Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.


SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχει γινει για κλωτσιες και το ALi πηρα κατι λαμπες για το αμαξι για canbus δεν ειναι τους εστειλα και φωτογραφια οτι βγαζει ενδειξη το αμαξι τιποτα τα πεταξα τωρα ειχα παραγγειλει κατι λουρακια για τα γυαλια της κορης μου επρεπε να τα εχω εδω και ενα μηνα ακομα Ουγκαρια δειχνει οτι ειναι ζητησα επιστροφη χρηματων τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, sakisgri είπε

ΑΠΟ ALIEXPRESS ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ (Για δέματα από 186€ και κάτω, χωρίς τα μεταφορικά)

Το όριο 186€ αφορά μόνο την τιμή του προϊόντος με τον Φ.Π.Α. και όχι με τα μεταφορικά. Για να μη μπω σε λεπτομέρειες τα πράγματα ειναι απλά, όταν στο checkout δούμε "Vat Included" (δλδ μεχρι 186€ τιμή προϊόντος με Φ.Π.Α) δεν περνάει τελωνείο στην Ελλαδα. Όταν στο checkout δούμε "price adjustment" (η τιμή του προϊόντος με τον Φ.Π.Α θα ειναι πάνω από τα 186€) και μας αφαιρεί ένα ποσό (τον Φ.Π.Α) τοτε θα περασει τελωνείο στην Ελλαδα.

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής ειναι ασφαλής, και τα δέματα από τα 186€ και κάτω δεν περνάνε τελωνείο στην Ελλάδα.

Τα "trackable" ειναι συστημενα και τα "semitrackable" ειναι απλή αποστολη.

  • Aliexpress Selection Saver                              (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Aliexpress Saver Shipping                               (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Aliexpress Selection Standard                            (trackable)        Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • Aliexpress Standard Shipping                             (trackable)        Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • Cainiao Super Economy Global                       (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Cainiao Super Economy                                   (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Cainiao Super Economy For Special goods  (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Cainiao Standard For Special Goods                  (trackable)       Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • Cainiao Heavy Parcel Line                                    (trackable)       Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.

Οι καλύτεροι τρόποι ειναι αυτοί που έχουν Aliexpress μπροστά. Τα Cainiao (semitrackable) πολλές φορές έχουν μεγάλη καθυστέρηση.

Αν πάρουμε πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα με οποιοδήποτε ασφαλή τρόπο αποστολής semitrackable/trackable (εκτός από "Cainiao Standard For Special Goods", "Cainiao Super Economy For Special goods"  και "Cainiao Heavy Parcel Line") Πιο πιθανό τα δέματα να ενοποιηθούν και να γίνουν ένα δέμα (Combined Delivery) και αυτόματα θα αναβαθμιστεί η αποστολή σε "Aliexpress Standard Shipping" έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο. Προτιμότερο ειναι να βάλουμε τα προϊόντα στο καλάθι και να τα πληρώσουμε όλα μαζί, ταυτόχρονα.

Τα "Choice" και τα "3 items from US $1,99" στέλνονται με Aliexpress τρόποι αποστολής, και ειναι ασφαλής. Είναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής 758******* (10ψηφιο) και έρχονται με την ACS (παράδοση σε 12-16 μέρες περίπου)

Τα "Aliexpress Standard Shipping", "Aliexpress Selection Standard" και τα ενοποιημένα (Combined) ειναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής 758******* (10ψηφιο) και έρχονται με την ACS (παράδοση σε 12-16 μέρες περίπου)

Τα "Cainiao Standard For Special Goods" ειναι για ειδικά υλικά σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. ειναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής 758******* (10ψηφιο) και έρχονται με την ACS (παράδοση σε περίπου 30-45 μέρες)

Τα 'Cainiao Super Economy For Special Goods" επίσης ειναι για ειδικά υλικά, αλλά για πιο φτηνά δλδ κάτω από τα 8,5€. Είναι απλή αποστολη (semitrackable) παίρνουν tracking number της μορφής UB*********HU  και έρχονται με τα ΕΛΤΑ (παράδοση σε περίπου 45-60 μέρες)

Τα "Cainiao Heavy Parcel Line" ειναι για βαριά και ογκώδη δέματα. Είναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής LA*********HU  και έρχονται με τα ΕΛΤΑ (παράδοση σε περίπου 45-60 μέρες)

Τα "Aliexpress Saver Shipping", "Aliexpress Selection Saver", "Cainiao Super Economy" και "Cainiao Super Economy Global" ειναι για πιο φτηνά προϊόντα (8,5€ και κάτω) και ειναι απλή αποστολη (semitrackable) παίρνουν tracking number της μορφής UA*********HU και έρχονται με τα ΕΛΤΑ (παράδοση σε περίπου 30-45 μέρες)

Στα semitrackable (απλή αποστολη) φαίνεται η πορεία του δέματος μέχρι να φτάσει στα ΕΛΤΑ. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα).

  • Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ"
  • Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο.

Για μπαταρίες επειδή ειναι ιδιαίτερο προϊόν και επικίνδυνες δεν μπορεί να σταλεί με κάποιο τρόπο από τους παραπάνω. Θα δούμε τρόπο αποστολής "Seller's Shipping Method". Ασφαλής τρόπος αποστολής ειναι με την MEEST Group με tracking number τύπου GR************** και την παράδοση την κάνει η speedex στην Ελλάδα με καμιά επιπλέον χρέωση. Αλλά καλά ειναι να ρωτάμε τον πωλητή με ποιο τρόπο θα σταλεί να είμαστε σίγουροι.

Τα tracking τα ψάχνουμε εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking  

Η στην εφαρμογή   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=en_US&gl=US

Ποτέ δεν επιλέγουμε να μας το φέρουν ιδιωτικές εταιρίες courier τύπου dhl, fedex, ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχουμε πληρώσει τον φπα.

Από Ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής, επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο. Καλά ειναι πριν κάνουμε την παραγγελία να στείλουμε ένα μήνυμα στον πωλητή και να ρωτήσουμε αν μπορεί να στείλει από την τάδε χώρα.

  • Από το app. Κάνουμε αναζήτηση το προϊόν με το search και μετά λίγο πιο κάτω δεξιά πατάμε στις 3 γραμμές (το Filter) και επιλέγουμε μια  Ευρωπαϊκή χώρα  μετά πατάμε τέρμα κάτω στο κόκκινο (Show ----- results) και βλέπουμε αν υπάρχει το προϊόν, κάνουμε το ίδιο με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.
  • Από το PC ειναι πιο απλά τα πράγματα. Κάνουμε αναζήτηση το προϊόν στο search και μετά δεξιά θα δούμε "Shipping from" εκεί επιλέγουμε μια μια τις Ευρωπαϊκές χώρες να δούμε αν υπάρχει το προϊόν.

Για δέματα αξίας πάνω από τα 186€

Όταν θέλουμε να πάρουμε ένα προϊόν που κοστίζει πάνω από τα 186€ αυτό που θέλουμε ειναι να έρθει με τα ΕΛΤΑ, γιατι θα πληρώσουμε τα λιγότερα και έχει τιμοκατάλογο.

Με βάση αυτά που ξέρουμε όταν η αξία ξεπερναει τα 186€ τα δέματα με τρόπο αποστολής "Aliexpress Standard Shipping", "Cainiao Heavy Parcel Line", Cainiao Standard For Special Goods" και "China Post Air Parcel" έρχονται με τα ΕΛΤΑ.

Επειδή στο Aliexpress ο Φ.Π.Α ειναι μέσα στη τιμή, όταν πατήσουμε "checkout" θα δούμε "price adjustment" εκεί το Aliexpress αφαιρεί τον Φ.Π.Α από την τελική τιμή.

Στην Ελλαδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε τον Φ.Π.Α (που αφαιρέθηκε από το Aliexpress), έξοδα εκτελωνισμού ανάλογα με την αξία του δέματος (βλέπε τιμοκατάλογο) και δασμοί, που πάνε ανάλογα με την δασμολογική κατάταξη του είδους. Τα πιο πολλά προϊόντα έχουν 3,5% δασμοί, άλλα ειναι ατελώς. Μπορούμε να δούμε πόσο % δασμοί έχει ένα προϊόν εδώ  https://www.aade.gr/dl_assets/customs/CELEX_32019R1776_EL_TXT.pdf

Ένα παράδειγμα. Αν πάρουμε κάτι που έχει αξία 200€ στο checkout το Aliexpress θα μας αφαιρέσει τον Φ.Π.Α και η τιμή θα πάει στα 161,29€. Στην Ελλαδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε τον Φ.Π.Α (που αφαιρέθηκε) που ειναι 38,70€, 20€ τέλη εκτελωνισμού και δασμοί, αν ειναι 3,5% θα πληρώσουμε 5,64€. Με αυτά στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε σύνολο 64,34€.

Στο Aliexpress πληρώσαμε 161,29€ και στα ΕΛΤΑ 64,34€, σύνολο 225,63€ δλδ με τα ΕΛΤΑ κάτι που κόστισε 200€ μας βγήκε 225,63€.

Αν έρθει με ιδιωτικό courier θα πληρώσουμε σύνολο πάνω από τα 300€.

Μπράβο

σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο σου.

Bonus ερώτηση: για πράγματα με βάρος κάμποσα κιλά (πχ 25) που έχουν αξία πάνω πάνω από 150-200 ευρώ και δείχνει ότι υπάρχει τρόπος αποστολής από Τσεχία ή Ισπανία ή Γερμανία, παίζει κάποιο ρόλο πιο θα επιλέξουμε?

Σε ευχαριστούμε ξανά, να σαι πάντα καλά

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, Vox3n είπε

 

Μία από τα ίδια κι εδώ...

Screenshot_2024-01-08-00-33-52-040-edit_com.android.chrome.jpg

και εγώ μια απο τα ίδια μάλλον πρέπει να εξαντληθούν και οι 90 μέρες για να πάρουμε τα λεφτά πίσω γιατί αλλη επιλογή δεν βρήκα, έχουμε αλλες 33..

Screenshot 2024-01-08 122959.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zape είπε

Μπράβο

σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο σου.

Bonus ερώτηση: για πράγματα με βάρος κάμποσα κιλά (πχ 25) που έχουν αξία πάνω πάνω από 150-200 ευρώ και δείχνει ότι υπάρχει τρόπος αποστολής από Τσεχία ή Ισπανία ή Γερμανία, παίζει κάποιο ρόλο πιο θα επιλέξουμε?

Σε ευχαριστούμε ξανά, να σαι πάντα καλά

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αφού και οι τρεις χώρες ειναι Ευρωπαϊκές. Δες τον χρόνο παράδοσης και διάλεξε αυτή που θα έρθει πιο γρήγορα. Στείλε όμως και ένα μήνυμα στον πωλητή και ρώτα να δεις τι θα σου πει ο ίδιος.

7 ώρες πριν, grip είπε

Ali selection standard της μορφής LP00 πάλι η acs τα φέρνει;

Το LP******* ειναι εσωτερικό tracking number για Κίνα μόνο. Εκεί που βλέπεις τον αριθμό LP************ πιο πάνω που γράφει "Aliexpress selection standard", αν πατήσεις εκεί πάνω θα σε πάει στο tracking της Cainiao εκεί θα δεις να γράφει (Latest Tracking Number) αν θα έρθει με την ACS (πιο πιθανό) θα δεις ένα tracking number της μορφής 758*********.

Επισης και εδώ https://parcelsapp.com/  αν βάλεις το LP************ θα δεις πάνω δεξιά μέσα στο πίνακα το next tracking number.

Αν δεν βγάζει επόμενο tracking number, μάλλον εχεις κάνει και άλλες παραγγελίες και τις περιμένουν για να γίνουν ενοποίηση πριν πάρεις το 758********.  Όπως και να έχει κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και αλλο tracking number.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zape είπε

Μπράβο

σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο σου.

Bonus ερώτηση: για πράγματα με βάρος κάμποσα κιλά (πχ 25) που έχουν αξία πάνω πάνω από 150-200 ευρώ και δείχνει ότι υπάρχει τρόπος αποστολής από Τσεχία ή Ισπανία ή Γερμανία, παίζει κάποιο ρόλο πιο θα επιλέξουμε?

Σε ευχαριστούμε ξανά, να σαι πάντα καλά

Αν οντως φευγουν απο εντος ΕΕ δεν παιζει ρολο μας ειναι αδιαφορος ο τροπος αποστολης απλο/κουριερ. Αδιαφορα απο εντος ΕΕ ειναι και η συνολικη χρεωση της καθε παραγγελιας.

Επειδη ομως μιλαμε για αρκετα μεγαλο βαρος θα πρεπει να επιλεξεις/ελεγξεις και το κοστος στον τροπο αποστολης αφου λογικα θα εχει απλο και κουριερ που θα ειναι ακριβοτερο στα εξοδα αποστολης θα παει αναλογα με το βαρος η χρεωση. Ρωτησε το κατ/μα ποσο θα χρεωθεις και επιλεγεις αναλογα πιο εξυπηρετει.

Επεξ/σία από aces
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αφού και οι τρεις χώρες ειναι Ευρωπαϊκές. Δες τον χρόνο παράδοσης και διάλεξε αυτή που θα έρθει πιο γρήγορα. Στείλε όμως και ένα μήνυμα στον πωλητή και ρώτα να δεις τι θα σου πει ο ίδιος.

 

48 λεπτά πριν, aces είπε

Αν οντως φευγουν απο εντος ΕΕ δεν παιζει ρολο μας ειναι αδιαφορος ο τροπος αποστολης απλο/κουριερ. Αδιαφορα απο εντος ΕΕ ειναι και η συνολικη χρεωση της καθε παραγγελιας.

Επειδη ομως μιλαμε για αρκετα μεγαλο βαρος θα πρεπει να επιλεξεις/ελεγξεις και το κοστος στον τροπο αποστολης αφου λογικα θα εχει απλο και κουριερ που θα ειναι ακριβοτερο στα εξοδα αποστολης θα παει αναλογα με το βαρος η χρεωση. Ρωτησε το κατ/μα ποσο θα χρεωθεις και επιλεγεις αναλογα πιο εξυπηρετει.

Σας μερσάω μποκού και τους δύο,

να στε καλά, σας ευχαριστώ ξανά

Θα δοκιμάσω να βάλω παραγγελία πρώτα σε πιο απλά πράγματα και μετά σε βαρύ αντικείμενο (δεν έχω ξανααγοράσει από ali)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρέλαβα σήμερα το κολλημένο από τις 25/11, σύνολο 56 μέρες, η παραγγελία έγινε 12/11 και ήταν choice, το έφερε η ACS

ο πωλητής είχε πακετάρει καλά με κουτί φελιζόλ και το ανταλλακτικό επέζησε χωρίς ζημιά

(τώρα έμεινε ένα UA****HU που περιμένω από τα ΕΛΤΑ, αν και πότε)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 minutes ago, stratos979 said:

(τώρα έμεινε ένα UA****HU που περιμένω από τα ΕΛΤΑ, αν και πότε)

το πότε με το ποτέ διαφέρει έναν τόνο

Σε εμένα ήταν ποτέ με τα ΕΛΤΑ και refund μου αρνήθηκε ο ali(της)express αν ΚΑΙ μου διατυμπάνιζε ότι είχα buyers protection δήθεν για κάθε αναποδιά (να αργήσει, να μη φτάσει, να έρθει αλλιώς ή με ζημιά) που στην πράξη ήταν buy at your own risk γιατί απλά έχασα τα χρήματά μου χωρίς να μπορώ να πω τπτ.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς άλλο δέμα κολλημένα σε αυτή την κατάσταση είναι εδώ και 20 μέρες στο ταχιδρομειο της περιοχής μου δεν υπάρχει κάτι 

IMG_7906.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, keysmith είπε

το πότε με το ποτέ διαφέρει έναν τόνο

Σε εμένα ήταν ποτέ με τα ΕΛΤΑ και refund μου αρνήθηκε ο ali(της)express αν ΚΑΙ μου διατυμπάνιζε ότι είχα buyers protection δήθεν για κάθε αναποδιά (να αργήσει, να μη φτάσει, να έρθει αλλιώς ή με ζημιά) που στην πράξη ήταν buy at your own risk γιατί απλά έχασα τα χρήματά μου χωρίς να μπορώ να πω τπτ.

 

Το δεμα θα ερθει καποια στιγμη πάντως, μπορει να κάνει και ενα 6μηνο αλλά θα ερθει😁

Ειναι που ολα λειτουργούν πλεον τέλεια στην Ελλάδα2.0 

4 λεπτά πριν, Viviandg είπε

Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς άλλο δέμα κολλημένα σε αυτή την κατάσταση είναι εδώ και 20 μέρες στο ταχιδρομειο της περιοχής μου δεν υπάρχει κάτι 

IMG_7906.png

Ακομα εισαι μακρυα😁

Το received απο το arrived μπορεί να εχει και 20 μερες διάφορα οπότε υπομονή με τα ελτα

Screenshot_2024-01-08-14-43-56-36_a25f249e9f29091ec5348e26289d7015.jpg.5e574e0040d0c6a1e6b312ce901654f8.jpg

  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stratos979 είπε

παρέλαβα σήμερα το κολλημένο από τις 25/11, σύνολο 56 μέρες, η παραγγελία έγινε 12/11 και ήταν choice, το έφερε η ACS

ο πωλητής είχε πακετάρει καλά με κουτί φελιζόλ και το ανταλλακτικό επέζησε χωρίς ζημιά

(τώρα έμεινε ένα UA****HU που περιμένω από τα ΕΛΤΑ, αν και πότε)

Το δικό μου κολλημένο από τις 25/11 πήρε μια ενημέρωση στις 22/12 και τπτ από τοτε. Η παραγγελία είχε γίνει στις 13/11.

Επισης έχω και εγώ ένα στα ΕΛΤΑ (UA*********HU) που παραγγελία έγινε στις 6/11, στις 19/11 μου έβγαλε το "Arrived at local delivery center*" που σημαίνει τοτε το σκαναρισε τα ΕΛΤΑ.

Σήμερα πήγα στο ταχυδρομείο και έψαξε η υπάλληλος και μου είπε είναι στο τελωνείο 😂 στην Αθήνα (ότι να ναι) της είπα δεν περνάει τελωνείο, πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρια, μα μου λέει ότι γιαυτό ειναι στην Αθηνα τόσες μέρες, ειναι στο τελωνείο. Της είπα ειναι απλή αποστολη και δεν θα δούμε άλλη ενημέρωση από αυτή, όπου και να βρίσκεται το δέμα. Μετά πετάχτηκε μια άλλη υπάλληλος και λέει έχει δίκιο το παιδί, και τοτε είπε μάλλον έχει καθυστέρηση λόγο των εορτών.

Επεξ/σία από sakisgri
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, keysmith είπε

το πότε με το ποτέ διαφέρει έναν τόνο

Σε εμένα ήταν ποτέ με τα ΕΛΤΑ και refund μου αρνήθηκε ο ali(της)express αν ΚΑΙ μου διατυμπάνιζε ότι είχα buyers protection δήθεν για κάθε αναποδιά (να αργήσει, να μη φτάσει, να έρθει αλλιώς ή με ζημιά) που στην πράξη ήταν buy at your own risk γιατί απλά έχασα τα χρήματά μου χωρίς να μπορώ να πω τπτ.

 

τι να σου πω, το δικό μου (που είναι παραγγελία για τον θείο πάλι) κάνει 5 ευρώ και είναι ένα usb ανταλλακτικό για το τηλέφωνο του

(αφού έκατσε με 120 κιλά πάνω του 😛)

λοιπόν έψαχνα το νούμερο της εξυπηρέτησης πελατών των ΕΛΤΑ (που ρωτάς για τράκινγκ π.χ) και έχω ξαναπάρει

800 1182000

πήρες να ρωτήσεις που βρίσκεται αυτό το UA***HU

άμα δω ότι αργεί θα πάρω

17 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Το δικό μου κολλημένο από τις 25/11 πήρε μια ενημέρωση στις 22/12 και τπτ από τοτε. Η παραγγελία είχε γίνει στις 13/11.

Επισης έχω και εγώ ένα στα ΕΛΤΑ (UA*********HU) που παραγγελία έγινε στις 6/11, στις 19/11 μου έβγαλε το "Arrived in transit country" που σημαίνει τοτε το σκαναρισε τα ΕΛΤΑ.

Σήμερα πήγα στο ταχυδρομείο και έψαξε η υπάλληλος και μου είπε είναι στο τελωνείο 😂 στην Αθήνα (ότι να ναι) της είπα δεν περνάει τελωνείο, πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρια, μα μου λέει ότι γιαυτό ειναι στην Αθηνα τόσες μέρες, ειναι στο τελωνείο. Της είπα ειναι απλή αποστολη και δεν θα δούμε άλλη ενημέρωση από αυτή, όπου και να βρίσκεται το δέμα. Μετά πετάχτηκε μια άλλη υπάλληλος και λέει έχει δίκιο το παιδί, και τοτε είπε μάλλον έχει καθυστέρηση λόγο τον εορτών.

^και τελικά που είναι

ότι να' ναι απαντήσεις δίνουν και ότι κάτσει και λες και ευχαριστώ στο τέλος

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stratos979 είπε

^και τελικά που είναι

ότι να' ναι απαντήσεις δίνουν και ότι κάτσει και λες και ευχαριστώ στο τέλος

 

Με βάση την εμπειρία μου αφού το δέμα δεν ειναι στην τοπική μονάδα διανομής ακόμα, ειναι κάπου στη διαδρομή. Από την Αθήνα λογικά έφυγε στις 19/11 όταν τα ΕΛΤΑ σκαναρισαν το δέμα και έβγαλε το "Arrived at local delivery center*" Εγώ μένω Λάρισα, το δέμα λογικά βρίσκεται η στην Θεσσαλονίκη η ειναι στην Λάρισα (πιο πιθανό) και να μη έχει σταλεί ακόμα στην τοπική μονάδα διαλογής. Πιστεύω σε λίγες μέρες θα παραλάβω.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...