Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Χρειάζομαι τραπεζικό λογαριασμό αλλά από ότι ξέρω δεν σε αφήνουν να ανοίξεις εδώ με τα capital controls η μπορεί να ζητάνε πάρα πολλά, γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό σε κάποια τράπεζα του εξωτερικού online και να καταθέτεις εκεί τα λεφτά σου? όπως επίσης να πληρώνεις με τη κάρτα της όπου θες? Πόσο ανώμαλοι είναι να μας κλέβουν τα λεφτά και να μην μπορούμε να ανοίξουμε ούτε έναν λογαριασμό?
dexterios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Χρειάζομαι τραπεζικό λογαριασμό αλλά από ότι ξέρω δεν σε αφήνουν να ανοίξεις εδώ με τα capital controls η μπορεί να ζητάνε πάρα πολλά, γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό σε κάποια τράπεζα του εξωτερικού online και να καταθέτεις εκεί τα λεφτά σου? όπως επίσης να πληρώνεις με τη κάρτα της όπου θες? Πόσο ανώμαλοι είναι να μας κλέβουν τα λεφτά και να μην μπορούμε να ανοίξουμε ούτε έναν λογαριασμό? Μπορείς να ανοίξεις στην N26 που είναι τράπεζα στην Γερμανία αλλά χρειάζεται διαβατήριο σε ισχύ, εάν δεν έχεις ήδη είναι γύρω στα 100 ευρώ το κόστος οπότε ίσως να είναι καλύτερα να ανοίξεις λογαριασμό εδώ αφού υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις που το επιτρέπουν http://www.newsbeast.gr/financial/greek-financial/arthro/2814638/ti-ischii-me-ta-capital-controls-apo-avrio . Εδώ το σχετικό νήμα για Ν26 στο forum http://www.insomnia.gr/topic/591637-number26-τραπεζική-startup-γερμανικός-λογαριασμός-και-mastercard/
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να ανοίξεις στην N26 που είναι τράπεζα στην Γερμανία αλλά χρειάζεται διαβατήριο σε ισχύ, εάν δεν έχεις ήδη είναι γύρω στα 100 ευρώ το κόστος οπότε ίσως να είναι καλύτερα να ανοίξεις λογαριασμό εδώ αφού υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις που το επιτρέπουν http://www.newsbeast.gr/financial/greek-financial/arthro/2814638/ti-ischii-me-ta-capital-controls-apo-avrio . Εδώ το σχετικό νήμα για Ν26 στο forum http://www.insomnia.gr/topic/591637-number26-τραπεζική-startup-γερμανικός-λογαριασμός-και-mastercard/ Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δυστυχώς δεν φαίνεται να ανήκω σε κάποια από τις εξαιρέσεις, εγώ θέλω έναν απλό λογαριασμό για αγορές και καταθέσεις από το εξωτερικό, δεν θα με πείραζε τόσο το διαβατήριο αλλά από ότι βλέπω έχει σταματήσει να ανοίγει λογαριασμούς για Έλληνες η n26. Διαβάζω ότι κάτοικοι της EU μπορούν να ανοίξουν οπουδήποτε απλό λογαριασμό εντός EU αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε μία τράπεζα που να το κάνει αυτό online χωρίς πολλές απαιτήσεις.
spartak1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δυστυχώς δεν φαίνεται να ανήκω σε κάποια από τις εξαιρέσεις, εγώ θέλω έναν απλό λογαριασμό για αγορές και καταθέσεις από το εξωτερικό, δεν θα με πείραζε τόσο το διαβατήριο αλλά από ότι βλέπω έχει σταματήσει να ανοίγει λογαριασμούς για Έλληνες η n26. Διαβάζω ότι κάτοικοι της EU μπορούν να ανοίξουν οπουδήποτε απλό λογαριασμό εντός EU αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε μία τράπεζα που να το κάνει αυτό online χωρίς πολλές απαιτήσεις. Η n26 ανοίγει λογαριασμούς για Ελληνες κανονικά. Γραψου μέσα απο το smartphone, ετοιμασε το διαβατηριο σου, κανε την ταυτοποιηση και είσαι έτοιμος
Alphaleader Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μπορεις επισης να δοκιμάσεις και revolut... Προσωπικα αν και εχω και Ν26, προτιμω την Revo.
dchatz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Η Revo βασικά είναι να βάλεις 2-3-4-5 κατοστάρικα μέσα για να κάνεις online συναλλαγές ή να σου στέλνουν λεφτά κάπου που θα είσαι ευκολα. Δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός και δε στέκει νομικά ως τέτοιος. Γενικά αν κάποιος θέλει λογαριασμό για αποταμίευση η Revo δεν κάνει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Για την ακρίβεια πλέον ανοίγεις λογαριασμό και εδώ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Για την ακρίβεια πλέον ανοίγεις λογαριασμό και εδώ Σε πια τράπεζα? δεν ανήκω σε κάποια από τις εξαιρέσεις. Δοκίμασα να κάνω apply στη Barclays αλλά ζητάει τα ίδια και χειρότερα από τη n26. Το κακό με τη n26 είναι ότι απαιτεί και smartphone εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος το οποίο επίσης κοστίζει ακριβά. Δε το γλιτώνω το 90αρι.
dexterios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σε πια τράπεζα? δεν ανήκω σε κάποια από τις εξαιρέσεις. Υπάρχει και η τελευταία επίτηδες γενικολογη εξαίρεση:"κάθε άλλη περίπτωση, κατόπιν έγκρισης από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών" Αν δεν έχεις άλλο λογαριασμό σε τράπεζα στην Ελλάδα πιθανότατα θα σου ανοίξουν έτσι κι αλλιώς πελάτες θέλουν. Επίσης για Αγγλία να λάβεις υπόψη σου ότι ο λογαριασμος θα ειναι κατά πάσα πιθανότητα σε λίρες και θα χρεωνεσαι τις μετατροπές αν καταθέτεις ευρώ
kage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλα αντι για σατα nemea n22 revolt βανκ καλυτερα πηγαινε κ ρωτα στην εθνικη που χεις χρηματα για παραρτημα nbg malta...ή πειραιως για κυπρου και παει λεγοντας... https://thebanks.eu/articles/banks-in-Malta
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλα αντι για σατα nemea n22 revolt βανκ καλυτερα πηγαινε κ ρωτα στην εθνικη που χεις χρηματα για παραρτημα nbg malta...ή πειραιως για κυπρου και παει λεγοντας... https://thebanks.eu/articles/banks-in-Malta Χμ εκεί δεν ισχύουν οι περιορισμοί για άνοιγμα λογαριασμού? απαιτεί διαβατήριο? τι δικαιολογητικά χρειάζομαι? Θα το κοιτάξω γενικά, το διαβατήριο πονάει τη τσέπη.
molot12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Χρειάζομαι τραπεζικό λογαριασμό αλλά από ότι ξέρω δεν σε αφήνουν να ανοίξεις εδώ με τα capital controls η μπορεί να ζητάνε πάρα πολλά, γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό σε κάποια τράπεζα του εξωτερικού online και να καταθέτεις εκεί τα λεφτά σου? όπως επίσης να πληρώνεις με τη κάρτα της όπου θες? Πόσο ανώμαλοι είναι να μας κλέβουν τα λεφτά και να μην μπορούμε να ανοίξουμε ούτε έναν λογαριασμό? Χμ εκεί δεν ισχύουν οι περιορισμοί για άνοιγμα λογαριασμού? απαιτεί διαβατήριο? τι δικαιολογητικά χρειάζομαι? Θα το κοιτάξω γενικά, το διαβατήριο πονάει τη τσέπη. Απο τη μια φίλτατε "το διαβατήριο πονάει τη τσέπη" , "το smartphone κοστίζει ακριβά", απο την άλλη ζητάς να ψαρέψεις πληροφορίες απο το φόρουμ για άνοιγμα λογαριασμού online εκτός Ελλάδας για να καταθέτεις τα λεφτά σου όπως ισχυρίζεσαι, γιατί εδώ δεν σου ανοίγουν (γιατί άραγε) Το συναισθηματικό πυροτέχνημα συμπόνοιας (με τα κόκκινα) ήταν το κερασάκι στην τούρτα... ή μας τρολλάρεις, ή μας δουλεύεις ....
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Απο τη μια φίλτατε "το διαβατήριο πονάει τη τσέπη" , "το smartphone κοστίζει ακριβά", απο την άλλη ζητάς να ψαρέψεις πληροφορίες απο το φόρουμ για άνοιγμα λογαριασμού online εκτός Ελλάδας για να καταθέτεις τα λεφτά σου όπως ισχυρίζεσαι, γιατί εδώ δεν σου ανοίγουν (γιατί άραγε) Το συναισθηματικό πυροτέχνημα συμπόνοιας (με τα κόκκινα) ήταν το κερασάκι στην τούρτα... ή μας τρολλάρεις, ή μας δουλεύεις .... Δεν ήξερα ότι έπρεπε να είμαι εφοπλιστής για να ανοίξω έναν απλό λογαριασμό και βλέπεις δυστυχώς για σένα με τους κανόνες της Ε.Ε καμία τράπεζα δεν μπορεί να σου αρνηθεί να ανοίξεις έναν απλό λογαριασμό γιατί όλες οι δουλειές στην εποχή μας γίνονται μέσω τραπέζης μόνο στο ελλαδιστάν γίνεται αυτό, όπως επίσης μόνο στο ελλαδιστάν η ταυτότητα είναι άχρηστο χαρτί αλλά φαντάζομαι εσύ ξέρεις καλύτερα από όλες τις μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού που ανοίγουν λογαριασμούς σε όλους. τέλος δεν είναι ότι δεν έχω τα λεφτά αλλά δεν βλέπω λόγο να πετάξω τόσα για κάτι που θα μου είναι άχρηστο πέρα του λογαριασμού (υποθέτω εσύ αγοράζεις smartphones σαν καραμέλες?) Εν τέλη άμα δεν θέλουν να ανοίγουν λογαριασμούς ας μην μας κλέβουν τα λεφτά, όλοι οι φόροι και τα δάνεια πάνε για να σωθούν αυτές, βλέπεις τα λεφτά δεν τα παίρνουν μόνο από πλουσιοπαιδα σαν εσένα αλλά από όλους, αν δεν θέλουν να μου προσφέρουν καμία υπηρεσία τότε ας μην με χρεώνουν τόσους φόρους, σίγουρα θα είχα πολύ περισσότερα λεφτά τότε Mr smartphone. Επί του θέματος, ευτυχώς κάποιες τράπεζες ανοίγουν τελικά λογαριασμούς αν δεν έχεις άλλον, η εθνική και η πειραιώς ανοίγουν, η alpha bank όχι, ευτυχώς κάποιες τράπεζες είναι λογικές.
Silverage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ανοίγει η τράπεζα Κύπρου αλλά σε χρεώνει κάθε τρίμηνο 25€. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα