετσι;με φουλ σκριν τι ποιοτητα εχει;
tsohm11 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δες σε αυτό το .λινκ. http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=MTgwODQ%E2%84%96f&c=en&i=eWluYmFocGJxYQ%E2%84%96f%E2%84%96f
Lanike71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Για θέαση και μόνο υπάρχουν ένα σωρό δωρεάν τρόποι...Μη μπλέκεις με τζόγο.
oPatrinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια...αν σας ειναι ευκολο στείλτε μου λινκ να ξέρω οπως έκανε ο φιλος tsohm11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα